Evelinna Eve Pie Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 *siada do stolika bierze kartkę, wyrywa pióro z kupra Psotuni, moczy w tuszu i zaczyna rysować* Link do komentarza
Soonrise Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 *Bierze mapę i kręci nią w różne strony, próbując się zorientować, gdzie jest góra.* Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Arghhh. Widać wyspę. Poznaje toż to Tortuga. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 Ciekawe czy mu dysk nie wypadł Dopadnę cię. Ile majtków musztrujemy pod nasz okręt? Zależy ilu dołączy Na razie jest tu kilkudziesięciu ludzi (będących goframi nie pełniącymi ważnych funkcji) Arghhh. Widać wyspę. Poznaje toż to Tortuga. Ha! Nareszcie! Niech wszyscy będą gotowi do walki! Wciąż nie mam pewności jakie powitanie zgotuje nam Jednooki Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Sorry musiałem < naprawdę >. No ale zaraz będziemy na Tortudze. Postawie panu kolejkę i zapomnimy o całej sprawie ok ? Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 Postawić kolejkę możesz ale zalecam spać z jednym okiem otwartym. @Leon Wybacz,że pominąłem twoją propozycję,całkowicie o niej zapomniałem ale ostatecznie wychodzi na to że "Wolves of the Sea" zostanie naszym hymnem. Ankieta czynna do 20.00 potem zamykam.(O ile czerwoni naprawili problem z edycją ankiet) Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 No kapitanie. Zgłaszam się na warte dzisiaj . A co sprzedajemy na Tortudze. Nie muszę mieć udziałów w złocie/ Link do komentarza
AdanorPL Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Wreszcie nielimitowany dostęp do rumu! Ehh... To znaczy... Wreszcie uzupełnimy zapasy na dalszą drogę. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 Sprzedamy wszystko co złupiliśmy.Ja tym czasem pójdę na spotkanie z kapitanami innych statków.Czeka nas wspaniała misja!Szczegóły zdradzę wam później. Udział w złocie ze sprzedaży podzielimy po równo,po odjęciu części na zapasy.Za swoją część możecie kupić co zechcecie (czyt. spić się ile wlezie) ale zapasów statku nie wolno dotykać. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Niech będzie. Kto ma przejąc dowodzenie ja czy Katherin ?? Ona ostatnio rozpiła załogę. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 Tym razem ci zaufam,jednak jeśli znów zobaczę cię pijanego... Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Nie zawiodę cie kapitanie. Możesz mi zaufać. Dzisiaj będę na statku go pilnował. Tylko niech ktoś jakąś wodę i żarcie przyniesie. Link do komentarza
AdanorPL Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Kapitanie, pomogę mu z pici... tzn z pilnowaniem pozostałych. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Tu chodzi o statek. Mamy pilnować statek. A oni mogą się szlajać po Tortudze. Byle by nam statku nie ukradli. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 CHOLERNY BŁĄD Z ANKIE...! Ekhm...to znaczy...Czemu nikt jeszcze nie naprawił tego buga? Jako,że z powodu błędu forum nie mogę edytować/usunąć/wyłączyć ankiety,głosowanie na flagę musimy przesunąć aż do czasu gdy ktoś z góry naprawi problem lub będzie tak miły by usunąć ankiete. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Może trza napisać do jakiegoś z kolorowych? Link do komentarza
AdanorPL Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Miałem na myśli pilnowanie innych, by się nie tchnęli to zapasów. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 W temacie o błędach zgłosiłem.Xyz coś popaczał w temacie dołączając przy okazji...i na tym się chyba skończyło xD Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 Wracając do tematu bo się robi offtop w offtopie: Macie czas dla siebie do godziny 20.40 Potem ruszamy dalej.Czeka nas najważniejsze zadanie jakie może spotkać pirata. Link do komentarza
Psoteł Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Nie... wyrywać... moich... PIÓR!!! Ok kapitanie. Tortuga <3 Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Oj,biedna papuga :c Ja zostanę.Najwyżej później pójdę po zapas rumu :3 Kto się pisze? Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 No dobra sami sobie damy rade pilnując statku z Adanor'em. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 Kapitan nie śpiesząc się zszedł z pokładu i skierował się w jedną z ciemnych uliczek miasta. Mijał coraz to brudniejszych i coraz to bardziej pijanych piratów,aż wreszcie dotarł do starego,opuszczonego budynku.Otworzył spróchniałe drzwi i podwinął leżacy na podłodze stary dywan.Podniósł ukrytą drewnianą klapę i zszedł po drabinie na dół. Narada kapitanów już się zaczęła. Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 *Usiadła na stole i zstrzygła uchem* Ma ktoś pomysł co robić pod nieobecność kapitana? Link do komentarza
Recommended Posts