Syrenka Katherine Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Trixie jako pionek Pionka... Niee, ten klocek mi nie pasuje. Za dużo manipulowania, niech już Trixol będzie popychadłem Jego Wszechmocnej Wysokości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Postać ciekawa, lecz nie przypadła mi do gustu. Głównie ze względu na to, że mało mówiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Mam nadzieję' date=' że Trixol wskrzesi Jego Wszechmocną Wysokość [/quote'] Ostatecznie to jest nawet możliwe. Może się przyczynić do jego powrotu. Każdy przecież chciałby go jeszcze zobaczyć i na jednym odcinku skończyć się nie może. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nieznany7x7 Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Spodziewałem się naprawdę imponującego czarnoksiężnika, geniusza zła, a otrzymaliśmy bestię. No cóż, straszliwy śmiech to klasyczny element villaina, ale ryczenie jak raniony tygrys... Zawiodłem się. I czy tylko mi coś nie gra? Jest potężny. W pojedynkę niemal podbił Crystal Empire. Za pierwszym razem musiały go tłuc obie Księżniczki, choć jest tylko jednorożcem. Dysponuje tytaniczną mocą - przekląć królestwo na nie wiadomo ile stuleci? Nagle okazuje się, że ma inteligencję i wymowę tak wielką, że jest w stanie rzucać krótkie, pojedyncze wyrazy, jak standardowe ,,NOOOOO!", a o zdaniach nie ma co marzyć. I, Hasbro, wmawiacie mi... że taki brutal jest jednym z najpotężniejszych magów? Ale suchar. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabina Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Jeśli chodzi o wizerunek, to bardzo ładna, dopracowana postać. Gorzej z psychiką bohatera. Jest to chyba najgorszy zły charakter w MLP: FiM, chociaż ciężko to jednoznacznie stwierdzić po dwóch odcinkach. Może w następnych jakimś cudem bohaterowi uda się znowu namącić i siać zło? ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 cóż ja dodam obrazek jaki znalazłem na devie Pasuje on do teorii Ahzeka, z resztą wyglądają ładnie na nim szczególnie Wielki Władca Cienia . Sądzę, że Trixie zostanie sługą Sombry *teraz dla zabawy rzuca zaklęcie na Sombrę* Tadam oto żeńska wersja Sombry - Obscura , ładna ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Listopad 14, 2012 Autor Share Napisano Listopad 14, 2012 Fajny shipping Chrysalis & Sombra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuzuki Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 A taka oto moja opinia o Sombrero w postaci komiksu Sorrki za kiepską jakość, ale to skany z ze szkicownika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Wilson Napisano Listopad 15, 2012 Share Napisano Listopad 15, 2012 A teraz wszyscy zaśpiewajmy mu 100 lat http://imageshack.us/photo/my-images/266/152767unoptsafederpyhoo.png/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Listopad 15, 2012 Share Napisano Listopad 15, 2012 Yuzuki, zgiń, spłoń, przepadnij. Jego Wszechmocna Wysokość > NMM i Krysia. Discorda nie ma co porównywać do Niego, bo Discord jest w innej kategorii epickości. A Obscurę chyba walnę sobie na avatar ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diabollo Napisano Listopad 15, 2012 Share Napisano Listopad 15, 2012 Yuzuki, zgiń, spłoń, przepadnij. Mocne słowa... i tak ma być! Sombra 4ever! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja7 Napisano Listopad 15, 2012 Share Napisano Listopad 15, 2012 @Sir Wilson Twój obrazek bardzo mnie rozbawił. @temat Jestem pewien że jego postać nie zostanie zmarnowana. Może będzie jak Woldemort i jego kumple mu będą pomagać w powrocie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuzuki Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Yuzuki' date=' zgiń, spłoń, przepadnij.[/quote'] Ale ja nie chce Jeśli to wam poprawi humor, mam też bardziej pozytywnego szkic-arta z królem Sombrero (lubię tę ksywkę xD) Ciekawe czy poznacie ten cytat: http://yuzukimadoko.deviantart.com/#/d5kvpg4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 King sombra to moja ulubiona postać jeśli chodzi o wygląd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Przekopując się przez denne humanizacje i shipy, znalazłam kilka epickich artów: A tu Crystal Empire part 1&2, oczyszczony ze zbędnych scen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Czas trochę ożywić temat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponygreedy Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Po moim avatarze chyba wszyscy mogą się domyślić, co uważam o Sombrero Kingu~! Czuje, że powróci w finale... a jak nie on to może Chrysalis lub Discoś ^u^ ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Temat do odkopania! Miałem ciary epickości... Chciałbym aby było tak jak na trailerze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Kto by pomyślał... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts