Maisha Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 DATutaj znajdziecie wszystkie moje rysunki.(z wyjątkiem najnowszych bo mi na komputer nie chce zgrać aparat..) Na święta dostałam tablet graficzny, wiec będę teraz rysowała na komputerze. Mam nadzieje że się spodobają. Edit:Chyba pomyliłam działy... Dlatego stworzyłam ten wątek tutaj, a tamten usunęłam. Edit 2:Jestem kretynką, nie dałam linka do zdjęć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Co tu dużo mówić. Rysunki świetne, najbardziej podobają mi się pierogi i kucyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 Pierogi, pierogi wszędzie. A zaczeło się to od pierożka czarnobylskiego.xD A co do poniaczy, to kiedyś myślałam że mi gorzej będa wychodzić, ale teraz robie je tylko trochę za wysokie. Czy robię coś źle że nikt nie chce komentować?:/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Może po prostu im się nie chce wchodzić do tego działu? Czy robię coś źle że nikt nie chce komentować?:/ Właśnie robisz wszystko dobrze, moja droga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 Dziwne, bo jakoś inne wątki mają więcej odpowiedzi. ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Pierogi rządzą ! Co do rysunków to bardzo fajne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 To są wypociny?? O_O Hmm... Wiele z Twoich rysunków przypomina mi styl ala "Król Lew". Co robisz źle - na forum jest takie zatłoczenie, że musisz zwracać jakoś uwagę, bo ludzie po prostu nie zaglądają. Najlepiej odświeżać temat i wrzucać tutaj rysunki co jakiś czas. W samych rysunkach nie ma nic złego . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 To stworzenie kojarzy mi się z jakimś filmem, ale nie pamiętam z jakim. A co do rysunku jest bardzo dobrze wykonany. Dziwne' date=' bo jakoś inne wątki mają więcej odpowiedzi. ._. [/quote'] Zaraz się rozkręci, poczekaj aż Nogalik tu zajrzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 To stworzenie kojarzy mi się z jakimś filmem' date=' ale nie pamiętam z jakim.[/quote'] Już ci mówię z jakim ci się kojarzy-,,Avatar". To jest Thatnathor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Nowy art! Na zamówienie dla Mrs.Octavia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Świetne prace, pierogi są fajne Ale najlepszy jest ten 6 nogi stwór (chyba z filmu Avatar - Mogę się mylic). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Dokładnie z filmu Avatar. Bardzo lubię ten film i rysuję sobie jakieś stwory z Pandory. (jak się zrymowało. ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Rysujesz bardzo ładnie, chyba już mówiłam. Ale pierożki i tak są najlepsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Pierogi, pierogi wszędzie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Dokładnie z filmu Avatar. Bardzo lubię ten film i rysuję sobie jakieś stwory z Pandory. Też lubię ten film, ale raczej bym nic z niego nie narysował Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Czemu? Weź coś narysuj, no chociażby ślimaka który jest organizmem mniej złożonym niż np mysz. W ślimaku rysunek tylko skorupę jakis dziwny walec jako ,,noga" i rogi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Czemu? Weź coś narysuj, no chociażby ślimaka który jest organizmenmniej złożonym niż np mysz. W ślimaku rysunek tylko skorupę jakis dziwnywalec jako ,,noga" i rogi. Już rysowałem, mogę Ci wysłać na pw jeśli chcesz zobaczyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 Nowy rys: Zajęło mi to ze 2 godziny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Ładne, nie mam zastrzeżeń . No z tego co widzę aktywność trochę wzrosła, cieszę się! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 No Pinkie miażdży u i tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Hahaha Świetny rysunek, trochę.. śmieszny xD Tylko zapięcie od maski powinno być za włosami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 Tylko zapięcie od maski powinno być za włosami Oj tam, jak widać kameleonowi i tak sie podoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Moje rysowanie zatrzymało się na poziomie zerówki. Także szacunek da tych którym się chcę no i do tego mają talent. Ja osobiście szczegółów się nie czepiam za to czekam na Twili ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Bo ja wiem, czy za włosami? Można to spokojnie uzasadnić, można łatwo przepleść przed włosami takie zapięcie. Maisha, zmień nazwę tematu, skasuj to dno, bo absolutnie tu nie pasuje! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 Maisha' date=' zmień nazwę tematu, skasuj to dno, bo absolutnie tu nie pasuje![/quote'] Oki, skoro nalegasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts