Nightmare Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 Korytarze były puste, a twoja grzywa nie rozświetlała wszystkiego, co było odrobinę upiorne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Mimo tego że czułam niepokój nadal chciałam pochodzić po korytarzach by pozbierać myśli. Nawet jako duch zawsze wolałam wędrować gdzieś niedaleko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 - Co ty tu robisz o tej porze? - zapytała Rainbow Fire, nagle wyłaniając się z mroku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 Widząc Rainbow Fire lekko odskoczyłam do tyłu. -Rany... weź mnie tak nie strasz. A co ja tu robię? Cóż to co robiłam będąc duchem kiedy byłam trochę nerwowa, wędruje po korytarzach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 10, 2013 Autor Share Napisano Maj 10, 2013 - Bylaś duchem? - zapytała RF z niedowierzaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 -Tak byłam, umarłam jakieś... -zaczęłam liczyć w myślach- Jakieś 7 czy 8 lat temu? Będąc pod postacią ducha towarzyszyłam mojemu bratu gdyż samotność w tamtych czasach była dla niego zgubą. W końcu udało mu się mnie wskrzesić zanim Luna pojmała go po raz pierwszy. Mimo że cieszy się z mojego powrotu do świata żywych... nadal się o mnie martwi... jak kiedyś- z ostatnimi słowami trochę zniżyłam głowę a ogień z mojej grzywy trochę osłabł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 - Współczuję, ale to nie powód by szwendać się po korytarzach w środku nocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 -Może masz racje, ale to uspokaja mi moje myśli. Lubie chodzić w tą i tamtą. Pewnie to dlatego że ja i Shadow mamy naturę wędrowca... nie wiem. Wędruje w tą i tamtą bo wtedy daje mi to do przemyślenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 - Może powinnaś wrócić do komnaty. W nocy jest tu niebes... Znaczy, niektórzy mogą cię wziąć za złodzieja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 -Umiem o siebie zadbać, jeśli chce mogę być niewidoczna. Poza tym... złodziej się skrada i trzyma w cieniu a nie chodzi z palącą się grzywą jak zjawa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 - E tam, nie ważne. Po prostu lepiej by było, żebyś wróciła do komnaty - powiedziała i poszła dalej korytarzem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Szybko do niej podbiegłam i powoli szłam za nią -Wiesz co? Ilekroć cie spotykam mam wrażenie że coś ukrywasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 - To samo można powiedzieć o tobie - powiedziała tonem, który oznaczał, że ma cię dosyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 -Czemu jesteś taka agresywna?- wiedziałam że ma mnie dosyć ale jakoś wolałam się trochę podroczyć oraz... po prostu ciekawość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 - Nie jestem, po prostu pilnuję swoich obowiązków. Ty też powinnaś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 -Jedyny obowiązek jaki ja mam to taki by Shadow nie był samotny i nieszczęśliwy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 - Klaczki w twoim wieku powinny chodzić do szkoły. Uczyć się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 -Ja nie miałam normalnego dzieciństwa. Ja i Shadow żyliśmy w mieście-widmo pełnym pajęczych tunel a same pająki były wielkości dorosłego kucyka. Shadow się mną zajmował od kiedy miałam 3 lata, ja jadłam grzyby jakie on znajdywał a on... pajęcze wnętrzności gdyż nic innego nie było. Potem Shadow odnalazł wielką bibliotekę w której się uczyłam. Ponieważ nie miałam nic do roboty, robiłam to prawie cały dzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 - Jka tak, powinnaś się jutro zapisać do naszej szkoły w ognistej części. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 -No nie wiem... zobaczy się. Tak swoją drogą co teraz robisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 - Próbuję patrolować korytarze - powiedziała, przeszywając cię spojrzeniem, które powinno zabijać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 -Dobra... skoro widzę że moje towarzystwo ci raczej nie odpowiada... pójdę już do siebie. -powiedziałam cofając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 Rainbow Fire ruszyła dalej, a ty znalazłaś się w swojej komnacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Miałam nadzieje że ta mała przechadzka po korytarzach sprawi że jakoś zasnę. Schowałam się pod koc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 Kiedy się obudziłaś, kryształy świeciły jasno, co oznaczało, że jest późne rano. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts