Nightsinger Napisano Styczeń 8, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2013 Już daje linka: https://www.facebook.com/events/357152951058878/ Ps. ja mam 24 XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Ej, Ty pisałeś w grupie, z pytaniem kto z Białej XD Ale kurcze, wiesz co, szkoda, że wydarzenie jest ustawione tylko dla członków grupy "Bronies Polska" bo tak to nawet nie mogą się do tego zapisać ludzie z zewnątrz ._. Oj tam 24, to nie aż tak dużo ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightsinger Napisano Styczeń 8, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2013 No troszkę szkoda, lecz moim zdaniem nie powinno to stanowić większego problemu. Większość ludzi jest już w Bronies Polska a jeżeli nie to łatwo się można do grupy dopisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 No w sumie też prawda. W każdym bądź razie ja znajomych o wydarzeniu poinformowałam, więc mam nadzieję, że ktoś więcej się pojawi ^^ Przynosić poniaczowe gadżety! Btw. dodaj jakiś obrazek do wydarzenia ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Moi drodzy, wybraliście nieco kiepską datę... 16 lutego jest I Ponymeet w Otwocku (określany też II Dużym Ponymeetem Warszawskim), na który już się zarejestrowało ponad 70 osób. Zapraszam do nas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Moi drodzy, wybraliście nieco kiepską datę... 16 lutego jest I Ponymeet w Otwocku (określany też II Dużym Ponymeetem Warszawskim), na który już się zarejestrowało ponad 70 osób. Zapraszam do nas Niestety nie każdy może ot tak sobie pojechać do Warszawy wię organizujemy własny ponymeet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 No też prawda, jeżdżenie ot tak po całej Polsce nie każdemu pasuje. Generalnie to osobiście wychodzę z założenia, że ten nasz Ponymeet w Białej to bardziej coś w rodzaju spotkania, coby tylko ogarnąć czy są jacyś Bronies w okolicach, a coś na szerszą skalę będzie się organizować raczej w przyszłości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Co do plakatów to namówiłem kumpla który się tym kiedyś zajmował , ma trochę doświadczenia więc na pewno zrobi to lepiej niż ja . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Teraz już się nie będę do tego pchać, ale odrazu mówię, że jakby coś, to jakby kiedyśtam organizować kolejny Ponymeet w Białej Podlaskiej to mogę się zająć plakatami czy coś, w końcu uczę się w plastyku ^^ To tak na przyszłość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Jeśli chcesz możesz się tym zająć , on miał to robić w weekend więc jeszcze nie zaczął . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Nie no, teraz już sobie daruję, bo generalnie mam trochę na głowie, jeszcze szyję pluszaków trochę itd. Musiałabym wcześniej o tym wiedzieć, to bym zaczęła w ferie świąteczne. A tak to niech już on robi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Tak generalnie to nie do końca wiem jak on sobie wyobraża te plakaty , czy to mają być plakaty na kartkach A4 , mam z tym pójść do drukarni czy posklejać arkusze A3 , A2 z kartek A4 ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightsinger Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 Nie no, teraz już sobie daruję, bo generalnie mam trochę na głowie, jeszcze szyję pluszaków trochę itd. Musiałabym wcześniej o tym wiedzieć, to bym zaczęła w ferie świąteczne. A tak to niech już on robi Szyjesz pluszaki masz jakieś konto na deviantart'cie czy coś w tym stylu gdzie można je zobaczyć? a przechodząc do tematu plakatów ze dwa w formacie a2 to na upartego ja moge wydrukować ale większość to myśle że wystarczy a4, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Nightsinger - mam dA, ale są tam tylko moje dwa pluszaki i to w dodatku prace semestralne z 1 i 2 klasy liceum, także nie ma za specjalnie co oglądać. Jakoś reszty maskotek nigdy nie mam czasu obfotografować i wrzucić gdzieś do neta. I w sumie jeśli chodzi o pluszaki z MLP to dopiero jestem na etapie wykańczania Vinyl i zaczynania Pinkie i w sumie myślę że w weekend wrzucę tutaj na forum tą pluszową Vinyl ^^ I wezmę oczywiście na Ponymeet~ A co do plakatów, sądzę, że A4 wystarczy, w ostateczności można skleić jeszcze ze 2 sztuki żeby miały format A3, bo skoro Nightsinger może wydrukować A2 to więcej chyba tego nie potrzeba. Btw. gdzie zamierzacie to rozwieszać? Słupy z plakatami? Proponuję jeszcze po sztuce np. tych formatu A4 gdzieś w szkołach jeśli będzie można powiesić. Chociaż ja akurat tym się nie zajmę, bo się w Białej nie uczę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightsinger Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 Ja mogę rozwiesić w PSW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghost Bike Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Mamy pegasis w okolicy? I robi pluszowe rendery? *yay*! Nightsinger - nawijaj do mnie na gg/skype - trzeba się spiknąć na uczelni No i oczywiście, na ponymeecie będę. Pytanie gdzie u nas można dorwać blindbagi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightsinger Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 jest artykuł na FGE, zapomnieli tylko usunąć wpis z pozwoleniem ale mam nadzieje że ludzie przejrzą wątek i zobaczą że nie ma takiej potrzeby http://www.fge.com.pl/2013/01/pierwszy-bialski-ponymeet.html#more. Jeszcze z resztą wpisze komentarz że nie trzeba pozwolenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghost Bike Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Do mnie dotarło, że coś się ruszyło właśnie przez FGE bo zapomniałem, że mam w ogóle konto na mlppolska xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Tak się zastanawiam , jaka będzie reakcja kiedy powieszę te plakaty na słupie koło mojego gimnazjum . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightsinger Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 mnie bardziej zastanawia reakcja sklepikarzy jak nasze małe stadko wparuję do rywala i zacznie szukać zabawek z MLP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghost Bike Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 A właśnie, Nightsinger - nie ma bólu, ja mam prawie 23 na karku i też się zastanawiałem na kogo trafię W sumie można się spiknąć gdzieś przy okazji wcześniej, zaplanować może małą misję bronifikacyjną... Żeby na meet więcej osób przybyło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoA Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Ehm. Ja też jestem z Białej Podlaskiej, do rywala mam troszkę daleko, chętnie bym przyszła, ale : po 1 - nie znam nikogo z kim mogłabym pójść, a sama z obcymi ludźmi to trochę się wstydzę po 2 - mam 13 lat jest ktoś w moim wieku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightsinger Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 Ehm. Ja też jestem z Białej Podlaskiej, do rywala mam troszkę daleko, chętnie bym przyszła, ale : po 1 - nie znam nikogo z kim mogłabym pójść, a sama z obcymi ludźmi to trochę się wstydzę po 2 - mam 13 lat jest ktoś w moim wieku? ESH3R ma 14 lat więc sama nie będziesz, dal nas też większego problemu to nie stanowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Każdy jest obcy dopóki się go lepiej nie pozna , a to jest jeden z celów tego meetu , chcemy poznać bronies i pegasis z okolicy . A tak btw Nightsinger , gdyby nie twój post pewnie nigdy bym nie zauważył że mam błąd w nicku , powinno być ESTH3R Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghost Bike Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Też kiedyś mieliśmy po 13 lat ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się