wiej007 Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 -Zabiłem rycerza śmierci który chciał obalić ją z tronu. Najzabawniejsze jest to że ten ryczerz śmierci to był Veritas Dark i był on moim mistrzem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 - To ma u ciebie spory dług - uśmiecha się. - Nic dziwnego, że masz już dość służby i wszystkiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 -Tak... tego kucyka już za długo trzymała wojna... czas na spoczynek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 - Cóż też byłam złodziejką długi, długi czas i również przyszła czas aby to zakończyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 -Każdy potrzebuje w końcu spoczynku na laurach... ale czasami... dobrze jest wrócić do starych nawyków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 - Ty jednak nie wiedziałeś, że czynisz źle, a ja to robiłam sumiennie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 -Czy ja wiem? Czasami bez litości w imię mistrza zabijałem małego kucyka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 - Bo wmawiał ci, że to co robisz jest dla dobra wszystkich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 -Być może... ale to już nie ważne, teraz liczy się to co jest teraz. A teraz czas w końcu znaleźć nowe życie i spokój... oraz dotrzymać obietnicy którą wykonam za miesiąc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 Pani burmistrz uśmiechnęła się. - Cóż... Mam nadzieję, że będziesz szczęśliwy wśród nas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 -Ja też mam taką nadzieje- zaczołem się rozglądać by podziwiać spokój Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 Dookoła ciebie było cicho, spokojnie i miło... - No cóż... ja będę już się zbierała. Muszę zrobić jeszcze trochę papierkowej roboty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 -Rozumiem, miło sie rozmawiało- nadal podziwiałem spokój wokół mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 Burmistrz wstała, olśniła cię krótkim uśmiechem i zatrzymała się. - Odzyskałeś oko? To pewnie robota Darka czyż nie? - zapytała patrząc się na ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 -Ta... to taka nagroda za to że dałem mu broń dowódcy orków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 - To miło z jego strony - powiedziała kierując się w stronę ratusza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Nadal siedziałem na ławce jedyne czego potrzebowałem to spokoju Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 Spokój... spokój, który dostałeś przyjeżdżając tu przeszedł twoje oczekiwania. Siedziałeś na ławce, a na niej miałeś ten twój spokój. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 (gratuluje 4000 postów xD) Znudziło mi się to siedzenie na ławce, więc zacząłem chodzić po mieście. Miałem nadzieję że znajdę coś do roboty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 Chodziłeś trochę po mieście po czym dostałeś orzeszkiem w głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Zacząłem się rozglądać przez co lub przez kogo dostałem orzeszkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 Była to wiewiórka, której stanąłeś na drodze gdy turlała orzech kokosowy. Tylko skąd ona go miała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Popatrzyłem na wiewiórkę -A ty skąd masz tego orzecha? Przeszłaś pół świata czy co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 Wiewiórka skakała i machała łapkami po czym pokazała na sklep spożywczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 -A więc sprzedawczyni ci dała? Jakie to urocze- powiedziałem ze śmiechem i z ciekawości udałem się do sklepu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts