Khornel Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Kolonoskopię też? Medyk! Na świecie jest za mało komunizmu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 (edytowany) O,rly ? MEDYK ! UberCharge gotowy! Edytowano Lipiec 23, 2013 przez Tamara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 To aktywuj! Medyk! Mam dopiero 4700 miejsce w polsce w osu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Fascynujące... Medyk!Czuje się niepotrzebna! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Możesz Mi pomoc w testowaniu tortur :3 MEDYK! Dawno z kolezanka nie gadalam >.< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 To pogadaj Medyk! Nie wiem po co cię wołam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 To nie wołaj MEDYK ! Bo zaszyłeś Archimedesa w mojej klatce piersiowej ! D_D" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Czekaj,zaraz zawołam Prusaka,on kolekcjonuje kurczako-podobne stwory Medyk!Chce zamieszkać w Norwegii! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Zamieszkaj Medyk! Mam crasha systemu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 naprawie xd MEDYK! Nie mogę pic oranżady! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 To nie pij Medyk! Źle zszyłeś Discorda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Eeee tam pozniej naprawie MEDYK!!! Z jakiejś zlej ( Mrs.Octavia) mocy zaczyna Mi się podobać Yaoi OT.T Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Polecam opalanie się na stosie hentajów z mackami i pedałami Medyk! Sam nie wiem czy nie jestem bi! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Ban bo obejrz se jakies porabane anime, to na wszystko dziala! MEDYK!!! Ciagle zwalam wszystko na Pani Mrs. Octavie >.< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Bo to zła kobieta była... Medyk! Chcę zagłady świata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Bo to zła kobieta była... Była? Ale ja tu ciągle jestem Jak chcesz zagłady świata to idź do piwnicy i poczekaj Medyk!Chcesz obejrzeć ze mną końcówkę 1 sezonu Junjou Romantici? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Yyy... To podchwytliwe pytanie? Medyk! Wezwij lekarza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Medyk! Wzywam cie Medyk! Bo ja za bardzo lubię małe dzieci :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Jeśli dobrze rozumiesz zdanie "Za bardzo lubie" to mogę zadzwonić do Pedobear`a,może ci pomoże. Medyk! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 (edytowany) Was !? MEDYK! Bo mam przyjaciela który jest Pedobear'em ( tak,DOSŁOWNIE) i zaraził mnie "za bardzo lubieniem małych dzieci". I teraz cały czas słucham tego : http://www.youtube.com/watch?v=w3KMbDMc9QI Edytowano Lipiec 24, 2013 przez Tamara 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Znam kilka takich małych dzieci...wiesz...mogę cie zaprowadzić Szit,zaczęłam tego słuchać i się zarażam ;_; Medyk!Mam grube szczury! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Ja cały czas w żałobie po śmierci mojego szczurka 》﹏《 Medyk! Myślę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 (edytowany) To świetnie, myśl dalej Q.Q MEDYK ! To świetnie oWo bo ja mam taki strych z klatkami...a mój kolega ma piwnicę i wiesz...łączymy biznes Edytowano Lipiec 24, 2013 przez Tamara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Idealnie! Jeszcze tylko przynęta aby dobrowolnie wchodziły...czekaj,mam cukierki! Medyk!Czemu odcinki Junjou Romanticy są takie długie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 MEDYK ! Dzieci wolą lody i lizaki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się