wiej007 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 -Ciekawe... cóż świat nigdy chyba nie będzie taki jaki chcemy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Święte słowa... - powiedziała wzdychając i siadając na krześle. - Chcesz może coś do picia? - dodała po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 -Czemu nie, coś do pica dobrze nam zrobi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - To poczekaj chwilę - Tree wstała, i udała się na zaplecze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Po prostu czekałem aż wróci, rozglądając się trochę po sklepie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Po jakimś, niedługim czasie Tree wróciła z dwoma kubkami gorącej herbaty, które niosła na głowie. - To dla ciebie - powiedziała szybkim ruchem kładąc je na blacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 -Dziękuje- powiedziałem sięgając po kubek i przy okazji uśmiechając się do Tree Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Zebra odwzajemniła uśmiech po czym wzięła kubek herbaty i ostrożnie upiła łyk. - A ty? Skąd pochodzisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 -Jestem z Filydelphi... albo raczej z jego ulic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - To smutne, lecz takie jest życie - podsumowała lekko się smucąc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 -Niestety tak było, niektórzy mówili że krąży nade mną fatum lub klątwa bo zawsze pech mnie prześladował aż spodkałem jego... Veritasa... zaproponował mi wtedy walkę "w słusznej sprawie" zgodziłem się. Gdybym wiedział wtedy że zgadzam się na służbę u Rycerza Śmierci... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - To nie twoja wina kochany... Nie wiedziałeś tego i owego, więc obwiniać się nie możesz. Myślałeś, że pomagasz Equestrii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 -Taaa... towarzyszyłem pewnemu osiłkowi o dobrym sercu i klaczy o dużej inteligencji. I pomyśleć że się w niej zakochałem podczas gdy ona... nic... nie odwzajemniała tych uczuć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - To... smutne. Miłość jest piękna, a jeśli druga osoba jej nie odwzajemnia to jest wtedy źle... Pewnie nadal zaprzątasz sobie nią głowę tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 -Zawracałbym... gdyby nie to że to ja byłem jej katem- powiedziałem biorąc łyk herbaty- Bawiła się ze mną. Na chwilę udawała że mnie kocha... a potem... chciała mnie zabić w imię Veritasa. Niestety... to ja zabiłem ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - A ty nadal żywisz do niej to uczucie tak? - zapytała z ciekawością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 -Taa... jakaś część mnie nadal ją kocha... nie może pogodzić się że ją zabiłem... tak już bywa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Dam ci radę, lecz nie musisz się do niej dostosować. Miłość jest piękna, lecz bez odwzajemnienia sprowadzała tylko ból. Mówiłeś, że przyszedłeś tu zapomnieć o tym co było, więc chcąc czy nie chcąc musisz zapomnieć i o niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 -I to właśnie robię Tree, powiedziałem sobie że zacznę nowe życie. Pieczęcią tej "obietnicy" było nadanie sobie imienia Heaven oraz ucięcie swojego jedynego skrzydła bo drugie obetną mi Veritas podczas walki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Cóż... mam nadzieję, iż wszystko będzie dobrze i znajdziesz wymarzony spokój w tym właśnie miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 -Też mam taką nadzieje. A póki co, cieszę się że spokojem- powiedziałem z uśmiechem po czym wziołem łyk herbaty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - To dobrze - uśmiechnęła się po czym również wzięła łyk herbaty i z zaciekawieniem wpatrywać się w ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Nie wiedziałem dlaczego Tree się w mnie wpatrywała ale to mi nie przeszkadzało. Po prostu patrzyłem raz w tą, raz w tamtą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Zebra mierzyła ciebie wzrokiem od góry do dołu raz po raz popijając herbatką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 -Nie obraz się ale... co mi się tak przyglądasz? Mam coś na twarzy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts