Phinbella Flynn Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Hej. Organizuje posta z zamówieniami do rysunków. Chcę abyście dawali mi propozycję do rysowania różnych rzeczy np: kucyki, zwierzęta itp...Rysunki będę wyrywkowo, np:innego dnia od złożenia zamówienia, ale obiecuje że będę robiła. Zapisuje was na listę: Lista 1.Mrs.Octavia- Golden Fly (Digital) 2.Silver Shield-Silver Shield (Digital)3.Nogalik-Smok (napewno będzię fajny.XD) (Traditional) 4.Swahili-Lyra i Splitfire (Digital)5.Fionka2010-Kotek lub Wilczek, ja zrobiłam psa. XD(Digital)6.Dark-b-Twilight Sparkle (Digital-Animation) 7.Flash_Storm-Kucyk Nijna.xD (Digital) 8.kameleon-ORK. (Traditional)9.Danio-Rainbow Dash & AppleJack (Digital) 10.Firenza-Discord i jej avatar(Digital) 11.Raindrops-Raindrops i Thunderlane(Digital) 12.Rarity- Rarity z Fluttershy.(Digital) 13.fryta855-Pinkanema (Traditional) 14.Melody: -Rarity i Fluttershy (hug)(Traditional) -Rainbow i Fluttershy (hug)(Traditional) 15.martucha708-Jej OC.(Digital)16.Torronto-Ship z RD(Digital)16.Silver Shield- Jego OC z Daring Doo. XD Sygna (Digital) [/align][align=center]Ograniczam pracę tylko do MLP i do zwierząt.!Style.Traditional-Kredki i kartkaDigital-Grafika komputerowa.Legenda.Nie zaczęłam.W pracowni.Skończone.Czekam na wasze zamówienia.! Czekajcie Cierpliwie.xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Narysujesz mi moje OC Golden Fly http://golden-fly.deviantart.com/#/d5ppebx ? Ładnie Proszę <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Narysujesz mi moje OC Golden Fly http://golden-fly.deviantart.com/#/d5ppebx ? Ładnie Proszę <3 Dobra. Mam pierwszą na listę.xD Czekaj Cierpliwie. Będę miała roboty na sylwestra.xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Dałabyś radę narysować dla mnie jakiegoś smoka ? Jeśli tak to liczę na Twoją kreatywność Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 A dałabyś radę narysować Lyrę i Spitfire? Tylko żeby były na jednym obrazku. Będę wdzięczna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fionka Von Cat Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Ja bym chciała jakiegoś fajnego kotka lub wilczka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dark-b Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Ja bym chciał Twilight, jeśli możesz, będę ją m'iał na avku <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Skoro już założyłaś ten temat to: Proszę o mojego OC'ka (Of kors nindża) którego możesz znaleźć na moim avatarze lub w sygnaturce. Ewentualnie TU bez stroju ninja (Rzadkość ) Z góry dziękuję! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Ale zamówień ! 3 miechy będę czekał aż dojdzie do mojego. Ale co tam. Jakiś kuc z motywem z TF2 albo LoL-a ? O ile to nie problem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Dałabyś radę narysować dla mnie jakiegoś smoka ? Jeśli tak to liczę na Twoją kreatywność A dałabyś radę narysować Lyrę i Spitfire? Tylko żeby były na jednym obrazku. Będę wdzięczna. Ja bym chciała jakiegoś fajnego kotka lub wilczka... Ja bym chciał Twilight' date=' jeśli możesz, będę ją m'iał na avku <3[/quote'] Zapisani jesteście na listę.XD Czekajcie z Cierpliwością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 To ja też się dorzucę do listy...Czy mogłabym prosić o AppleJack i Rainbow Dash...?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 AppleJack i Rainbow Dash. O.M.G Rainbow Dash Oczywiście że tak.xD AppleJack też rysnę.xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 O.M.G Rainbow Dash Oczywiście że tak.xD AppleJack też rysnę.xD Dziękujem ślicznie... Nie mogę się doczekać...!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Jeszcze coś. Czy wasze pracę mają być wykonane w stylu traditional, czy grafika komputerowa.? Proszę napisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Dla mnie może być grafika komputerowa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Traditional tzn. kartka i kredki ? Jeśli tak to jestem za Tradycyjnym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Będziesz miała co do roboty... No prawda to prawda. Przynajmniej nie będę się nudziła. Traditional tzn. kartka i kredki ? Jeśli tak to jestem za Tradycyjnym. Tak Właśnie to. Oki doki loki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Ja jestem za Traditional Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Ja jestem za tym, żebyś sama wybrała, jak ci będzie lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fionka Von Cat Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Grafiką komputerową poproszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Ja jestem za tym' date=' żebyś sama wybrała, jak ci będzie lepiej.[/quote'] Już wybrałam. Zapisane.xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firenza Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Dasz radę zrobić grafę Discorda i mojego ava ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Dasz radę zrobić grafę Discorda i mojego ava ? Dam radę ze wszystkim, zaczekaj zapiszę Cię na listę. Chcesz kartkę i ołówek, czy grafikę komputerową.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Mam nadzieję,że moja prośbę da się spełnić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Czy mogłabym poprosić o Raindrops i Thunderlane na jednym obrazku? Jeżeli dasz radę Taki na komputerze xD Żebym mogła mieć jako avka:pinkie2: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts