Swahili Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 A kiedyś myślałam, że ładnie rysuję . Boże, to cieniowanie. I TA TRAWA. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Śliczne to jest! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GamerLuna Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Szkoda że znam tylko takie słowa jak: Ładne, śliczne, piękne, słodkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 9, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Dziękuje wam z całego serca ♥ A teraz se narysowałam Chiny,a co mi tam xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzarusaixD Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 A narysowała byś moją OC ? Jak się zgodzisz wyślę ci opis XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 9, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2013 A narysowała byś moją OC ? Jak się zgodzisz wyślę ci opis XD Przepraszam nie mogę,nie mam za bardzo czasu i mam zapełnioną listę po brzegi xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzarusaixD Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Szkoda : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 10, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2013 ja się tak na lekcjach nudzę c": Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Skoro się tak nudzisz na tych nudnych lekcjach, to narysuj jej tę OCkę. xd Nie widzę problemu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Czy ty myślisz że zapamiętam? Poza tym nie chcę rysować kuców... dlatego narysowałam Białoruś z grubymi nogami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 16, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Chyba nie za bardzo was to interesuje ale i tak to wrzucę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Oczywiście, zapiszesz sobie to na kartce. xd Ależ przecież jest tak nudno. xd Eee tam, wcale nie ma aż takich grubych. Tylko ma koślawe stopy. Łaaj! Śliczne, małe, słodkie, przepiękne kucykowe potomstwo. Mój czas nadszedł...xd Rzygam tęczą. Niech zgadnę jak mają na imię.xd Słodziak, Słodziuś, Śicznuś, Przepięknisia.xd A mama tioo Źlidźna klażka. Wariuję przez tą przepiękność. Moc rzygania tęczą wrosła o 50% Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 So cute... I'm gonna die... świetna kreska, cudnie to wygląda. I tak słooodkooo xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 18, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Oczywiście, zapiszesz sobie to na kartce. xd Ależ przecież jest tak nudno. xd Eee tam, wcale nie ma aż takich grubych. Tylko ma koślawe stopy. Łaaj! Śliczne, małe, słodkie, przepiękne kucykowe potomstwo. Mój czas nadszedł...xd Rzygam tęczą. Niech zgadnę jak mają na imię.xd Słodziak, Słodziuś, Śicznuś, Przepięknisia.xd A mama tioo Źlidźna klażka. Wariuję przez tą przepiękność. Moc rzygania tęczą wrosła o 50% Niet bo to Chiny,Tajwan,Hong Kong,Korea i Japonia Chcesz wiaderko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 18, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2013 So cute... I'm gonna die... świetna kreska, cudnie to wygląda. I tak słooodkooo xD Nie umieraj ;-; Ta kreska jest ZUA bo mi Korea i Hong Kong wyszły źle ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Wiaderko? A masz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 18, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2013 a mam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Takie w tęczę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 18, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Znajdzie się w tęczę,bonusowo jeszcze mogę dać w kwiatuszki i w kolorze piekielnie czarnym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Ja też potrzebuję wiaderka... znowu...Tak, kiedyś też potrzebowałmam. Ależ to jest piękne i rozkoszne! Żygam, po prostu żygam! Tęczą rzecz jasna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 18, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Yay,teraz będę mogła handlować tęczą! ♥ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 20, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Wip plakatu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 dat pilot TV. No, gdzie moje wiaderko? xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 21, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Masz coś do mojego pilota? Proszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angdey Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 To cieniowanie mnie zabija... Naucz mnie! Albo nie... sama muszę nad sobą popracować. Ale to nie zmienia faktu, że te prace mnie zabijają swoją perfekcją! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts