Mrs.Octavia Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 jeśli mogę... To będzie mój ostatni wątek i zarazem główny (tamte bym wykasowała ale nie umiem) Na razie dam jeden arcik: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Ciekawe.. Ale czy to ucho nie jest zbyt długie ? No i mam jeszcze pytania - W jakim programie rysujesz ? Tabletem czy myszką ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 No może troche.... ale ja lubie długie uchy Ja pracuje na Photoshopie CS6 i myszką chociaż tablet sie wala... nie działa mi on na Photoshopie D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 bardzo ładne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 to teraz Antro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Świetna praca Nie mam się do czego przyczepić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Świetna praca Nie mam się do czego przyczepić dzięki a ja mam cycki i ręce mi nie wyszły... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snuff Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Od kiedy zajmujesz się rysowaniem ? Bo prace naprawdę Ci miodnie wychodzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Bardzo ładne prace, świetnie dobrana kolorystyka. Gratuluje talentu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 Od kiedy zajmujesz się rysowaniem ? Bo prace naprawdę Ci miodnie wychodzą. Ja od maja tego roku :3 Bardzo ładne prace, świetnie dobrana kolorystyka. Gratuluje talentu. Dziękuje ^^ ty też masz talent Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 Moja Aqua to na tablecie robiona ? :O Ni :I tablet w tedy jeszcze był wredny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varthy Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Świetnie wykonanie, dobre detale, kolorystyka miejscami dość monotonna, ale mimo to naprawdę podoba mi się Twój styl Czekam na więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 Świetnie wykonanie, dobre detale, kolorystyka miejscami dość monotonna, ale mimo to naprawdę podoba mi się Twój styl Czekam na więcej. Bardzo ci dziekuje ^^ Cieszę sie że ci sie podoba, i zdaje sobie sprawę że te Arty mają może troche kolory monotone czy mają troche dziwną poze ale staram sie to poprawiać ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Bardzo fajne. Choć w sumie ja sam rysowanie zakończyłem na zerówce więc wszystko wydaje mi się fajne. I widzę że nie jestem sam ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snuff Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Powiem tyle ja w twoim wieku malowałem drzewka i domki i wyglądało to gorzej niż źle ,jak te czasy się zmieniają powodzenia w tworzeniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varthy Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Powiem tyle ja w twoim wieku malowałem drzewka i domki i wyglądało to gorzej niż źle ' date='jak te czasy się zmieniają powodzenia w tworzeniu. [/quote'] Ja nadal rysuję jak sześciolatek bez kciuków Świetnie, że mamy tak utalentowanych młodych lu... paniczy na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snuff Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Bardzo dobrze ,ale boli mnie to ,że ja nie jestem wstanie narysować niczego co mogło by nie wypalać oczu. Ile ja bym dał za odrobinę talentu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Podoba mi się, ja też bym niby coś wrzucił ale wolę nie bo moje rysowanie to się nadaje.. Fakt, popracuj trochę nad kolorami. Tak czy siak, masz sporo talentu moim zdaniem ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Ten pierwszy art jest przeuroczy, ale w tym drugim za bardzo poszarpałaś kreskę. Ogólnie rysujesz bardzo słodko, w dobrym tego słowa znaczeniu. Kocham Twój styl ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 Ten pierwszy art jest przeuroczy, ale w tym drugim za bardzo poszarpałaś kreskę. Ogólnie rysujesz bardzo słodko, w dobrym tego słowa znaczeniu. Kocham Twój styl ^^. Ta kreska była specjalnie Lemuurku ^^ pomijając że to robiłam o 12 w nocy kolejne Anthro ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Ojej. Aż kichnełąm z wrażenia.: D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 Ojej. Aż kichnełąm z wrażenia.: D Na zdrówko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chari-san Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Bardzo ciekawy styl masz Chociaż w tym ostatnim mordka dziwna troszku :( Ale ale naprawdę podziwiam, że myszką umiesz tak rysować i to w takim wieku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 Bardzo ciekawy styl masz Chociaż w tym ostatnim mordka dziwna troszku :( Ale ale naprawdę podziwiam, że myszką umiesz tak rysować i to w takim wieku Dzięki^^ A pysk to... próbowałam go poprawić ale lepszy mi nie wychodził :/ W sumie to zrobiłam to w połowie myszką bo szkicowałam tabletem a kolorowałam i cieniowałam myszką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 Dobra teraz nowe OC Losse Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts