Moonlight Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 Dziękuję wam za pozytywne posty. Ten rysunek robiłam na zamówienie koleżanki z klasy. Poprosiła mnie o kucyka-demona.... nie oceniajcie jej po tym... ona czasami miewa przebłyski normalności Próbowałam cieniować...wyszło jak wyszło, będę próbować dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Wyszło świetnie! Cieniowanie jest średniej jakości, ale rysunek epicki. Od razu rzucił mi się w oczy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Rysunek mi się podoba. Cieniowanie wyszło dobrze, mimo że to tylko próba. A co do normalności, to to nie jest aż takie dziwne, a sam pomysł też ciekawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Fajne ma te tylne nogi. Tylko ten róg (?) nie na środku trochę dziwnie wygląda. Mimo wszystko całkiem ciekawie Ci wyszło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Super Cienie są jak najbardziej okej,a pomysł bombowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Tylko ten róg (?) nie na środku trochę dziwnie wygląda Przynajmniej z tego co ja widzę, to to jest jeden z 2 rogów, jak to mają demony:TWcU3: . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Piękne Jesteś bardzo oryginalna. Masz talent, zazdroszczę. Ten kuc demon ma fajne tylne nogi, róg, skrzydła, ogólnie on jest epicki Masz w planach narysować Celestie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Przynajmniej z tego co ja widzę, to to jest jeden z 2 rogów, jak to mają demony:TWcU3: . Myślałem o tym, ale w ogóle nie widać tego drugiego rogu. Wydaje mi się, że powinien choć odrobinę wystawać spoza grzywy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Trzeba wyjaśnić niejasności @Ravin: Ona/on/ono ma parę rogów. Tylko, że ten drugi ma inny kształt i jest zakręcony. W szkicu bez grzywy, było go widać, lecz gdy wystylizowałam temu czemuś fryzurę, włosy zasłoniły róg. @Raindrops: Narysować Celestię? Hmmmm mogłabym, Luna już jest... Tak, kiedyś tam narysuję Księżniczkę Celestię....Kiedyś tam ... Dziękuje za komentarze. Wiem, że muszę jeszcze dużo popracować nad cieniowaniem, ale na razie z tego, co widzę, chyba nie jest aż tak tragicznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 A tu kolejna próba rysunku ze zdjęcia. Tym razem taka tam panda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Wyszło Ci rewelacyjnie, i te cienie. Nie mam zastrzeżeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 Wyszło Ci rewelacyjnie, i te cienie. Nie mam zastrzeżeń. Dziękuje Co jest dziwne, też jestem zadowolona. Dziś chciałam narysować Celestię....ale, gdy zaczęłam, chyba coś poszło nie tak...Bo taki jest końcowy efekt Zastanawiam się, czy jest sens robić tu tło, jak myślicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 No tak, Celestii to chyba nie przypomina... xD A tak na serio to bardzo fajne, ciekawy pomysł . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 Chciałam zrobić tło...ale boję się, że to zepsuje obrazek. Ostatnio bawiłam się "cieniowaniem" no i wyszło mi coś takiego... Chyba nie jest źle....w porównaniu do tego jak to wyglądało 2 dni temu....nie chcecie widzieć początkowej wersji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Luty 6, 2013 Autor Share Napisano Luty 6, 2013 Nie wiem czy jest sens i czy w ogóle ktoś tu jeszcze zagląda, ale dodam tu moją kolejną pracę. To jest mój pierwszy rozbudowany rysunek i zarazem pierwszy rysunek Twilight. Jestem z niego zadowolona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Rysunek dobry, tylko brak połączenia skrzydeł z ciałem rzuca się w oczy. A co do zaglądania, osobiście patrze na każdy rysunek, tylko nie zawsze komentuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 Ma się rzucać w oczy....bo skrzydła to wyobrażenie, iluzja To był chyba głupi pomysł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Aj... myślałm nad tym, ale spoilery o Twilight alicornie zostały w głowie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Śliczne ^^ Fajnie ci paczadła wyszły *,* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Heh fajny pomysl z tym napisem Ale skrzydla wychadza jakby z nikad mogles juz narysowac alicorna byloby z glowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sk4 Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Ale zajefajny rysunek ^^ Te oczy takie słodziutkie '^' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Spokojnie, ja tutaj osobiście zaglądam, ale nie zawsze chce się komentować rysunek. Bardzo podoba mi się i Twili. To ja też proszę o rysunek.. Jeśli oczywiście będziesz chciała go narysować xD. Ciekawi mnie jakby Ci wyszła Derpy, także o nią proszę . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gracy Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Cudne. A narysujesz Silver Spoon? ALbo Octavię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 Przepraszam, gdy wstawałam tamten obrazek, miałam odrobinkę zły humor. Wymuszanie komentarzy jest złe- zapamiętać! Bardzo dziękuje za pozytywne przyjęcie moich dziwnych prac. Wczoraj o północy, zgodnie z życzeniem, narysowałam Derpy. Wzorowałam się na pewnym zdjęciu Ciesteczkowego potwora Blat zrobiłam za pomocą linijki, a i tak wyszedł krzywo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Luty 12, 2013 Autor Share Napisano Luty 12, 2013 Naprawiłam! >>KLIK<< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts