Nightmare Napisano Maj 19, 2013 Autor Share Napisano Maj 19, 2013 - Naprawdę? Ja czuję się dobrze w tym miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 -Ja też, ale jakoś tak mam że chce chodzić tu i tam jak szalona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 19, 2013 Autor Share Napisano Maj 19, 2013 - Acha. Czyli zostajemy tu, czy idziemy do zamku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 -Może wróćmy do zamku, może coś się tam ciekawego dzieje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 19, 2013 Autor Share Napisano Maj 19, 2013 Po chwili staliście znowu przed zdobionymi wrotami do pałacu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Postanowiłam teraz pochodzić po pałacu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 19, 2013 Autor Share Napisano Maj 19, 2013 Shadow postanowił zrobić małe przemeblowanie w swojej komnacie, a ty po kilku minutach błądzenia znalazłaś się przed drzwiami archiwum, w którym się dowiedziałaś o tej małej wzmiance o pochodzeniu Violet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 Postanowiłam do niej wejść. Miałam nadzieje że znajdę tam coś ciekawszego niż w bibliotece lub kogoś ciekawego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 20, 2013 Autor Share Napisano Maj 20, 2013 Zobacyłaś, że księga z zakładką zniknęła, ale dojrzałaś ją na półce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 Postanowiłam jakoś dostać się do tej książki, mogło być w niej wiele ciekawych informacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 20, 2013 Autor Share Napisano Maj 20, 2013 Książka rozłożyła się i wleciała do szybu obok. Następnie ruszyła w górę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 Byłam ciekawa dokąd prowadzi ten szyb więc... zerknęłam do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 20, 2013 Autor Share Napisano Maj 20, 2013 W górze książka wleciała do jakiejś komnaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Byłam ciekaw co to za komnata więc starałam się zobaczyć gdzie ona się mieści. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 21, 2013 Autor Share Napisano Maj 21, 2013 Według położenia komnat w zamku mogłaś przypuszczać, że to komnata Violet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Nagle wpadł mi do głowy szalony pomysł... które zawsze miałam. Z ciekawości sprawdziłam czy zmieściłabym się w szybie i nim poleciała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 21, 2013 Autor Share Napisano Maj 21, 2013 Jakoś mieściła się w nim twoja głowa, ale byś się wcisnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Powiedziałam sobie "Jak kozi śmierć" po czym spróbowałam tam wejść. W razie czego chciałam zamienić się w kulę ognia gdybym utknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 21, 2013 Autor Share Napisano Maj 21, 2013 Po chwili patrzyłaś rzez okno w szybie na zdziwioną twarz Violet. Klacz trzymała magią książkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Nie wiedziałam co robić więc... pomachałam z uśmiechem do Violet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 21, 2013 Autor Share Napisano Maj 21, 2013 - Co ty tu robisz? - zapytała z nutą złości. Przez ułamek sekundy wyglądała tak, jak wtedy na placu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 -Umm... wędruje... i bawię się. Nawet fajnie jest przemieszcza się tymi szybami. -uśmiechnęłam się głupio... i tak byłam jeszcze dzieckiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 21, 2013 Autor Share Napisano Maj 21, 2013 - To nie znaczy, że możesz sobie ot tak łazić po szybach i nachodzić mnie we własnej komnacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 -To akurat przypadek, nie wiedziałam dokąd prowadzi ten szyb. Ale jak chcesz.... to mogę sobie pójść... przywykłam do bycia niechcianą przez wszystkich prócz mojego brata...- zmniejszyłam się jako kula ognia do rozmiarów szklanki i bardzo powoli zaczęłam przemieszczać się przez dalszy kawałek szybu. (można powiedzieć że robi to z podobnym wyrazem twarzy jaki ma Bestia po tym jak Raven ochrzaniła go by nie ruszał guzika) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 21, 2013 Autor Share Napisano Maj 21, 2013 (słodki wygląd? ^.^)W górze szyb rozdzielał się i prowadził do komnaty twojej i Shadowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts