Lukiner Napisano Sierpień 23, 2011 Share Napisano Sierpień 23, 2011 damn przez słabość do mieczy musiałem dodać tą Celly :< powinienem szukać czegoś nowego do tematu z NMM ;p tyle że mój ostatni post jest tak nawalony że więcej tam chyba nie wkleję xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 23, 2011 Share Napisano Sierpień 23, 2011 Skąd to masz? ;o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Sierpień 23, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2011 So true! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Sierpień 25, 2011 Share Napisano Sierpień 25, 2011 chciałem dać to do tematu z NMM ale jednak za bardzo kolorowe to :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Sierpień 25, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2011 Kolejna teoria nt. ,,Gdzie była Luna podczas Gali" ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Sierpień 26, 2011 Share Napisano Sierpień 26, 2011 czy ktoś wyobrażał sobie jak by wyglądała Celestia, gdyby stała się zła? BAM oto Corona Blaze oraz fanfic o niej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 26, 2011 Share Napisano Sierpień 26, 2011 Nawet zła wersja Celestii wygląda lepiej od Nightmare Moon. Nightmare po prostu jest do kitu ;x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Sierpień 26, 2011 Share Napisano Sierpień 26, 2011 Nawet zła wersja Celestii wygląda lepiej od Nightmare Moon. Nightmare po prostu jest do kitu ;x +1 Tarreth przechodzi do ofensywy @ontop żeby nie było, że spamie: http-~~-//www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SoVdUBDdpc4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Sierpień 26, 2011 Share Napisano Sierpień 26, 2011 Sama NMM wygląda średnio - jakoś mi się nie podoba. Luna jest słodka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 26, 2011 Share Napisano Sierpień 26, 2011 Nie da się ukryć. ale popatrz na te złe kucyki. Ich grzywy i ogony są zrobione z jakiejś niematerialnej energii. Ma się wrażenie, że są łyse xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Sierpień 26, 2011 Share Napisano Sierpień 26, 2011 U NMM to w ogóle wygląda wyraziście U evil Celestia nie jest tak źle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 26, 2011 Share Napisano Sierpień 26, 2011 No i drugiej tak epickiej zbroi nie ma w całej Equestrii, prawda? ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Sierpień 26, 2011 Share Napisano Sierpień 26, 2011 Sama NMM wygląda średnio - jakoś mi się nie podoba. Luna jest słodka kwestia gustu ;p dla mnie wszystkie inne kuce jakoś średnio wyglądają ~~ NMM/Luna>Celestia>Twi>Trixie>Big Mac>reszta klonów w kwestii wyglądu czy Luna jest słodka hmm lubię ją, ale właśnie gdy nie jest" sweetaśna" (ofc nie miałem zamiaru obrazić jej fanów tym, bo sam wole ją niż resztę ferajny), wole poważną/zamyśloną (tak jak Twi), niż jak powiedziałem słodkiego pokemona ;p słodka to może być jedynie hmmm fluttershy/pinke i tyle Ich grzywy i ogony są zrobione z jakiejś niematerialnej energii. Ma się wrażenie, że są łyse xD i to właśnie jest takie intrygujące w nich + te smocze oczy ~~ ile można patrzeć na te włochate ogony ;p noooo chyba że mogą zmieniać się w ogień Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Sierpień 26, 2011 Share Napisano Sierpień 26, 2011 z tym się zgodzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Sierpień 26, 2011 Share Napisano Sierpień 26, 2011 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Sierpień 26, 2011 Share Napisano Sierpień 26, 2011 LoL To jest osom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Sierpień 27, 2011 Share Napisano Sierpień 27, 2011 http://chzbronies.files.wordpress.com/2011/08/46e87e4d-d57f-46d2-8c86-ccb5bf641ed7.jpg moar Corruption by TheShadowBrony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Sierpień 28, 2011 Share Napisano Sierpień 28, 2011 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=6zXDo4dL7SU&feature=related jeden z wredniejszych artów o trollesti jaki widziałem :< komenty na poniboruu/devie odzwierciedlają to co chciałbym zrobić z Celestią teraz: "celestia is already dead", "... FOR THE NEW LUNAR REPUBLIC! *battlecry*", "she's dead >:(", "Celestia made Fluttershy cry....No wonder I support the Luna Republic...", itd... fan base nie daruje tego oj coś czuje drugą cześć tego komiksu limit obrazków o Celestii wyczerpany na 24h.... maybe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 29, 2011 Share Napisano Sierpień 29, 2011 Wchodzi wnerwiony. W oczach czysty gniew, w ruchach mord. Wszyscy "Bronies", którzy myślą, jak opisał Lukiner (i sam się do tego dołącza z moich obserwacji) nie myślą nad tym co mówią. Edziu ma rację. Czemu Celestia, która wszyscy wiemy jaka jest ma cierpieć za debila, który to narysował? Pomyślcie, zanim zaczniecie hejcić element czegoś, co tak ukochaliście, Bronies. Ze zniesmaczoną miną mówi: Lunarna Republika, Solarne Imperium... Zgłupieliście na punkcie wojny domowej, która nie ma prawa bytu. Przestaliście myśleć racjonalnie tylko dlatego, że zapomnieliście o tym, jak na prawdę wygląda Celestia przez pryzmat trollingu, skierowanego w jej stronę. Zawiodłem się na was, zwłaszcza na Tobie, Lukiner. Bo do tej pory uważałem, że po prostu bawisz się ze swoją postawą w stronę Lunarnej Republiki. Pstryknięciem palca, jak za sprawą magicznego zaklęcia wszyscy, którzy przebywali w przybytku Księżniczki Celestii znaleźli się tuż poza wejściem, a Wielki Avatar, patrząc ze smutkiem, zmieszanym z gniewem robi zamach ręką... Zamykam ten przybytek, jak i przybytki poświęcone Lunie i Nightmare Moon... DO ODWOŁANIA. Machnął ręką, a potężna brama zatrzasnęła się. Jasna, magiczna pieczęć ukazała się na wrotach. Przemyślcie swoje nastawienie... Znika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Wrzesień 1, 2011 Share Napisano Wrzesień 1, 2011 Niezbyt związane z fabułą, ale ciekawe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Wrzesień 1, 2011 Share Napisano Wrzesień 1, 2011 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Wrzesień 1, 2011 Share Napisano Wrzesień 1, 2011 Kolejna dawka Celestii, jakiej nie znacie, trolle ;x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Wrzesień 1, 2011 Share Napisano Wrzesień 1, 2011 trolle ;x nie wywołuj wilka z lasu :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Wrzesień 1, 2011 Share Napisano Wrzesień 1, 2011 Siła przyzwyczajenia ;x poza tym, Ty nie miałbyś dość takiego trollingu? Ojczyzna jest Ci wdzięczna, żołnierzu! LET IT BE EVERYDAY! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Wrzesień 2, 2011 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2011 Uploaded with ImageShack.us Cleverbot nie lubi trollowania Celestii xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts