wiej007 Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Czułam się bardziej jak w celi niż w sypialni. Postanowiłam sprawdzić czy istnieje jakieś wyjście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 Jedynym było główne, przez które wszedł Shadow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Podeszłam do brata -Coś się stało?-spytałam niepewnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 - Nie, a co niby miało się stać? - zapytał zdziwiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 -Nie zauważyłeś że Violet mnie tu przeniosła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 - Mnie też. No i? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 -Ech... nieważne...-powiedziałam trzymając się za głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 - Coś się stało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 -Nic... chociaż... przez chwile widziałam że Violet wyglądała jak Ignis. Skrzydła nietoperza i smocze oczy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 - Dziwne. Może ci się... Przywidziało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 -Nie sądzę... tej jej słowa "Widać, że w ogóle mnie nie znasz" brzmiały trochę jak ostrzeżenie dla mnie.-powiedziałam drapiąc się po głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 - Nic z tego nie rozumiem... - mruknął Shadow, a do pokoju wszedł strażnik z miską owsianki. Nie miał rogu, był pegazem, a jego skrzydła były rozłożone i pomimo tego, miska lewitowała przed nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Popatrzyłam na strażnika -Dobra to jest dziwne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 - Z tego słynie to państwo - powiedział ogier i powoli opuścił skrzydła. Miska wylądowała na stole. Następnie strażnik wyszedł, nie zamykając drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 -Ty Shadow nie jesteś głodny? Ja jakoś za bardzo nie jestem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 - Teraz mamy oddzielne pokoje. Odpocznij, a ja pójdę zjeść do siebie. - ruszył do drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Nie byłam teraz za bardzo głodna, poszłam gdzieś gdzie nie było mebli czy coś i otoczyłam się tam ogniem medytując. Chciałam się uspokoić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 Wciąż powracały do ciebie obrazy zmienionego wyglądu Violet, więc nie mogłaś się skupić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 -Ach... -powiedziałam wracając do normalnej postaci, zaczęłam chodzić w tą i tamtą zastanawiając się czy to była prawda, złudzenie czy iluzja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 Światło w pokoju przygasło, informując o nadejściu nocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Spróbowałam ponownie się zapalić i pomyśleć. Tyle się działo a ja nie byłam zmęczona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 Myśli o Violet nie dawały ci spokoju, nie mogłaś ich też odpędzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 -Niech piekło pochłonie te moje myśli. -powiedziałam zdenerwowana. Postanowiłam wyjść z pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 Na korytarzu nikogo nie było. Wszędzie zalegały egipskie ciemności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Nie mogłam spać postanowiłam rozpalić swoją grzywę i powędrować po korytarzach niczym duch którym kiedyś byłam. Paląca się grzywa dawała ujście części moich emocji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts