wiej007 Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 -Zawsze starałem się poświęcić dla innych... czy to dla mojego mistrza, kompanów... przyjaciół... honor i poświęcenie moimi przewodnikami są teraz i będą takie jak służba jako Łowca... na wieki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 12, 2013 Autor Share Napisano Luty 12, 2013 - Dobra teraz ruszaj. Zmarnowałem czas tobie i mi, a przed tobą ciężkie zadanie - po tych słowach chwycił cię magią bez najmniejszego problemu i wyniósł za drzwi. - I niech szczęście ci dopisze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 -O mnie się nie martw. Ale możesz oddać mi Pożeracza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 12, 2013 Autor Share Napisano Luty 12, 2013 - A tak właśnie - powiedział wchodząc w głąb chaty. Po chwili wrócił i przylewitował ci twoją broń. - I nie daj się zabić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 -Nie martw się, nie dam. Udałem się do baru mając nadzieję że tam się dowiem więcej o polowaniu które ma niedługo być Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 12, 2013 Autor Share Napisano Luty 12, 2013 Przed barem stało już kilka uzbrojonych po zęby kucyków. Mieli przy sobie topory, miecze, kuszę, buławy i inne groźne i ostre bronie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 -Wygląda na to że przybyłem w odpowiednim czasie- powiedziałem do siebie po czym dołączyłem do grupy kucyków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 12, 2013 Autor Share Napisano Luty 12, 2013 - No właściwy kucyk we właściwym czasie - usłyszałeś jednego z najemników. - Miło, że jednak chcesz się z nami wybrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 -A myślisz że po co tu teraz przyszłem? Żeby popatrzeć? Przyszłem żeby polować na orków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 12, 2013 Autor Share Napisano Luty 12, 2013 Mogłeś zauważyć tutaj dwóch łowców orków, o których opowiadał ci Butch. Mierzyli cię tylko wzrokiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Zacząłem się im przyglądać swoim prawym okiem (bo to było moje jedyne oko), wiedziałem że oni znali się na orkach bardzo dobrze więc uważałem z kim mam doczynnienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 - Dobra zabiłeś już jakiegoś orka? Bo sądząc po twoim wyglądzie co ciebie ktoś poharatał. Przynajmniej możemy mieć pewność, że miękka ci** z ciebie nie jest - powiedział jeden z łowców orków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 -Zabiłem więcej kucyków niż mogę zliczyć, zabiłem alicorna który można powiedzieć należał do rycerzy śmierci, sam zabiłem hordę goblinów. Nie, nie jestem miękki. Będę walczył z każdym kto stanie mi na drodze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 - No mam nadzieję. Orkowie nie okażą nawet cienia litości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 -O mnie się nie martw. Ja nie okazuję litości przeciwnikowi ale mam swój honor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 - Dobra to idziemy. Przy odrobinie szczęścia trafimy na ich obóz lub skład. Żywność wędruje do sklepu, alkohol do Butcha, a bronie i inne bibeloty dla nas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 -Dla mnie bomba. To ruszajmy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 Wszyscy ruszyli w stronę gęstego lasu. Było ciemno, a światło dawały pochodnie w miasteczku i światła rogów pochodzących od jednorożców. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Wyjąłem Pożeracz, miałem nadzieję że jego lekki blask pozwoli mi widzieć więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 Blask był mocny, lecz nie oświetlał prawie nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Postanowiłem iść za innymi którzy oświetlali drogę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 Po chwili dotarliście do jakiejś polany. Stacjonował tam jeden ork bez żadnej zbroi z dość dużym mieczem, który dla kucyków wydawałby się dwukopytny. - Zwiadowca lub myśliwy. Nie są silni, lecz umieją machać tym żelastwem - szepnął jeden z łowców orków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 -Co robimy? Atakujemy go z ukrycia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 - Niech no pomyślę - powiedział sarkastycznie wyciągając zza pleców kusze i strzelając prosto w głowę nic nieświadomego orka odrywając mu ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 -Aaa... stary dobry strzał snajperski z ukrycia. Klasyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts