Paladyn Zanderson Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Ekhm więc tutaj możecie zadawać pytania do najbardziej twardego i złośliwego Ej chwila moment, co ty o mnie piszesz ? Chcesz w szczenę . no dobra ostrego źrebaka w Equestrii Edit teraz w tym tamacie można zadawać tylko pytania do odpowiedzi powstanie nowy wątek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Elsword Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Jak się żyje w Manhattanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Witaj :3 1.Co sądzisz o AB i jej koleżankach? 2.lubisz dawać hugi? 3.ulubiony kolor? 4.jaki chcesz mieć CM? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Mam jedno pytanie Dlaczego jesteś taka zła ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Hejo Babs Seed! 1.Ulubiony owoc? 2.Ulubiona książka? 3.Po tym jak zostałaś CMC często przyjeżdżasz do Apple Bloom? 4.Masz jakiś przyjaciół w Manehattanie? 5.Lubisz filmy? 6.Chodzisz do jakiegoś stylisty czy miałaś taką grzywę od zawsze? (ładna jest) 7.Co sądzisz o innych wrednych kucykach takich jak Diamond Tiara? 8.Byłaś kiedyś w Canterlocie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Czy jestes kiboo e znaczy kibicem jakiegos klubu ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Tęsknisz za AB, Scoot, Sweetie? Nadal się wyśmiewają z twojego boku czy postawiłaś na swoje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 To może być nieco chamskie... ale jesteś dresem? < bo z wyglądu tak wyglądasz xD> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Gdyby to z platformą ... czy czymś tam... się nie zdarzyło, byście się nie pogodzili ani zaprzyjaźnili ani nic, co w Manchatanie [nwm jak to sie pisze ] byłabyś nadal taka złośliwa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Elsword Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Jak podobała ci się piosenka którą CMC śpiewały o tobie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Jak podobała ci się piosenka którą CMC śpiewały o tobie? Też jestem bardzo ciekawa... Czy gdy odwiedziłaś Ponyville spotkałaś szarego kuca, z żółtą grzywą i zezowatymi oczami? X3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Hej ^^.Mam kilka pytań: 1.Co sądzisz o stereotypach,denerwują Cię czy może przeciwnie? 2.Jakie jest Twoje zdanie o Scootaloo ? 3.Jakie miejsca chciałabyś zwiedzić? Dzięki za odpowiedzi,wszystkiego dobrego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Cześć! Takie pytania osobiste Jesli można wiedzieć... Miałaś chłopaka? Czy twoi rodzice nalezą raczej do sztywnych na luzie czy raczej są w miarę normalni? Czy chodzisz do szkoły? A jeśli tak to jakie masz oceny i który przedmiot najbardziej lubisz? Czy podoba ci się Ponywill Czy spotkałaś Pierceskę Celestynę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max6x8 Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 fabrykę dżemu pomarańczowego Przypomniało mi się jak CMC chcieli z kim zesfatać Miss Cheerliee(za nic się nie nauczę jak to napisać poprawnie) i w piosence pojawił się kuc, który miał obsesje na punkcie dżemu. 1.Jak ci idzie w rozbudowywaniu udziału CMC w Manehattanie? 2.Jak mają na imię twoi rodzice? 3.Czy poznałaś Twilight, Fluttershy, Rarity, Rainbow Dash lub Pinkie Pie? 4.Jeśli tak to co o nich sądzisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Jak się nazywa twoja starsza siostra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Czy możesz podać imiona tych kucyków które dręczą cię w domu? "Pogadam z nimi" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Czy lubisz ciasta ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Witaj Szanowna Pani Babs:fleur: Dobra za sztywno ehh do sprawy mam pytanka! 1 Babs umiesz być zabójczo kulturalna 2 Znasz Angela? macie podobny charakter 3 Bad seed bad seed! 4 widziałaś Wonderbolts? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Witam Babs. Jak życie co u Ciebie? Pytanie: Co sądzisz o Fluttershy i jej sławnej na całą krainę nieśmiałości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Tak jestem wolna No i pytanka 1 Byłaś może na imprezie u Pinkie? 2 ulubiona książka? 3 ulubione słodycze ? 4 Jakie masz talenty np. pisarskie, malarskie, sportowe? ( ja mam talent pisarski, artystyczny i cukierniczy) 5 Uważasz ,że jesteś lubianą postacią 6 gdybyś mogła być jednorożcem lub pegazem kim byś była? 7 Widziałaś jak podmieńce atakowały? 8 Lubisz gdy ktoś Cie wypytuje? Rozpisałam się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Witam Jak życie co u Ciebie? Pytanie: Ulubione miejsce w mieście? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xinef Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Hejo, Babs. Coś dawno nikt się o nic nie pytał, więc trzeba rozruszać dział. A zatem: 1. Masz jakiegoś idola, kogoś kto jest dla ciebie ważnym autorytetem?2. Co tam słychać u twojej siostry? Nadal jest to jedna wielka tajemnica, czy też możesz nam cokolwiek o niej powiedzieć?3. Miałaś już jakieś ciekawe przygody z gatunku "próby zdobycia znaczka"?4. Czy przeszkadza ci, że twoje przyjaciółki z Ponyville są takie beztroskie, podczas gdy tobie wcale nie jest lekko w Manehattanie? Czy twoim zdaniem powinny być takie harde jak ty, czy też cieszysz się z tego, że one nie doświadczają takich problemów jakie w Manehattanie są codziennością?5. Za co byś się przebrała na Noc Koszmarów? Wiem, że to nie ta pora roku, ale po prostu moim zdaniem masz czasem przerażające spojrzenie i pewnie nieźle sobie radzisz w napędzaniu stracha innym kucykom w ową noc. W sumie powinnaś się spotkać z Fluttershy, żeby wymienić się tajnikami spojrzeń, bo to bardzo przydatna w życiu umiejętność :LZ1bP: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Witam Jak życie co u Ciebie? Pytanie: Tak z innej beczki: Twój ulubiony film akcji oraz aktor? (o ile takowego posiadasz) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Hejka Babs, jeśli pozwolisz : Masz jakiegoś ulubionego kucyka, jak np. Scootaloo wielbi Rainbow Dash? No ba, oczywiście że ma - mnie! Beauty Paint, to nie było pytanie do Ciebie.. Wiem, ale przecież na pewno jestem czyim fanem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secretive Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 1. Jak wygląda twoje miasto? 2. Jaka jest twoja siostra? 3. Potrafisz wymienić imiona wszystkich członków CMC w Manehattanie? 4. Jak myślisz, jaki będzie twój CM? 5. Na jaką najgorszą chorobę zachorowałaś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts