chari-san Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Modelina + farbka do modeli. (Lepiej mi wychodzi rysowanie xD) Enjoy! UPDATE: Woona (czyli Filly Luna) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Łał, CMC są świetne. Jakiej wysokości są figurki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Z modeliny?Z MODELINY???Masz talent!CMC faktycznie świetne.Oko Luny jest boskie!Oby tak dalej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 piękne tylko proszę o więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Świetne, najfajniejsza Luna Świetne oczy Ciekawe jak by Ci wyszła Pinkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Świetne! piękne ! masz talent! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fionka Von Cat Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 WoW ja takie chce!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chari-san Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 Dzięki wszystkim ^^ Oglądam czasem figurki, jakie robią inni bronies z całego świata, to moje są marnawe, ale cieszę się , że Wam się podobają. Wysokość mają jakoś ok. 7cm? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Hmm... Nie są może najlepsze, ale widać styl. A styl to klucz do sukcesu, dlatego za czas jakiś wróżę Ci czołówkę w fandomie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Wchodząc tu myślałam że to będą jakieś ,,popaprańce'' Ale powiem ci teraz że masz talent Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Zarąbiste figurki ! Proszę więcej ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 ulep RD ulep RD ulep RD ulep RD ulep RD PLISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS figurki są super :DDDDDD i jeszcze jedno ulep RD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chari-san Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 ulep RD ulep RD ulep RD ulep RD ulep RD PLISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS figurki są super :DDDDDD i jeszcze jedno ulep RD Aktualnie ulepiłam Woonę, ale jest w trakcie malowania Jak będzie czas to coś poeksperymentuje, może faktycznie spróbuję z RD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Bardzo fajne figurki. Ja nigdy nie ogarniałam modeliny i raczej się to nie zmieni. Mam pytanie, mogłbyś ulepić Vinyl Scratch? To moja ulubiona postać a chętnie bym zobaczyła jak byś ją zrobiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chari-san Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Bardzo fajne figurki. Ja nigdy nie ogarniałam modeliny i raczej się to nie zmieni. Mam pytanie, mogłbyś ulepić Vinyl Scratch? To moja ulubiona postać a chętnie bym zobaczyła jak byś ją zrobiła. Dzięki. Co do Vinyl, jeszcze zobaczę. Wszystko zależy od czasu, chęci, pomysłu i cierpliwości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ayaki Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Jestem pod wrażeniem Gdy zobaczyłam Lunę to aż mnie zatkało, wyszła Ci przepięknie Masz jeszcze jakieś kucykowe prace? Jeśli tak, to może je tu wstawisz, bo chętnie zobaczyłabym ich więcej :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chari-san Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 Nowa figurka: http://chari-san.deviantart.com/art/Woona-Filly-Luna-346655730 Widoczna również w pierwszym poście Jestem pod wrażeniem Gdy zobaczyłam Lunę to aż mnie zatkało, wyszła Ci przepięknie Masz jeszcze jakieś kucykowe prace? Jeśli tak, to może je tu wstawisz, bo chętnie zobaczyłabym ich więcej :3 Dziękuję ślicznie Niestety, te figurki z modeliny, które zamieściłam są jedyne. Dopiero zaczynam w tej dziedzinie. A jeśli chodzi o inne dziedziny to też rysuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ayaki Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Nowa figurka: http://chari-san.deviantart.com/art/Woona-Filly-Luna-346655730 Kolejna przepiękna figurka *,* Nie wiem dlaczego, ale na bardzo spodobał mi się ten namalowany Cutie Mark - może dlatego, że jest zrobiony (jak dla mnie) bardzo dokładnie Niestety nie znam się na lepieniu z modeliny, więc nie mogę ocenić tego zbyt "profesjonalnie", dlatego zapewne będę sypać bez przerwy takimi słowami jak "ślicznie", "uroczo", nie dodając nic nowego do tematu, no ale... c; Dopiero zaczynam w tej dziedzinie. A jeśli chodzi o inne dziedziny to też rysuję Rysujesz? Ja również Może kiedyś i ja dodam swoje prace w tym dziale ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chari-san Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 Właśnie cutie mark nie jest zbyt dokładny. Zwykle drobne rzeczy maluję pędzlem 000. Widać, że zawsze ręka mi trochę drgnie i nie jest za cudownie Ja mogę siebie skrytykować Niestety problem u mnie z modeliną polega na tym, że w momencie nakładania główki na tułów, "zgniatam" przednie nóżki. Wcześniej były dłuższe, teraz są jakieś krótsze, grubsze i w ogóle. Tylne nóżki też mają dość dziwny kształt... Widać też, że jeszcze za mało precyzyjnie dodaję "akcesoria". Fakt, ja się porównuję do niektórych customów, które dodają na Equestria Daily: http://www.equestriadaily.com/2012/12/artistan-pony-crafts-compilation-8.html Może to jest faktycznie dużo wyższy poziom, ale bez porównywania z lepszymi, nie ma rozwoju Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Noo.. za dużo to nie powiem, moja reakcja na początku ^^. Wychodzi Ci to powiem, masz do tego talent widzę. Ciekawi mnie od czego to się zaczęła, znaczy się co Cię zmotywowało do robienia takich rzeczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Powiem szczerze, bardzo dokładnie zrobiona jest praca. Wszystko jest takie dokładne. Nie mam się do niczego przyczepić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chari-san Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 Noo.. za dużo to nie powiem, moja reakcja na początku ^^. Wychodzi Ci to powiem, masz do tego talent widzę. Ciekawi mnie od czego to się zaczęła, znaczy się co Cię zmotywowało do robienia takich rzeczy? To mnie zmotywowało: http://electricmayhem8416.deviantart.com/art/Filly-Twilight-Sparkle-Sculpt-280231966 I to, że na zajęciach mieliśmy rzeźbę i dobrze mi szło ^^; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Ojej jakie to słodkie. I tak ładnie pokolorowane, estetycznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts