arameje Napisano Czerwiec 24, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Wstaw coś jeszcze na kartce dobra dobra mam tam jeszcze parę rysunków, których tu nie pokazałem, może wstawię je jutro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Czerwiec 27, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Ogromnie was przepraszam za to że nie wrzuciłem rysunków z kartki, ale kompletnie nie mam czasu na wstawianie obrazków, oczywiście mam parę rysunków których tu nie pokazałem, ale nie mam czasu na zrobienie im zdjęć i wstawienie ich tu :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Lipiec 10, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2013 Rysunki wstawię kiedy wrócę z wakacji bo teraz nie mam ich przy sobie i nie mogę ich wstawić (nie wiem kiedy wracam :\ ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Mała rada: Nie pisz posta pod postem,użyj opcji edytuj ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Lipiec 13, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2013 Narysowałem coś nowego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 Jzu jak on mi sie kojarzy z Heavym O-O" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbysio Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 (edytowany) No proszę cie... Mała giwera... I nie traci ponad 400.000$ aby strzelać przez 12 sekund... A po za tym heavy to Big Mcintosh A rysunek fajny, tylko ta górna noga wygląda jak taka specjalna dziura w stroju przez co wygląda jakby nie miał nogi Ale to chyba tylko takie wrażenie. Edytowano Lipiec 13, 2013 przez Zbysio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 Może to mini mini sasha D: Nie mówię że to on lecz iż mi owego przypomina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Lipiec 13, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2013 No proszę cie... Mała giwera... I nie traci ponad 400.000$ aby strzelać przez 12 sekund... A po za tym heavy to Big Mcintosh A rysunek fajny, tylko ta górna noga wygląda jak taka specjalna dziura w stroju przez co wygląda jakby nie miał nogi Ale to chyba tylko takie wrażenie. no wiem jakoś mi tak ta noga wyszła :\ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 Racja co do tej nogi, do niczego innego nie mam zastrzeżeń C: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Lipiec 15, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2013 Nowy rysunek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nothing Significant Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Pierwsza myśl która przyszła mi do głowy: ''Gościu, rób w większej jakości zdjęcia''. Rozumiem, że nie masz skanera, ale jak już chcesz pokazać swoje umiejętności zrób to dobrze. Jestem na tyle leniwa (albo i mądra), że nie chcę przeglądać całego tematu, przyczyny - prawdopodobny spam oraz mało rysunków na stronę. Spróbuj rysować duże kuce na dużym papierze, a nie kurde skrawki albo kartki z zeszytu. Nie obchodzi mnie to, że taki mały narysowałeś i tak teraz trzeba to pociachać, bum-szka-czum-czum. Rysuj większe i na dużym papierze. Koloruj dokładnie, wzoruj się na czymś, bo jak widzę, na razie nie jesteś w stanie dobrze rysować jakiegokolwiek kuca/whatever z pamięci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 (edytowany) To chyba lepiej że próbuje z pamięci niż odrysowywanie Edytowano Lipiec 20, 2013 przez Tamara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Skoro robisz zdjęcia, to może wyostrz i rozjaśnij je w Gimp, od razu wyglądają lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Lipiec 27, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2013 narysowałem coś w programie który zwie się: "Paint tool SAI" jest to moja pierwsza praca na tym programie i też go w pełni nie ogarniam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Ja pracuję tylko na SAI'u. Widzę wielką poprawę ^^ staraj się rysować grzywę bardziej symetryczną i już będzie 20% lepiej! // A Arameje nie jest unicornem ? //. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Lipiec 28, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2013 (edytowany) Ja pracuję tylko na SAI'u. Widzę wielką poprawę ^^ staraj się rysować grzywę bardziej symetryczną i już będzie 20% lepiej! // A Arameje nie jest unicornem ? //. Oczywiście! zawsze muszę o czymś zapomnieć poczekaj poprawię.... okej już Edytowano Lipiec 28, 2013 przez arameje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 Dawno nie było rysunków, tak więc: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Trochę za krótka mordka,grzywy i oczy o niebo lepiej Co to za OC ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Sierpień 10, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2013 (edytowany) Trochę za krótka mordka,grzywy i oczy o niebo lepiej Co to za OC ? Mój OC Niedługo kolejny rysunek^^ muszę go tylko dopracować... Edytowano Sierpień 18, 2013 przez arameje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Sierpień 21, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2013 Nowy rysunek: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 O ja cie~! Widzę że szybko ci to idzie, wszystko jest ok - tylko kopytka rób na końcu/na dole trochę szersze i będzie wszystko idealnie. Widzę że cieniowanie jest jak najbardziej na poziomie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Wrzesień 16, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2013 O ja cie~! Widzę że szybko ci to idzie, wszystko jest ok - tylko kopytka rób na końcu/na dole trochę szersze i będzie wszystko idealnie. Widzę że cieniowanie jest jak najbardziej na poziomie. wiem wiem mi też te kopyta się nie podobają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Październik 10, 2013 Autor Share Napisano Październik 10, 2013 Dzisiaj dwa rysunki ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 Ślicznie , nie mogę się doczekać kolejnych!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts