Swahili Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Ładny rysunek, widać że znasz się na rysowaniu poniaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Mi też się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Grudzień 23, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2012 Dziękuję za komentarze. Cóż, nie wiem czy się znam. Ogólnie nie kreślę kółek jak niektórzy, bo mi się nie chce. Zaczęło się od przerysowywania(patrzę na obrazek na komputerze i rysuję). Ostatnio coraz mniej przerysowuję, chyba że jakiś rysunek mi się spodoba. Niedługo dam kolejny rysunek, tylko tło skończę(strasznie mi się nie chce). Starsze rysunki dam jak wrócę do domu(czyt. najpewniej po świętach). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 Nowe prace! Zaczęłam rysować trochę inaczej i równie trochę mi... Uhm... nie wyszło. xD Dostałam nowe cienkopisy, trza to wykorzystać. x3 Na tym pierwszym obrazku widać OC do mojego opowiadania/fanfika. Drugi obrazek przedstawia jednorożca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Na 1 obrazku trochę usta nie wyszły W drugim zaś nogi są trochę "patykowate". Oczy Ci w obu świetne wyszły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 W pierwszym faktycznie z ustami jest coś nie tak, ale jeszcze się przyczepię do oczu. Na pierwszym obrazku są trochę kanciaste, ale wiem, że ciężko zrobic idealnie okragłe. Chodzi mi głównie o to, że czarne źrenice wypadają strasznie szaro przy reszcie rysunku.... Oczywiście, rysunek jako całość jest fajny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Najbardziej podoba mi się Sombra, inne rysunki są ładne, ale musisz się bardziej postarać, chodzi o to że potrafisz rysować, tylko musisz bardziej dopracować szczegóły, zwrócić uwagę na proporcję, i można by było je pomalować, chyba że bardziej pasują Ci nie pomalowane, ale ogólnie podobają mi się te rysunki, zwłaszcza Sombra i AppleBloom : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 [...] W drugim zaś nogi są trochę "patykowate". [...] *odgłos przewracającej się szklanki* Jakie nogi? :o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Najbardziej podoba mi się Sombra, inne rysunki są ładne, ale musisz się bardziej postarać, chodzi o to że potrafisz rysować, tylko musisz bardziej dopracować szczegóły, zwrócić uwagę na proporcję, i można by było je pomalować, chyba że bardziej pasują Ci nie pomalowane, ale ogólnie podobają mi się te rysunki, zwłaszcza Sombra i AppleBloom : ) Hrabina wygłasza monologi XD. Rysunki ładne, w pierwszym faktycznie pysk trochę dziwny. Dołączam się też do pytania autorki. Jakie nogi, do siana? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 *odgłos przewracającej się szklanki* Jakie nogi? :o Dopiero teraz gdy się przyjrzałem to zauważyłem, że to część szalika .. xD Najmocniej przepraszam za moje niedopatrzenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 Dopiero teraz gdy się przyjrzałem to zauważyłem, że to część szalika .. xD Najmocniej przepraszam za moje niedopatrzenie. Nie martw się, Nogaliku, każdemu zdarza się czasem pomylić. Może jeszcze dziś zdążę narysować Apple Bloom i Babs Seed. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 podpinam się pod temat : Zarąbiste rysunki czekam na więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 Mam pytanie. Najpierw brać efekt 'Auto kontrast' a dopiero potem 'Auto poziom' czy na odwrót? Jeśli dam najpierw 'Auto poziom', a potem 'Auto kontrast', to obrazki będą się w większości wydawały bardziej... kolorowe? Nie wiem, sami określicie. Przykładem jest ta oto Apple Bloom: Jeśli użyję tych opcji na odwrót, obrazek będzie bardziej czarno biały. Która opcja według Was lepsza? A, no i co do samego obrazka - Babs Seed dorysuję kiedy indziej, tak samo tło, ale możecie być niemal pewni, że dorysuję. ^^ Krytykujcie, oceniajcie, ja nie umiem za bardzo oceniać swoich prac tuż po narysowaniu ich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Daj najpierw 'Auto poziom', a potem 'Auto kontrast'. Ja lubię jak jest kolorowo xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 To samo tło, czyli kratka? Fajnie wyszło i przyczepić się można tylko do naprawdę tycich szczegółów... No może poza jednym, patrząc na to mam wrażenie, że patrzę się na sam kontur. Może jakieś wypełnienie? ( to tylko sugestia ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Zarąbiste prace. Co do pytania - lepiej żeby wydawały się bardziej kolorowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Jak tak patrzę na twoje prace Green to sądzę że musze podszlifować moje umiejętności malarskie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 Hm, cóż... spróbuję pokolorować tą Apple Bloom, lecz cudów się nie spodziewajcie... szczególnie jeśli wyjdę cienkopisem poza linię. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 Skończyłam robić jednego z OC'ków do mojego Fanfica. Huh, on jest cały brązowy, tylko tak go pokolorowałam. Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku, jednak krytyka się przyda, bym wiedziała co poprawić. PS: Użyłam cienkopisów. OC zwie się Silent Death, lecz niemal każdemu przedstawia się jako Dark Gallant. W moim Fanficu będzie się uważał za skrytobójcę. Czy to prawda? Nawet ja tego nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 A narysowałabyś Lunę ;3. A takto sweetaśnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Świetnie ci wyszedł. Rysuj dalej, coraz lepiej ci idzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 A narysowałabyś Lunę ;3. A takto sweetaśnie Czy narysowałabym? Narysuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Hmm.. Cienkopisy Na rysunku wyglądają jak pastele lub jakieś kredki woskowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Ciekawe rysunki. Jak dla mnie nie ma co poprawiać, warto by było gdybyś dorobuła tło do rysunków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 Ciekawe rysunki. Jak dla mnie nie ma co poprawiać, warto by było gdybyś dorobuła tło do rysunków. W sumie... postaram się, ale mi się nie chce tła robić. :/ Dobra, spróbuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts