Maisha Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Możecie u mnie zamawiać rysunki i awki z czym wam się podoba, tylko nie z ludźmi bo nie umiem ich rysować.:/ Mogę wam narysować na komputerze, bo niestety nie mogę już wstawiać zdjęć z rysunkami kartkowymi. Żeby zachęcić was, zapraszam tu: http://emily13s.deviantart.com/gallery/ Nie przyjmuję żadnych opłat za to. I jeszcze jedno, jedyne gore jakie przyjmuje to takie w których jest krew itd. tego drugiego nie mam zamiaru rysować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 To ja cię poproszę o Lyrę. Nie sprawi ci na pewno problemu, bo jesteś utalentowaną osóbką. //Jeden post do 200 .// Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 Lyra... Pójdzie bez problemu.^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Mogę prosić o coś z main6 z motywem TF2 ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 TF? Mógbyś powiedzieć to co jest?XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Łoł ^^ Bardzo fajna gra Pierwszoosobowa strzelanka czasu rzeczywistego na silniku half life 2... Co ja się będę rozpisywał. Na przykład mój avek to jest motyw z TF2... Zaraz wstawię ci tu jakieś zdjęcia czy filmiki ^^ Wstawiam - http://www.teamfortress.com/movies.php - tu wszystkie filmiki. Jeśli obejrzysz Meet the team to mam nadziej zrozumiesz o co chodzi Tutaj ponifikacja głównych bohaterów - http://www.google.pl/imgres?num=10&hl=pl&tbo=d&biw=1280&bih=923&tbm=isch&tbnid=3tsL4KaZsCLCgM:&imgrefurl=http://www.funnyjunk.com/funny_pictures/2234899/My/&docid=TGdnekfaTn8juM&imgurl=http://static.fjcdn.com/large/pictures/cf/1a/cf1a17_2234455.jpg&w=3101&h=1945&ei=kgrfUKn6HobWsga6pYCgDw&zoom=1&iact=rc&dur=454&sig=112349413325283328120&page=1&tbnh=148&tbnw=236&start=0&ndsp=30&ved=1t:429,r:0,s:0,i:87&tx=157&ty=82 Jeśli szukasz jakiś dokładniejszych informacji napisz. Cś wyszukam lub odpowiem. Przy okazji polecam grę ściągnąć i zagrać. Jest darmowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Ja bym poprosiła Avka z Moim OC ^^ http://golden-fly.deviantart.com/gallery/#/d5pfevd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 Przyznam się że nie lubię różowego, ale da się zrobić.^^ Tutaj gotowy awatar dla Swahili: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Hm.. widzę że niezłe są te rysunki, także też coś poproszę. Mianowicie proszę o Lunę, jeśli oczywiście to nie jest problem ;>. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Lunę lubię, wiec też szybko pójdzie. Ale musisz poczekać bo mam 2 zamówienie wcześniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Ja poproszę, abyś mi narysował Podmieńca. Tylko nie takiego zwykłego, a z żółtymi oczami (dalej bez źrenic). Potrzebny mi obrazek do fica. Najlepiej wiszący w czerwonej magii, patrzący przed siebie, wystraszony, a co najważniejsze: mały. O ile to nie kłopot . W razie czego wystarczy żółtooki Podmieniec (dalej bez źrenic). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Nigdu jeszcze nie rysowałąm podmieńca, ale może uda mi sie zrobić. Najgorzej będzie z magią, ale mam gdzieś zapisany tutorial do tego, więc może wyjdzie. Dobra to jest taka kolejność: -Mrs.Octavia- Avatar z Solar Candy(czy jak tam jej na imię, ja popełniłam błąd proszę mnie poprawić. ) -kameleon317-kogoś z mane 6 w stylu TF2, prawdopodobnie będzie to Pinkie lub Twilight w masce gazowej z miotaczem ognia. -PitPl-Luna. -Nightmare-małego podmieńca(chyba źrebaka?) z żóltymi oczami u czerwoną magia wokół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Jeśli chcesz to możesz dla mnie narysować kaktusa. Niech ma dużo igieł i będzie zielony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 I jeszcze kaktus dochodzi, musze w końcu wziąść się do roboty.xP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 I jeszcze kaktus dochodzi, musze w końcu wziąść się do roboty.xP Jeśli ten kaktus to dla Ciebie obciążenie to możesz nie rysować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarity2002 Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 ja proszę o Fluttershy albo Lyre. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Jeśli ten kaktus to dla Ciebie obciążenie to możesz nie rysować Nie jest żadnym obciążeniem, nie będę sie nudziła na komputerze skoro tyle mam do rysowania. ja proszę o Fluttershy albo Lyre. Mogę ci narysować Fluttershy, Lyrę już rysowałam a chcę poćwiczyć rysowanie innych kucyków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 No to czekamy ^^ Mam nadzieje że będę mógł walnąć to sobie na avka. Wymienię cię oczywiście w sygnaturze czy coś tam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Skończyłam awatar dla Mrs.Octavia: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Świetne, naprawdę świetne Już nie mogę się doczekać mojego kaktusa xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 A ja mojego Podmieńca... Tylko wystraszony. (żółte oczy bez źrenic) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Skończyłam awatar dla Mrs.Octavia: Dziekuje jest świetny X3 pomijając że zapomniałeś o jednym kolorze włosów ale dużo ludzi zapomina Bardzo dziękuje <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Świetne rysunki, mogłabym zamówić u ciebie Fluttershy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 pomijając że zapomniałeś o jednym kolorze włosów ale dużo ludzi zapomina Pominęłam 1 kolor?! Muszę jak naszybciej to naprawić. W sumie to jakiego kolru zapomniałam bo chyba jestem daltonistką. ._. Świetne rysunki' date=' mogłabym zamówić u ciebie Fluttershy?[/quote'] Dobra, to już 6 rysunek w kolejce i zarazem 2 Flutter. Chyba na razie muszę zawiesić zamawianie żebym mogła resztę dokończyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 Gotowy rysunek dla kameleona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts