kochamMLP Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Lightning Dust - Kuc znany z 7 odcinka 3 sezony pt. "Wonderbolt Academy" http://www.youtube.com/watch?v=m3FK73Wsl8E Kucyk ten za wszelką cenę chce być najlepszy ,nawet jeśli w grę wchodzi bezpieczeństwo innych . Oto nasza klaczka : http://zapodaj.net/2c2c51a6a47ef.jpg.html Po trupach dąży do ustalonych przez siebie celów ... JEŚLI ZAINTERESOWAŁ was ten kucyk ..wątek jest dla was ...wklejajcie zdjęcia ,dyskutujcie .... Zachęcam do komentowania i pozdrawiam . kochamMLP Link do komentarza
Dżuma Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Najlepsze jest w niej to że jest lepsza od Rainbow Dash. Zwinniejsza i szybsza. Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Najlepsze jest w niej to że jest lepsza od Rainbow Dash. Zwinniejsza i szybsza. Dlatego ja lubie XP Link do komentarza
Silver Shield Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Też ja uwielbiam ustawiłem sobie nawet jej podobiznę na tapecie w telefonie Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Najlepsze jest w niej to że jest lepsza od Rainbow Dash. Zwinniejsza i szybsza. Ona jest super! Jest zwinna i ma grację' date=' i jest zupełnie jak RD tylko lepsza kocham wredne postacie. Wiecie co. Ja tam lubię Lightning Dust, tyle że za bardzo jej nie toleruje (wiem, nie trzyma to się kupy). Uważam że ona jest bardziej arogancka niż Rainbow (choć nie uważam że Dash jest arogancka, uważam że jest zapatrzona w sobie). Sądze że Rainbow jest od niej lepsza, a dlaczego... bo ona by nie zostawiła przyjaciół w potrzebie, jest uczuciowa (przecież 6 odcinku 3 sezonu stała się przybraną siostrą Scootaloo) no i lojalna. Jedynie co mogę powiedzieć o turkusowej klaczy jest to że za wszelką cenę chciała zaimponować Splitfire, natomiast Rainbow nie tylko zaimponowała swojej nauczycielce, ale i też pokazała że wyciągnęła wnioski z poprzednich lekcji (odcinków). Choć nie mówię że jej nie lubię. Link do komentarza
kochamMLP Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 Ja nie przepadam za aroganckimi kucykami takimi jak dash ,więc również Lightning nie lubię . Choć uważam ,że bardziej się przykłada i ma lepsze umiejętności . Link do komentarza
Tigresss Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Dashie jest o niebo lepsza od Dust. Jest zbyt pewna siebie a do tego strasznie arogancka. Dash przynajmiej potrafi zachowac umiar. Link do komentarza
Ayaki Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Lightning Dust faktycznie jest bardzo arogancka, chociaż Rainbow też - lecz w znacznie mniejszym stopniu. Wkurzała mnie nieco, jednak nie wyobrażam sobie Dust z innym charakterem - w końcu specjalnie została zrobiona do bycia... taką jaką jest (), a za to właśnie ją kochamy (?). Ciekawi mnie, jaki byłby wynik pojedynku Lightning Dust vs. Rainbow Dash we wszystkich konkurencjach Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Jest bardzo arogancka :/ Ja tam wolę Rainbow Link do komentarza
kochamMLP Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 Racja leży po obu stronach . Też Wolę rejn . Link do komentarza
Lighning Dust Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Jak ja ją kocham! Za wszystko. Gracja, szybkość, samolubnoś...Jestem Twoją Wielką Fanką! Link do komentarza
Silver Shield Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Tak jak ja Link do komentarza
Judoon Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 Dashie jest o niebo lepsza od Dust. Jest zbyt pewna siebie a do tego strasznie arogancka. Dash przynajmiej potrafi zachowac umiar. Zgadzam się. Dust przecież nie wykonała także sonic rainboom! Link do komentarza
Dżuma Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 Może dlatego, że nie wiedziała nawet co to jest? Przecież nie każdy musi wiedzieć o "wielkiej" (pfff ) Dash i jej wyczynach. Jeśli Dash potrafi zachować umiar to ja jestem fiołkiem, ona też nie potrafi zachować umiaru. Link do komentarza
Xyz Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Zero jakichkolwiek artów w temacie? Lenicie się Link do komentarza
Aretra Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Może i są równe umiejętnościami, ale uważam, że RD jest lepsza, po prostu ona potrafi dbać o swoich przyjaciół, a LD pewnie nic nie wie o przyjaźni. Link do komentarza
Unbridle Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 RD milion razy lepsza od Lightning Dust (nawet lubiłam RD i nadal lubię, ale przeniosłam się na Twilight ^^). Link do komentarza
Airlick Napisano Styczeń 13, 2014 Share Napisano Styczeń 13, 2014 Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts