wiej007 Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 (witamy z powrotem ) -Dziękuję. -powiedziałam biorąc od brata kanapkę i zaczynając ją jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 2, 2013 Autor Share Napisano Maj 2, 2013 ()Poczułaś słodki smak żonkilowego nektaru wpływający ci do gardła. Po chwili kanapka się... Skończyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 -A ty Shadow nie jesteś głodny? Martwię się czasami o ciebie kiedy się tak poświęcasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 2, 2013 Autor Share Napisano Maj 2, 2013 - Zjadłem na mieście. Jesteś gotowa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 -Tak Shadow, jestem gotowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 4, 2013 Autor Share Napisano Maj 4, 2013 - To idziemy. - skierował swe kroki w stronę drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Poszłam za bratem -Wiesz co Shadow? Pewnie mi nie uwierzysz ale kiedy spotkałam Fire'ra był... mniejszy ode mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 4, 2013 Autor Share Napisano Maj 4, 2013 - Naprawdę? Dziwne. Jesteś o wiele mniejsza od niego - powiedział. Wyszliście z knajpy, a Shadow narzucił na was płaszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 -Z tego co zauważyłam już drugiego dnia po tym jak go spotkałam to, to że rosną przez z kontakt z ogniem. Swoją drogą... ciekawe ile on ma lat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 5, 2013 Autor Share Napisano Maj 5, 2013 - Zgaduję, że jakiś miesiąc, może więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 -Może go później zapytam. -idąc za Shadow'em zaczęłam się rozglądać w szukaniu czegoś interesującego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 6, 2013 Autor Share Napisano Maj 6, 2013 Szybko opuściliście miasto i po chwili staliście na miejscu, w którym zostawiliście smoki. Fire pływał, albo raczej chodził po dnie strumienia, a Shade jadła grzyby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Zaczęłam się przyglądać jak Fire "pływa", ja sama nie miałam zamiaru wchodzić do wody gdyż za nią nie przepadałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 6, 2013 Autor Share Napisano Maj 6, 2013 Po chwili Fire wyszedł z wody i otrzepał się. Podszedł do ciebie i przytulił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Przytuliłam swojego przyjaciela -No cześć Fire. Co ty tam robiłeś? Odpoczywałeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 6, 2013 Autor Share Napisano Maj 6, 2013 Coś w tym stylu.Smok przytulił cię jeszcze i odłożył na ziemię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 -Wygląda na to że wracamy do Violet, chociaż trochę mi się to nie podoba. Tak swoją drogą Fire... ile ty masz lat? Bo z tego co pamiętam byłeś mniejszy ode mnie kiedy cię spotkałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 6, 2013 Autor Share Napisano Maj 6, 2013 Wtedy miałem dwa dni. Policz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 -To z tego co dobrze liczę... masz prawie 2 tygodnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 6, 2013 Autor Share Napisano Maj 6, 2013 Smok uśmiechnął się i zrobił salto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 -To ty jesteś młodszy ode mnie. -powiedziałam z uśmiechem przytulając go- A wiesz co mówi mi mój brat? Że doskonale myśmy się dobrali. Kucyk pałający się ogniem oraz smok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 6, 2013 Autor Share Napisano Maj 6, 2013 To prawda.Fire zerwał grzybka i podetknął go ci pod nos. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Wzruszyłam z uśmiechem lekko ramionami po czym zjadłam owy grzyb. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 7, 2013 Autor Share Napisano Maj 7, 2013 Nie smakował źle, ale i nie za dobrze. Fire uśmiechnął się ponownie. - To... Lecimy? - zapytał Shadow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 -O chyba tak bracie. Nie pozostaje nam nic innego do zrobienia. -po chwili weszłam na Fire'ra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts