Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - Nie ma sprawy. Tylko teraz gryzie mnie jedna rzecz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 -Jaka dokładnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - Mówiłeś, że orkowie już się tu nie pojawią tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 -Z tego co wiem to tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - No i kolejne wypady szlag trafił - westchnął. - Teraz chyba sami będziemy musieli się bić, aby rozładować energię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 -Hmmm... a gdyby zrobiło się coś w stylu areny? No nie wiem... na przykład w gdzieś zrobić małą arenę na której walczyłoby się albo dla przyjemności albo dla wyrównania rachunków. Kto pierwszy padnie na deski ten przegrywa. Ale nie można byłoby zabić przeciwnika. Nie chcielibyśmy chyba żeby nas mniej było Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - A tam... Areną to jest karczma, a w niej mordobicia - uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 -Ta być może ale w karczmie wystarczy pewnie bójka dwóch kucyków by wszyscy w lokaju zaczęli sobie okładać po pyskach. Zgadłem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - Ano nie zgadłeś. Robimy koło i w nim się tłuką na pięści. Ten kto padnie pierwszy to przegrywa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 -A więc nie ma tak że każdy na każdego? To dobrze, nie lubię takiej zbiorowej bójki. Cóż do zobaczenia. Muszę iść Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - Trzymaj się kolego - powiedział otwierając ci magią drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 -Wy też- powiedziałem wychodząć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 O dziwno nikt nawet nie spojrzał na to, iż odzyskałeś oko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Nie interesowało mnie to że nikt tego nie zauważył, ważne było to że ja znowu miałem oko. Zacząłem ponownie wędrować po mieście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 W mieście za wiele osób nie było. Mogłeś dostrzec jedynie panią burmistrz, która siedziała na ławce i coś czytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Podeszłem do pani burmistrz po czym usiadłem na drugim końcu ławki rozglądając się -Bardzo tu spokojnie... to takie przyjemne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 Pani burmistrz spojrzała na ciebie. - Miło, że jeszcze nie wyjechałeś - uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 -Miałem zacząć nowe życie w miejscu pełnym spokoju. To jest to miejsce- powiedziałem z uśmiechem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 - To miło, że tak myślisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 -Wiem jedno. Za miesiąc jadę na Galę Galopu w Canterlocie... komuś to obiecałem. Do tego czasu mam czas by zacząć nowe życie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 - To masz nie lada szczęście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 -Czemu tak sądzisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 - Bo nie każdy ma tam wstęp bez odpowiedniej przepustki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 -O to nie muszę się martwić. Można powiedzieć nawet że mam dobrą reputacje u Celesti Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 Uśmiecha się. - Co takiego zrobiłeś? - zapytała z ciekawością. - Jeśli można wiedzieć - dodała po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts