Evening Sailor Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 -Hmm biwak. Już od dawna miałem go w planach. Chciałem popatrzeć na gwiazdy z innego miejsca niż Canterlot, ale nie miałem okazji. Piszę się na to. ~Earth Nonex Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 MoonSun uśmiechnęła się. - Oczywiście, że jadę! - krzyknęła, odruchowo zmieniając się w NMM i wywołując deszcz meteorytów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Piszę się na tą wyprawę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Jacob jeszcze się zapytał - A gdzie będzie ta wyprawa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Wooohooo! Poeciałam w stronę okna i prawie je zbiłam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evening Sailor Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Earth Nonex wstał i powiedział. -Razem z Jacobem skończyliśmy drzwi. Wykonane z drewna. Ręcznie malowane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spectra Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 -Przepięknie wam wyszły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reven Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Wow, wyszły wam super Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evening Sailor Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 -Dziękujemy za takie miłe słowa. ~Earth Nonex Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Świetne te drzwi!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Eleganckie i proste. Bardzo ładne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Powiem że nadal jak je widzę to chce je otworzyć. Nie wiedziałem że wyjdą aż tak dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spectra Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 -Ja nie mogę się już doczekać biwaku, fajnie by było gdyby odbył się w Crystal Empire w jakimś pobliskim lesie.. Cudownie było by zobaczyć kryształowy las oraz zwierzęta w nim żyjące. Ciekawe jak by wyglądał kryształowy lis... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 *Do klasy wchodzi Bellamina, przeglądając plik kartek* - Mam ważne ogłoszenie. *przygląda się nowiutkim drzwiom* - Przeczytam wam je, żeby nie niszczyć nowego nabytku klasy. Uczniowie! Jak zapewne wiecie, zbliża się termin biwaku. Wycieczka będzie miała formę podróży po kilku miejscach Equestrii, których lista na razie pozostaje miłą niespodzianką. Proszę o przygotowanie niezbędnego ekwipunku. Miło by jednak było, gdyby Was bagaż nie wyglądał tak: Miłej zabawy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Ja to bym zwiedził ruiny w lesie Everfree. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 -Fajnie! Chciałby ktoś ze mną być w namiocie?-Zapytałam z nadzieją że ktokolwiek jeszcze mnie tu lubi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Jacob tylko się spojrzał i powiedział szeptem do siebie - A kto by coś takiego nosił? Chwilę pomyślał i powiedział do tego - Może wybierzemy się na wycieczkę po Smoczych Jaskiniach na granicy z Królestwem Podmieńców? Podobno są bardzo ładne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spectra Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 -Czemu nie.. Podobno w takich jaskiniach jest naprawdę dużo kryształów które na pewno warto zobaczyć. Trzeba tylko uważać na smoki.. Czasem są nerwowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Ja to bym chciała się wybrać do Neighagra Falls (czy jakoś tak) - powiedziała MoonSun - Tam są piękne wodospady! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Jacob powiedział spokojnie - Tak to jest bardzo ładne miejsce tylko że dosyć daleko. Jacob zaczął szukać coś w swojej teczce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spectra Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 -Wodospady są przepiękne.. Może i daleko, ale warto było by je zobaczyć. Mogłabym przetestować nowe zaklęcia związane z wodą.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Jacob wyjął z teczki kościsty gwizdek i przyjrzał się mu. Położył go na ławce i szukał dalej, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evening Sailor Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 -Ja bym pofrunął na jakąś planetę. ~Earth Nonex Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reven Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Wiesz może na jakąś planetę to trochę za daleko ale wycieczka i biwak w Crystal Empire- ten pomysł może wypalić- powiedział Reven Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts