wiej007 Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Wędrowałem po dworze byłem po prostu w dobrym nastroju i chciałem się powłóczyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 Chodziłeś po okolicy raz po raz mijając kilka kucyk. Wtedy przypomniało ci się o spotkaniu z łowcami orków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Zacząłem szukać domu ozdobionego w orkowe przedmioty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Nie było znaleźć go trudno, gdyż był oznaczony drogą. Był on również wysunięty na obrzeża. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Nie pozostało mi nic innego niż zapukać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Po chwili drzwi otworzył ci jeden z nich. Był to czerwony kucyk ziemny z granatową grzywą. - A to ty... wejdź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Weszłem do ich domu -Czemu chcieliście się ze mną spotkać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Dobra... Poradziłeś sobie sam z trzema elitami, szamanem oraz Generałem. Nie wiem skąd się tu wziąłeś, lecz mam nadzieje, będziesz chciał nazywać się łowcą orków. Nie każde ci spędzać z nami czasu, ale przydałby nam się ktoś taki jak ty do obrony tego zadupia - powiedział brązowy jednorożec, z odrobinę ciemniejszą grzywą tego samego odcienia, który lewitował przed tobą zbroję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 -Propozycja wasza jest ciekawa a niestety muszę odmówić, już kiedyś nazywałem się Łowcą, ponowne się nim nazwanie pokarze że moje starania ucieczki poszły na marne. Jako Łowca miałem nawet inne imię. Teraz jestem Heaven, Myśliwy. I tak będę chronił to miasteczko ale nie mogę wrócić do przeszłości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - To twoja decyzja i ja ją szanuję - powiedział odkładając pancerz. - Weź przynajmniej to - chwycił jakiś dziwnie wyglądający zielony kapelusz, który był cały w liściach co prawdopodobnie miało ułatwić maskowanie. - Znalazłem to kiedyś przy jakimś orku, a do teraz nie wiem jak o mógł to wcisnąć na swój wielki łeb. Ja bardziej preferuję otwarty atak, lecz ty lubisz się skradać, więc ci się może przydać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Dzięki- powiedziałem otrzymując podarunek- Dowódca orków przed śmiercią mówił że i tak chcieli się stąd wynosić bo zdobyli potrzebną wiedzę. Wiecie może o co mu chodziło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - To jest tak samo jak z Darkiem. On chce się dowiedzieć o ich kulturze, a oni o naszej. Tyle, że oni nas atakują bo to jest ich tradycja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 -Hehe... szkoda że nie dało się rozwiązać tego konfliktu w pokojowy sposób Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Oni mają swoje tradycje. To waleczna rasa, która walczy dla honoru i nowych ziem, a nie dobra materialnego jak my. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 -Domyślam się, ja też mam swój honor ale ja zabijam kiedy muszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Jak każdy przyjacielu... Jak każdy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 -Taa.... i pomyśleć że kiedyś przywróciłem honor rycerzowi śmierci w jego ostatniej walce... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Przed śmiercią każdy się zmienia i to bez wyjątku. Wtedy mu się przypomina to co powinno być już dawno temu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 -Być może masz racje, trudno uwierzyć że ten rycerz był moim mistrzem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - Cóż to już zależy jak cię omotał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 -To już nie ważne, on nie żyje a ja dzieże jego broń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - To znaczy, że jesteś silniejszy niż on. Uczeń przerósł mistrza... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 -Już to ktoś mi mówił... albo sam to mówiłem? -powiedziałem z lekkim śmiechem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Łowca lekko się uśmiecha. - Kto wie towarzyszu... Kto wie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 -No cóż jeśli pozwolicie ja już pójdę pospacerować sobie bo mieście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts