Swahili Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 To przyszła kolej na mnie. Dam tu mój pierwszy narysowany art Scootaloo, Apple Bloom i Sweetie Belle. Namęczyłam się cały dzień, ale efekt jest zadowalający (przynajmniej dla mnie ^^.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Bardzo fajne Kiedy nowe prace ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Listopad 27, 2012 Autor Share Napisano Listopad 27, 2012 Jutro prawdopodobnie wrzucę na kompa nowy rysunek, więc niedługo powinien być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Apple Bloom rządzi ! Lecz dziwnie wygląda z tymi talerzami na głowie ; 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Jutro prawdopodobnie wrzucę na kompa nowy rysunek, więc niedługo powinien być. To jutro trwa już ponad 6 dni xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Spoko praca, ale widzę że trochę długa ta przerwa jest :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Spoko praca, ale widzę że trochę długa ta przerwa jest :> Trochę długa ? No fakt, jest trochę długa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 Jak mi się będzie chciało, to powstawiam moje ołówkowe bazgroły. A każde jutro u mnie tak ma :3. (A tak się zastanawiam, po co ja robiłam temat w digitalach, jak i tak raz na ruski rok coś maziam w Gimpie? ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 9, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2012 Ha, a jednak coś namalowałam. Dam linka do dA, bo tam wszystko pisze. http://goldennove.deviantart.com/art/Swahili-pony-version-342003991?q=gallery%3Agoldennove&qo=0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Bardzo fajne, dwie szable - Pomysłowe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 11, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2012 Pokolorowany OC znajomego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Bardzo ładnie ci wychodzi :3 Uwielbiam twój sposób cieniowania itp Watch na DA już masz ode mnie ;P (przed chwilą dałam :3) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 23, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2012 Znowu MF, tym razem świąteczna. Całkiem spartoliłam cieniowanie, ale trudno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 23, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2012 Mam w planach kupić sobie tableta, ale to pewnie jeszcze trochę poczeka. Niestety, kasy brak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Mówiłam ci to już chyba kiedyś, i powiem raz jeszcze. Oddaj talent do rysowania poniaczy. Jedyne, co mi nie pasuje to kolory które wychodzą poza kontur. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 Kolejny rysunek. Twilight Sparkle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Fajna praca, nieźle się musiałaś "namazać" (chodzi mi o te kreski które są wszędzie), aby uzyskać taki efekt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 Nie przypominaj mi tego, nie mogę rozprostować palców :twilight9:. Muszę kupić wreszcie tableta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Muszę kupić wreszcie tableta. Robiłaś to myszką ? Podziwiam, mi by się nie chciało xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 14, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2013 Tak, robiłam to myszką. Od rana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Dobra, pora na kolejny rysunek. Jeszcze szkic, ale jutro powinnam skończyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muffinxd Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Super. Czekam z niecierpliwością na kolejne prace. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Ze szkicu, wygląda nawet ciekawie Czekam na pokolorowaną wersję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 Szic będzie pomalowany później, na razie kolejny rysunek. Moja OC, Azure Flame. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 Nikt nic nie pisze? Łapajta więc Lunę i Pinkamenę gratis (tą drugą robiłam w nocy, więc jest beznadziejna) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts