Lisica Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Wywal ją, niedobra pewnie MEDYK! Kot mi szaleje! *Odwraca się* Złaź z tej drabiny! [szary dachowiec posłusznie schodzi z drabiny] NO Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Może egzorcystę? Medyk!Nie moge się jeszcze bardziej doczekać świąt! ;____; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Nie tylko ty ;-; MEDYK! Ja chcę przerwę świąteczną! TERAZ! I święta też! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 A ja chcę święta,tylko święta Medyk!Udało mi się zrobić fryzurę ala Den! :'D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Serio pokaż xD MEDYK! Chcę być Jeffem The killerem na Halloween ale nie mam czarnych włosów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 A ja chcę być Godzillą. Medyk! Simsy nie działajo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 To sie ciesz! Mogły przejąć nad tobą kontrole MEDYK! Czemu nie mogę chodzić po mieście z maczetą bezkarnie ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 (edytowany) Prawo tego zabrania MEDYK! Mimo moich nieudolnych prób zgarnięcia tej cholernej grzywki do reszty włosów, ale ta nadal zasłania mi całkowicie jedno oko (wg. mojej babki jestem na nie ślepa) i odstaje na wszystkie strony! ;-; Edytowano Październik 17, 2013 przez Lisica-chan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Październik 18, 2013 Share Napisano Październik 18, 2013 Idź do fryzjera? MEDYK! Rozstaję się z kompem do niedzieli, gdyż jadę na obóz harcerski :3 Ale internety w komórce zostają ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 18, 2013 Share Napisano Październik 18, 2013 Fajnie. MEDYK! Co raz więcej zboków! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Do psychiatryka z nimi. MEDYK! TO! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Małolat zabiera ci komputer i gra w majnkrafta? Na stos! Medyk! Jestę pieseł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Medyk! zostałem postrzelony i obudziłem się w świecie zombie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikrel0712 Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Zjedzą cię Medyk! Nie mam skarpetek! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Jaka szkoda... MEDYK! Praca domowa z polaka! ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Od czego są internety? Medyk! chcę do Equestri! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Tak jak 90% bronies... Medyk!Nie chcę mi się jutro wstać i egzystować ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Me too ;-; MEDYK! Muszę przeczytać strasznie ssącą książkę! ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Boisz się że się do siebie przyssie? MEDYK! Jutro poniedziałek! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Straszne, prawda? ;-; MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYK! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 :***** Medyk!Mam wspaniałe karty do gry które mogę czcić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 To je czcij, a nawet wierzenie załóż MEDYK! Lustra! Zaczynam się ich bać! *Odgryza sobie paznokcie* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Uważaj bo jeszcze Krwawa Mary cię dorwie... Medyk!Jestem chora psychicznie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 A ja lubie dżem Medyk!Pluszowa Miku! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 (edytowany) ...Wolę pluszowego Len'a... Medyk!Chcę więcej prac domowych jak ta na jutro!(opisanie ulubionej postaci z filmu/książki anime) Edytowano Październik 20, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się