Nogalik Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Myślę, że to odpowiednie zwierzątko dla użytkownika DarkReaper11 Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Zgadzam się z przedmówcą.xD Link do komentarza
Swahili Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 To ja też wybieram Darka. Link do komentarza
Fionka Von Cat Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Jak wszyscy to wszyscy też jestem za Darkiem Link do komentarza
Aaaa Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 -No dobra... więc Steven leci do tego całego... DarkReaper11 kimkolwiek on jest -Um... to było lekko nieuprzejme... -Ale to dlatego... że Steven to mój... brat z zarostu -Och mój drogi! Nie przejmuj się! Wciąż będziemy przyjaciółmi i braćmi! -Powodzenia więc... bracie -Ym... a teraz... -To jest takie smutne, jak odchodzi brat ;_; -Um... przepraszam... Stachul... um... -Będę go pamiętał do końca mych dni! Żegnaj! Papa! Baw się dobrze! -... _Och, ok... już jestem... to co teraz? -Um... mam pewne... niebezpiczne zwierzątko tutaj... które także szuka domu... -Ok... to co to mamy? -CO DO JASNEJ ANIMIELI I ANGELI I MATKI MEJ MA BYĆ TO COŚ?! -Um... to jest Timber Wolf -No CO TY NIe POWIESZ?! -Um... ale proszę... nie krzycz na mnie... -Ale... ja... on... kanapki? Tak... głodny jestem... zaraz wracam... -No dobrze... to w takim razie... kogo poleciacie do przygarnięcia tego "zwierzczka"? Tylko... pamiętajcie, że jedno zwierzątko może iść tylko do... jednej osoby... nie to, aby Wam nie ufała, ale... um... to tak wiecie... ciężko zająć się dwoma istotkami... -Wróciłem... i nie mam kanapki, ale coś innego... -Um... a co masz? -Siekierę! Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Dajmy Swahili ona lubi takie zwierzątka.XD Link do komentarza
Wilcza Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Ale uroczy <3 A komu dać nie wiem xD Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Piękny >.< Ja go chce ! No ale nie można głosować na siebie więc WilczaNati Link do komentarza
ijulkisa Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 WilczejNati go ! Ona koffa wilki :> Link do komentarza
Maisha Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Wilczek, i to jeszcze z drewna. Chciałabym mieć takiego. Niestety, dlatego że nie można głosować na siebie głosuję na Swahili. Link do komentarza
Nogalik Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Głosuję na Raindrops Link do komentarza
Kaoma Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Wilk? Skoro Elizabetta już dostała wilka to niech dostanie WilczaNati. Link do komentarza
Chay Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Głosuję na Swahili Link do komentarza
Aaaa Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 -Wygląda na to, że mamy remis... -Um.. to w takim razie do nas należy decyzja? -Ech... to mój głos leci na WilczaNati... -Tak więc... Timber Wolf wędruje do niej... -Ma farta... To teraz pora na następne stworzonko... -Buahahahah! Parasprite! ^^ -To są bardzo miłe stworzonka... tylko trzeba umieć się nimi zajmować... -Tia... już to widzę... No ale ok... Skoro tak, to decydujcie! Do kogo ma trafić to... -Urocze! -Niech będzie... zwierzątko... Link do komentarza
Nogalik Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Głosuję na 67k, ucieszy się Link do komentarza
Arctic Cat Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Ja bym zagłosował na Chay. Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 A ja też uważam że Nogalik zasługuje na ten zaszczyt.xD Link do komentarza
ijulkisa Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Nogalik :> Niech się cieszy :3 Link do komentarza
Nogalik Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Ale ja już dostałem.. Czy dwa zwierzątka to nie za dużo ? Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Głosuję na Raindrops Dziękuje , bardzo mi miło , jeszcze nikt na mnie nie nigdy nie zagłosował ^^ A jeżeli chodzi o parasprajta to hmm ... Chay Link do komentarza
Lemuur Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Parasprite dla Stachula, bo on jest wszędzie . Link do komentarza
Aaaa Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 -Y... no wszystko fajnie, tylko, że każda osoba może dostać maksymalnie jedno zwierzątko Aby więc dać Wam szansę na poprawę głosów na Nogalika, zabawa będzie prowadzona dalej jutro... zapraszam się do oddania Parasprite'a do dobrego domu! - -... Link do komentarza
kochamMLP Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Mi nikt nie przydzieli zwierzątka ?? Link do komentarza
Aaaa Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 -Tak oto Parasik wędruje do... Chay! -Oby tylko miał tam co jeść... -Yyy... oby nie, bo będzie go wszędzie pełno... znowu Pora chyba na następne stworzonko, co nie? -Tak Teraz przychodzi czas na... um... kolejną istotkę szukającą domu... -Chwila... czy to nie Quarray Eels? Ale sekunda... aż tyle ich jest? -Um... ale tylko dla jednego szukamy domu... dla tego najmniejszego... po prawej... -Ahaaaaaa! A to no... e... no dobra Wygląda więc na to, że nasz Quarray Eel także szuka domu... wybierzecie więc, do kogo trafi Tylko niech ma ten ktoś sporą dziurę na takiego... "pieszczocha"... Link do komentarza
Recommended Posts