Nogalik Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Genialna praca Te kolczyki, lub klipsy na uszach się świetnie komponują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Pięknie rysujesz! A Pinkamenę narysujesz? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 A Pinkamenę narysujesz? ^^ Teraz już każdego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Teraz już każdego Yup! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Styczeń 7, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2013 A więc... chciałam sprawdzić czy potrafię rysować ze zdjęcia.... i okazało się, że nie potrafię. Oto dowód, mój psiak Fides: Praca nad Pinkameną trwa... na razie obmyślam w jaki sposób ją zrobię... To tyle.... dziękuje za dotychczasowe komentarze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 okazało się, że nie potrafię. Nie kłam. Moim zdaniem wyszło świetnie. Sam bym tego lepiej nie zrobił Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenio Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Chyba naprawdę masz słabą samo ocenę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Piękny psiak i ogólnie pięknie rysujesz Cóż, zazdroszczę talentu :>. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Dokładnie nigdy się nie zrysuje, ale ten rysunek jest... AWESOME! :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Styczeń 8, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2013 Uwaga!! Attention!! Achtung!! Atención!! Внимание!! Pozor!! 注意!Προσοχή!! musiałam Oto Pinkamena Diane Pie! Mam nadzieję, że spełniła oczekiwania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Moim zdaniem praca jest świetna, niczego tutaj nie brakuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Fajowy ma nóż. Świetnie ci wyszło, znowu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Zajedwabiste ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Styczeń 8, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2013 Szczerze... gdy zakładałam ten dział nie spodziewałam się tak pozytywnych odpowiedzi... i nie spodziewałam się, że uda mi się narysować mojego psa. Dziękuję wam bardzo za wszystkie komentarze Macie jakieś pomysły na dalsze prace? Na razie muszę wykonać zaległe zamówienie od Tavisha i muszę jeszcze raz narysować Spitfire, ale tym razem według własnego pomysłu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Macie jakieś pomysły na dalsze prace? Ja proponuję, abyś narysowała któregoś z Pingwinów z Madagaskaru Najlepiej Rico xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Hmm... tak patrze na prace w tym wątku, a uśmiech na twarzy ciągle rośnie. Kolorowe (W większości), Dobrze wykonane i wesołe prace. Czego chcieć więcej. Co do pomysłów, to nie chcę dawać niczego konkretnego, by nie chamować twojej kreatywności, ale może jakaś scena z "My Little Dashie", "Komy" lub jakiegokolwiek fanfic-u? (Przyszło mi to do głowy, bo akurat słucham "My Little Dashie Tribute", "I'll Never Be The Same") Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 No i narysowałam Rico.... ale nie wygląda jak Rico! Jest zbyt wesoły... Mój 6-cio letni kuzyn stwierdził, że wygląda bardziej jak Skipper Ale skoro już go narysowałam, to wstawię Nie umiem rysować agresywnych pingwinów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Jest przesłodki ! Ale Twój kuzyn ma rację, wygląda jak Skipper. No i dynamit wyszedł trochę krzywo, reszta jest idealna xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 Pingwiny to nie mój konik. Ale żeby polepszyć trochę moją sytuację pokażę wam za pozwoleniem Hippisa rysunek, który podarowałam mu na urodziny (ma się gest ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Świetna praca, jestem pod wielkim wrażeniem Jedyne do czego mogę się przyczepić to dziwnie umiejscowione skrzydła, cała reszta jest świetna xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Mam tylko jeden komentarz: DAWWWWwwww.... (Westchnienie, dla osób które nie zrozumiały ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 Jestem chora i nie mam co robić... więc narysowałam Rarity lecz to by było za proste... więc skserowałam ją i walnęłam tęczę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Jezus, jaka fajna tęcza . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Obie prace są świetne, ale moim zdaniem ta pierwsza jest lepsza. Rzęsy są epickie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 Night Arrow dla MacTavisha Rysowałam z głowy, więc proporcje odrobinę leżą. Poza tym skaner niedokładnie złapał kolor. Reszta powinna być ok. Tło dorobię....kiedyś tam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts