Guardian Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Witam nowe opowiadanie Wszystko się dzieje w świecie WArhammer-a 40000 Pinkie and ChaosJeśli chesz by czytało się trochę lepiej, załącz to to może bardziej się wczujesz muzyka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Hm, przeczytam może niedługo. A będziesz kontynuować 'Life of Derpy'? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Również jestem za kontynuacją "Life of Derpy" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 20, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2012 Hm' date=' przeczytam może niedługo. A będziesz kontynuować 'Life of Derpy'?[/quote'] Tak będe tylko mnie naszła dzika myśl by to zrobić aaaaaaa cholera miała być muzyka do tego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 aaaaaaa cholera miała być muzyka do tego No właśnie lekko się zdziwiłem, dlaczego jej nie ma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 20, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2012 już jest link dostępny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Kolejna wspaniała praca, lubię wszystko co jest związane z Wh40k i MLP. Choć trochę dziwne wojownicy (berserkerzy) Khorna nie znają litości, tylko to mi troszeczkę nie pasowało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 20, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2012 Kolejna wspaniała praca' date=' lubię wszystko co jest związane z Wh40k i MLP. Choć trochę dziwne wojownicy (berserkerzy) Khorna nie znają litości, tylko to mi troszeczkę nie pasowało.[/quote'] chodziło mi bardziej o to że mała pinkie pie znowu przywróciła w nim dobroć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Będzie tego kontynuacja? Bo mi się spodobało to opowiadanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Krótki, ale bardzo przyjemny. Mało błędów. Możnaby dodać tag violence. I to tyle. Historia została ładnie opowiedziana. Tylko za szybko nastąpiła zmiana u Czempiona. Powinien bić się w myślach i walczyć z tym. Z tego opowiadania wynika, że jest on pusty. Nie ma uczuć i nie ma wiary. Ot szara postać. Dało się to rozpisać na więcej stron, ale sama historia przyjemna. Daj więcej opisów tego, co się dzieje w Czempionie, a nie "tylko go coś bolało i wkurzała go PP". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Powiem krótko i na temat,bo nie umiem tworzyć długich i jednocześnie dobrych postów-recenzji: Nie jest najgorzej,ale mogło być lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Eh... Masa powtórzeń : czempion do n-tej potęgi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Styczeń 17, 2016 Share Napisano Styczeń 17, 2016 To było dziwne i trochę bez sensu dobrze by było dodać do tego tag random czy coś takiego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniakford Napisano Grudzień 4, 2023 Share Napisano Grudzień 4, 2023 Witam! Z czystym sumieniem mogę powiedzieć; to fanfik beznadziejny, tragiczny w prawie wszystkich miarach, bez żadnego potencjału, pisany jak chyba autor miał z 11 lat. Technicznie jeszcze nie jest to najgorszy szajs jaki widziałem, ale niewiele brakowało. Ogromna czcionka, brak myślników, znaki interpunkcyjne po spacjach, podwójne spacje, „Rairity”, „Twightlight”… Styl jest bardziej chaotyczny niż Pinkie Pie do potęgi z liczby urojonej. Jaka jest fabuła? Równie chaotyczna. Jakiś typ, bezimienny, morduje innych bez znanego powodu, natrafia na kucyki bez znanego powodu, te kucyki go naprawiają bez znanego powodu… no wiecie, znacie może ten typ fabuły. Wszystko dzieje się na zasadzie „to będzie fajne”, „o, to trzeba umieścić”, „nie mam pomysłu jak to zrobić, jakkolwiek będzie okej”. Bez powodu, kontekstu, przedstawienia jednego czy drugiego uniwersum. Postacie istnieją, to jedna z nielicznych ich dobrych cech. Chociaż nie, jest to zła cecha. Bo jakby nie istniały, może nie byłoby tej abominacji. Odradzam. Stracicie czas na czytaniu. Pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się