Dżuma Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 @UP UP tak możesz prosić @UP dzięki /)*3*(\ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 To chciałam bym poprosić o pracę na komputerze przedstawiającą steampunkową Rarcię o3o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 oki doki loki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 Jak nie zgodny z regulaminem to usunę UWAGA GORE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Luty 6, 2013 Autor Share Napisano Luty 6, 2013 Rarity dla Symphony i na konkurs Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 wygląda wspaniale ; ) Wykonanie jest naprawdę świetne, jestem pod wrażeniem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Luty 6, 2013 Autor Share Napisano Luty 6, 2013 Dziękuję naprawdę mnie takie coś motywuje do pracy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Prace wychodzą ci rewelacyjnie! Takie pytanko, obrazki komputerowe robisz na tablecie ? Aaa i w jakim programie je robisz? Tak z ciekawości ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Luty 6, 2013 Autor Share Napisano Luty 6, 2013 Tak tablet Manhattan, a program to Pen Tool SAI Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Dzięki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Czołem Towarzyszko Naprawdę gratuluję talentu plastycznego, piękna kreska, proporcję i ogólnie Bravo Chciałbym cię poprosić o requesta, który jest trochę um... złożony:flutterblush: (Jeśli nie chcesz, nie masz czasu, nie żywię urazy jeśli nie podejmiesz się wykonania) Mianowicie chciałbym rysunek mojego Oc'ka (do którego link znajdziesz w mojej sygnaturze. Plz nie zagłębiaj się w "historię", gdyż jest jałowa, wymagająca korekty merytorycznej...) grającego na srebrnym saksofonie tenorowym. Gdyby było tego nie dość, chciałbym aby trzymał go na szyi na magicznej smyczy ( żadnego materiału, tylko magiczna aura w kolorze jego oczu), i ewentualnie miałby na sobie jasnoszary-srebrny cienki krawat (czy też Sonnenbrille)... Powinien grać w pozycji stojącej, przytrzymując sax kopytami. Odnośnie tła, mógłby równie dobrze znajdować się na środku polany, jak i na estradzie z pięknymi czerwonymi kurtynami, jak zrobisz (jeśli się podejmiesz) tak będzie mi się na pewno podobało Muzykant bez zacnego portretu do powieszenia nad kominkiem alias Minor Sax Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 AYFKTM? Spróbuję narysować tylko digtal czy traditional Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Cieszę się, że spróbujesz Odnośnie techniki wybieram Digital (w sensie, że tabletem... Nie jestem obeznany w tej waszej plastycznej gwarze ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Z G O N... Ta Rarity jest... jest...Brak mi określeń, by wyrazić, jaka ona jest CUDOWNA! Masz świetną kreskę, a mnie dopada zielony potwór zazdrości, bo wiem, że nigdy nie dojdę do takiego poziomu : A jeśli chodzi o walentynkowy obrazek, to jedna łapa (noga) wydaje mi się jakaś dziwna, a mianowicie tylna, ta z Cutie Markiem. Wygląda trochę tak, jakby nie przylegała do ciała ;p I pytanko- avek robiłaś sama? Bo wygląda @EDIT: Cholera, 300 post xD a miałam go zachować na publikację mojego rysunku xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 Dziękuję Avek znalazłam gdzieś w internecie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Przypomina mi Twoją OC (to pewnie przez te kropki ;3) A wracając do Rarci... Już chyba wiemy, kto wygra konkurs x) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 Naprawdę tak myślisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Gdybym tak nie myślała, to bym tego nie pisała Robisz shipowe requesty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 Od shipów aż po gore Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Perfect. W takim razie miałabym zlecenie ;3 Po pierwsze digital. Po drugie moja OC x Applejack. Po trzecie coś romantycznego. Jeżeli się podejmiesz to podeślę Ci fotkę mojej OC i więcej szczegółów. To jak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Ja też cię jeszcze pomęczę Kolejny digtial (jeśli można) Z moją OCką Green Flame Co do pozycji - mogła by manipulować ziemią/wodą/powietrzem za pomoca magii c: Zrobisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 Taaaa Ale poczekasz bo jestem zawalona digtalami, a na te się czeka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Czy mogę złożyć zamówienie? Wiem że masz dużo pracy, więc mogę czekać Poproszę sygnaturkę z moimi ulubionymi kucykami: Twi, RD, Luna, Octavia, Amethyst Star i Vinyl. Wiem że dużo ich, ale może je jakoś upchniesz... Pamiętaj, nie spieszy mi się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Luty 18, 2013 Autor Share Napisano Luty 18, 2013 Zamiast robić inne zamówienia które dość czekają robię twoją :ming Wiem nie ma luny ale jakoś mi nie mogła się wpasować w ich towarzystwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Czemu tu tak pusto? : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts