Green Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Cóż, postanowiłam założyć własny temat, jako że dość dużo ostatnio rysuję. Tak więc łapcie na początek takie cosie: Pinkacz Twi Apple Bloom Cheerful Lullaby Derpy Scootie King Sombra Cheerful Lullaby Kucyk OC'ek do opowiadania Jednorożec Apple Bloom Przepraszam za jakość... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Masz talent (Najbardziej mi się Twi podoba ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Słoooodziaśne! Naucz mnie tak rysować plosieeem :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diabollo Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Mogę te rysunki określić jednym słowem ''piękne'' i jeszcze takie małe pytanko, masz w planach narysować Sombre? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Grudzień 17, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2012 Słoooodziaśne! Naucz mnie tak rysować plosieeem :3 Nie umiem uczyć, niestety. Próbowałam, ale cóż, nie wyszło. Mogę te rysunki określIć jednym słowem ''piękne'' i jeszcze takie małe pytanko' date=' masz w planach narysować Sombre?[/quote'] Nie zaszkodzi go narysować. ^^ Jak skończę Cheerful dokańczać to go narysuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Bardzo ładne prace Ciekawi mnie jak wyglądałaby Chrysalis w Twoim wykonaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Trzeba przyznać, że Pinkie wyszła Ci super. Ta praca akurat bardzo przypadła mi do gustu Apple Bloom też jest super. Wydaje mi się, że jedno ucho jest w złym miejscu ( za wysoko ). Reszta też mi się podoba, po prostu te dwa rysunki jakoś tak bardziej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Trzeba przyznać, że Pinkie wyszła Ci super. Ta praca akurat bardzo przypadła mi do gustu Apple Bloom też jest super. Wydaje mi się, że jedno ucho jest w złym miejscu ( za wysoko ). Reszta też mi się podoba, po prostu te dwa rysunki jakoś tak bardziej O tak ;D Popieram :F Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Grudzień 18, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2012 Cóż, dziękuję za komentarze... Sombra, trochę mi nie wyszedł, ale to pierwszy raz jak go narysowałam(to znaczy, przed chwilą xD). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Wyszło fajnie. Szkoda, że tylko sama głowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Grudzień 18, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2012 Wyszło fajnie. Szkoda' date=' że tylko sama głowa [/quote'] Niestety. Zaraz prześlę kilka moich starszych rysunków kucyków. Tylko mogą być trochę krzywe... i trochę brzydkie. Chyba. :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Grudzień 19, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2012 Dobra, te starsze prześlę później, gdyż właśnie ukończyłam rysowanie pewnego obrazka/zdjęcia/jak kto woli. xD Mała zabawa z efektami, no i... kryształowy kucyk. Zwie się Screw Leaf(Leaf no nazwisko), ma oklapnięte włosy(niczym Pinkamena xD) no i męczą ją wspomnienia z czasów panowania króla Sombry(zapewne dlatego wygląda jak wygląda). Historię jej dopiero tworzę, może kiedyś gdzieś tu opublikuję. Charakter też w fazie tworzenia. Ale wracając do tematu - napiszcie mi, co źle zrobiłam na rysunku. No i czy efekty pasują. Ewentualnie mogę zmienić, bo oryginał mam zachowany. ^^ PS: Przepraszam za double post. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Świetne, naprawdę świetne. Moim zdaniem wszystko w tym rysunku jest idealne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Jest świetny! Nic dodać nic ująć ^^ a teraz mi prosze powiedz jak zrobiłaś efekt świecącej łzy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 a teraz mi prosze powiedz jak zrobiłaś efekt świecącej łzy? Ja również jestem tego bardzo ciekaw :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Grudzień 19, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2012 Jest świetny! Nic dodać nic ująć ^^ a teraz mi prosze powiedz jak zrobiłaś efekt świecącej łzy? W PhotoScape. ^^ Efekt zwie się 'Rozbłysk soczewki'. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Grudzień 20, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2012 No to teraz obrazek, by odświeżyć temat. Cheer, co to za krawat?! Ech, nie ważne. Mam nadzieję, że rysunek ujdzie. Nałożyłam na niego kilka efektów, by wyglądał lepiej(o ile tak jest). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Świetne okulary - Naprawdę mi się podobają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Grudzień 20, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2012 Świetne okulary - Naprawdę mi się podobają To fajnie, że Ci się podobają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 To fajnie, że Ci się podobają. Myślę, że każdemu się spodobają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diabollo Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Jak dla mnie to wszystkie są cudowne, a co do Sombry... to jest idealny ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Jak to możliwe, że jeszcze się tu nie wypowiedziałam? Prace są bardzo ładne (chciałam powiedzieć świetne). Wszystko jest dobrze, nie ma się za bardzo czego uczepić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Grudzień 21, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2012 Dziękuję. Tu 'trochę' bardziej zauważalna zabawa efektami. Na trawie siedzi Kucyk i pilnuje prezentu, który sam zrobił, da siebie samego oczywiście. Obrazek jest czarno biały, trochę przeze mnie pokolorowany. Mam też oryginalny rysunek zapisany na komputerze(w zeszycie też). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Fajne, podoba mi się ten wzór po lewej stronie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Grudzień 23, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2012 Cóż, tego wzoru nie przewidziałam w robieniu rysunku na czarno - biało, ale postarałam się go dobrze wykorzystać. ^^ No i po świętach dam moje starsze rysunki, o ile nie zapomnę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts