scalefrom_pl Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Postanowiłem że założę temat w którym będę zamieszczał zdjęcia z budowy pancerza MK VII i innych modeli, brył 3D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 o ty Niezły hełm Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 THX To udało mi się dziś wieczorem zbudować Jutro zajmę się utwardzeniem tego co mam żywicą epoksydową i włóknem szklanym oraz małą przeróbką napierśnika ( otwór na głowę jest za mały i hełm nie wchodzi do końca ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Z czego ty to robisz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 Konstrukcja jest z papieru 300g/m2, można kupić w każdym papierniczym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Bardzo ładne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 Dzięki, dobrze jest coś takiego usłyszeć, motywuje do dalszej żmudnej pracy. Poświeciłem na to około 37 h Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 to naprawdę może się sprawdzić jako dobra ochrona.....szczególnie po utwardzeniu.... Bardzo dobrze ci to idzie,buduj dalej:fluttershy5:......ale wspomaganej to raczej nie zrobisz) Ile to mniej więcej waży(Zbroja i hełm)?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 Podobnie jak cienka bluza, nie mam wagi aby to zważyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 kurna chciałbym tak robić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 Mogę ci wysłać pliki z projektem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 Dziś udało mi się skończyć majteczki, po wczorajszej zabawie z żywicą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Mogę ci wysłać pliki z projektem To może mi też Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 Wysłałem Makieta mojego domku robiona jakiś rok temu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Majteczki są sexy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 Dzięki, miałem problem włożyć na siebie, kiedy miałem spodnie. Założyłem kalesony aby nie było przypału Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Świetnie to wygląda, jestem pod wrażeniem Ciężko się skleja te elementy w całość ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 Skleja się łatwo, gorzej przygotować elementy( czasochłonne ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Ehm, dziwne trochę te prace że tak powiem, ale to zawsze jakieś zajęcie. Najbardziej spodobał mi się ten domek, jest bardzo ciekawie zrobione. Dużo się nad tym Ci schodzi? :o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 Domek budowałem 2-3 miechy, z czego wycięcie dachówek z sklejki 0,6 mm zajęło 3 tygodnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 a tam na jednym ze zdjeć w lustrze widac jakiegoś kucyka czyżby jakiś projekt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 Tak to jest pierwszy projekt, odpoczywam od niego ( za małe elementy zostały ). A ten kuc to dokładnie Luna bez głowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 bez głowy? tak? to może zbuduj gilotyne i głowe luny w koszu i będzie Francaj elegancja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 Bez głowy bo zgubiłem kartki z nią A jakbym zrealizował Twój pomysł, sam bym pod gilotynę poszedł XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 oj tam A luna i tak jest nieśmiertelna (chyba)xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts