Lisica Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 A mole byś chciała? Mam masę na zbyciu MEDYK! Koteł mi zamieszkał w szafie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Zaraz go zabiorę MEDYK! Tworzę mangę i nie wiem jak ją zacząć ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Mam podobny problem, lecz nie z mangą. Medyk! Mówię na moją koleżankę Medic bo chce zostać lekarzem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Mów na nią Pani lekarz MEDYK Chce żeby mój Oc ożył i mnie chronił ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 (edytowany) A ja chcę Isia ;_; I nic ;____; Medyk!Znowu mówią, że jestem Emo Edytowano Październik 15, 2013 przez Mrs.Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Ty emo? *niekontrolowany śmiech* MEDYK! Ja nie chcę do gimnazjum ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Gimbaza cię czeka i przypalanie papierochami. Z poważaniem-2 gimnazjalistka. Medyk! Ktoś napisał ze jestem szamanem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Spalić cięęę! MEDYK! Duszę się od papierosów i nienawidzę alkoholu ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 (edytowany) Oddawaj to LSD które masz w plecaku Medyk!Jedni uważają, że jestem jak Pinkie Pie a inni, że Emo,co jest ze mną nie tak? Edytowano Październik 15, 2013 przez Mrs.Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Idę po mojego psychologa wytłumaczymy to MEDYK! Chcę zacząć mangę Shoujo ale nie chcę ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 (edytowany) No to nie. Nie lubię tego więc nie będę smutać. Medyk! Spys everywhere! Edytowano Październik 15, 2013 przez Maisha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Yaoi everywhere MEDYK! Chcę psychodeliczny avek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 To go znajdź Medyk!Chcesz się nawalać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Ciocia Maisha zawsze do usług. Medyk! Uzalezniłam się od podpiwku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 To się oduzależni MEDYK! Mam fryzurę jak Vinyl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Masz niebieskie włosy? Medyk! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Radzę terapię! MEDYK! Czemu chcę wszystkich posłać na terapie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Mnie nie poślesz. Najwyzej mozesz kogoś do mnie posłać. Medyk! Nudzimisie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Nudne misię? medyk! Chcę być kucem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 Ale nim nie będziesz. MEDYK! Ludzie cały czas mówią, że jestem zakochana w takim jednym nieuku z ADHD! ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 (edytowany) Po mordzie daj i po kłopocie. Medyk! Uzależnienie od Jelly Beans'ów! Edytowano Październik 16, 2013 przez Maisha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 Me too MEDYK! Zboki. Zboki i geje wszędzie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 Witaj w XXI wieku. Medyk! Polskie seriale, takie piękne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 (edytowany) Oh,i know... Medyk!Dzisiaj musiałam gładzić macać koledze policzek ;_; Edytowano Październik 16, 2013 przez Mrs.Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 (edytowany) Biedna a ja załatwić solidny w[cenzura]l takiemu jednemu kretynowi MEDYK! Nowy rozdział Orzełka, a na konkurs książki muszę czytać! Edytowano Październik 16, 2013 przez Lisica-chan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się