Wizio Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 - Tak, tak. Wiem, że się cieszysz, a teraz idź to zrobić jak każdy inny. Przepij wypłatę i nietrzeźwy walnij się do łóżka - powiedział pozwalając sobie na drobny uśmiech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 -Na to mam jeszcze czas -ponownie lekko się zaśmiałem wstając ze stołu- Najpierw muszę coś zrobić, jedno pytanie. Poczta jest na stacji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 - Tak jest. Nie korzystam z niej zbyt często ale tam stoi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 -Tak czy inaczej dzięki. Dobrze mieć znów dwoje oczu. Cóż mam coś do załatwienia, więc lepiej już pójdę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 - Tylko zamknij za sobą wejście i drzwi. Nie chce mieć niepotrzebnych gości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 -Nie ma sprawy. Do zobaczenia Wyszłem po czym zamknąłem wejście i drzwi jak prosił. Udałem się do swojego domu, należało się już przespać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 Jak zawsze otworzyłeś drzwi i wszedłeś do swojego domu. Miałeś przy sobie worek drobin, wielką laskę szamana oraz pożeracza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Poszłem do sypialni. Na biurko położyłem worek pieniędzy i Pożeracza zaś laskę szamana oparłem o szafę. Zacząłem szukać w szafie coś do pisania oraz kartkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 W szafie znalazłeś jakiś stary notatnik oraz pióro i atrament. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Oderwałem staranie kartkę po czym zacząłem pisać: " Droga panno Rarity Ufam że ten list zachowasz tylko dla siebie gdyż muszę być dyskretny. Widzisz ze względu na to jak mało znam kucyków o dużym talencie krawiectwa proszę cię o to właśnie ciebie. Potrzebuję stroju na zbliżającą się Galę Galopu. Na oddzielnej kartce podam swoje miary i inne potrzebne informacje. Mam nadzieję że monety jakie dodam do tej małej paczki pokryją koszty stworzenia tego stroju. Paczkę ze strojem wyślij na adres na który będzie na kopercie, paczkę tą odbierze mój znajomy gdyż jak mówiłem muszę być dyskretny. Będę niezwykle wdzięczymy jeśli po przeczytaniu tego listu spalisz go zostawiając jedynie moje miary oraz adres na który masz wysłać paczkę ze strojem. Znajomy jednej z twoich przyjaciółek" Położyłem list obok po czym ma innej kartce zacząłem pisać swoje wymiary oraz adres stacji kolejowej Derbyshire Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 Gdy skończyłeś pisać list miałeś wybór. Albo iść go nadać, albo się położyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Byłem zmęczony. Schowałem wszystko do szuflady i poszłem do łazienki przemyć twarz i przy okazji zobaczyć jak wygląda moje nowe oko po czym chciałem iść spac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 Twoje oko wyglądało niemal identycznie. Jedyną różnicą było to, że była to kopia twojego zdrowego oka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 -Uśmiechnołem się sam do siebie w lustrze po czym poszłem spać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 Obudziłeś się jak zawsze następnego dni. Wczoraj miałeś ciężki dzień, więc na sen mogłeś sobie pozwolić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Wstałem z łóżka po czym poszłem do łazienki się umyć, potem miałem zamiar zjeść śniadanie i wysłać list razem z zapłatą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 Tak jak pomyślałeś, tak też zrobiłeś. *** Umyty i najedzony jabłkami zabrałeś list i pozostało ci udać się na pocztę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Kiedy byłem na poczcie przypomniało mi się że muszę coś dopisać do listu zacząłem szukać czegoś do pisania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 Przy okienku biletera leżało pióro i atrament. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Otworzyłem na chwile list po czym na chwile wziąłem pióro i dopisałem do listu: "P.S Jeśli możesz zrób coś co będzie pokazywało że kucyk który nosi ten strój wyglądał na myśliwego z lasu czy coś w tym guście" Odłożyłem pióro na miejsce po czym zwróciłem się do biletera. -Dzień dobry chciałbym wysłać paczkę w której będzie list oraz pewna ilość monet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 Bileter przestraszony obudził się. - A t-tak już chwila - powiedział biorąc list i podał ci kwitek. - Proszę tu podpisać - powiedział wskazując kopytkiem na miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Podpisałem w wyznaczonym miejscu -Adres listu to Butik Karuzela w Ponyville. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 - Dobrze młodzieńcze - powiedział stary kuc z uśmiechem biorąc kwitek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 -Dziękuje, życzę miłego dnia- powiedziałem z uśmiechem po czy udałem się ponownie do miasta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 Kucyk uśmiechnął się po czym ponownie zasnął. A ty w między czasie doszedłeś do miasta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts