Lunaris Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Witajcie! W tym temacie możecie wrzucać linki do waszym zdaniem fajnych gier, w które gra się przez Emulator. Moim ulubionym Emulatorem jest "ZSNESW", a ulubioną grą na niego "Sailor Moon Arcade" (chyba tak się to nazywa). Najlepszą (według mnie) stroną do ściągania takich gier jest coolrom A oto linki do moich ulubionych gier: Pokemon Gold Pokemon Mystery Dungeon - Red Rescue Team Sailor Moon Arcade Sailor Moon: Another Story Ponymon Alpha 0.32 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Od siebie polecam Park Jurajski na NESa. Bez możliwości zapisu gra jest pieruńsko trudna, ale emulatory mają szybki zapis/wczytanie a nawet przewijanie (miałem coś takiego na PSP) dzięki czemu poziom trudności przestaje być problemem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Mam pare GIGA emulatorów. Ale że jesteśmy w temacie MMO i RPG - tymi tytułami tu pożongluje. GBA: Golden Sun 1&2 - GBA - gra o wspaniałej fabuje i dość nowatorska - oferuje wiele możliwości, wiele zagadek(niektóre naprawdę ciężkie), kilkudziesięciu przeciwników i przede wszystkim bardzo ciekawe moce. Jedna z niewielu gier gdzie wojownik nie musi być wojownikiem, może być szamanem, najemnikiem, paladynem lub kapłanem. Spędziłem nad tą grą wiele dni - i mimo że przeszedłem ją już 6 razy to dalej mi się nie nudzi a przejście jej na 100% to dodatkowe dni ciężkiego dumania Castlevania - GBA - czasami łowca czasami sam Lord Dracula. Gra z przeciętnymi zagadkami ale dobrą grywalnością i ciekawą fabułą. Lufia: The Ruins of Lore - GBA - nietuzinkowe RPG...ciężko je opisać, poniekąd klon wielu innych RPG. To co odróżnia tą grę od innych to fakt, że można pochwycić przeciwników niczym typowe pokemony - można ich lewelować a nawet fuzjować z głównym bohaterem zyskując na krótki czas niezłego kopa. I fabuła jest dość fajna. Lunar Legend - GBA - ponownie klon FF ale mimo to ciekawy. Gra fajna choć liniowa, a mimo to potrafi czasem zaskoczyć. SNES Tenchi Muyo - SNES - bardzo fajna gra turowa z nurtu RPG. Przewidywalna i w pewnym zakresie, zbyt łatwa - wystarczyło biegać po planszach do skutku, expić cierpliwie a bossowie wtedy byli zwyczajnie zbyt słabi. Mimo to wspominam ją milo. Prócz tych wyżej mam jeszcze wiele innych - mam emulatory GBA, GBC, GB, SNES, RokNES, PSX, PS2 i kilku innych więc zasadniczo zawsze coś się znajdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 THX za linka do Red wersji Pokemonów! Mam Blue, ale na DSi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 To może ja sprecyzuje... http://romhustler.net/emulators - tu macie emulatory - praktycznie wszystkie sprawdzone, brak wirusów i pliki w 91% sprawdzone(nie sprawdzałem wszystkich więc nie iem czy te pozostałe9% działa xD) http://romhustler.net/roms - a tu ROMY do każdego emulatora podanego w linku wyżej. Przyjemnej gry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Ja gram na PSX w "Spyro 2 Ripto's Rage!" doszłam do końcowego bossa-Ripto.Gdybym pamiętała z kąd to wzięłam to bym zapodała linka ale...niestety musicie poszperać w googlach.Mówię wam warto!Widziałam jeszcze kilka wersji ale mi nie działają .Ponoć "Ratchet & Clank" jest na emulator ale bardzo słabo chodzi.O!I jest jeszcze Crash Bandicoot :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts