KougatKnave3 Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 - Brutal za tobą - powiedziała, następnie usłyszałeś ryk za sobą. Nie zdążyłeś nic zrobić, gdyż zdążył uderzyć w ziemie co skutkowało pozbawieniem równowagi twojej i AJ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 - Pocieszające wiesz!? - krzyknąłem do niej w złości, a następnie próbowałem wstać. Gdy wstałem to lekko się już zirytowałem tym całym obrotem sprawy, więc po prostu z mieczem w ustach ruszyłem co sił w nogach na tego cholernego zombiaka, a następnie wyskoczyłem, by w końcu wbić mu mierz prosto w głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 AJ dołączyła do ciebie. - Odwrócę jego uwagę, a ty wal w plecy - powiedziała, po czym z pasa wyjęła nuż, rzuciła w bestię i zaczęła uciekać. Ona w odpowiedzi zaczęła gonić ją, może i jest silna, ale nie za mądra. - MASZ SZANSĘ - krzyknęła do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - Ich można zabić tylko uderzeniem w głowę... - powiedziałem lekko zirytowanym głosem, a następnie ponownie ruszyłem na bestię, która i tak już lekko wpieniła. Nie będzie to łatwe, lecz mam to właściwie gdzieś. Zginę, to zginę. Umrę, to umrę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Wskoczyłeś na bestię, lecz wtedy z pleców wysunęła się tak jakby przednia część kuca która cię zrzuciła z potwora, AJ popatrzyła na ciebie zirytowaniem. - Następnym razem słuchaj, Ok? Najpierw pozbądź się tego na plecach, a następnie brutala. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - Następnym razem nie mów mi co mam robić, gdyż ja sam umiem myśleć wiesz? - odpowiedziałem zirytowanym pytaniem na pytanie, a następnie ponownie skoczyłem z mieczem na dziwnego stworka na plecach brutala. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Skoczyłeś na stworka na plecach, nagle z jego kopyt, wysunęły się ostro zakończone kości i zamierzał cię nimi przekłuć. Ruchy Brutala nie sprzyjały za bardzo by móc się obronić tym atakiem, ale masz szansę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts