Nightmare Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 - Ona zawsze taka szybka. Dużo pracuje, ale zawsze potrafi znaleźć czas dla siebie i przyjaciół. - GreenFlower popatrzyła za odlatującą Stormy - Miło było pomóc. Zawołaj, jeśli znowu przyjdą do ciebie pokemony. - Jednorożec pomachał i wraz z Shiftry'm wyruszył na farmę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutt Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 - To narazie! - krzyknąłem do oddalającej się klaczy. "No, a teraz wreszcie mogę wrócić do lektury". Jak najszybciej wszedłem do domu, zamknąłem drzwi i zacząłem czytać książkę, mając nadzieję, że nic mi teraz nie przeszkodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 Czytałeś i czytałeś aż do zmroku. Większość była o opiece nad pokemonami typu psychicznego. Dopiero teraz przypomniało ci się o jabłkach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutt Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 O jabłkach? :O Chodzi, że głodny jestem, tak?...czy nie? ---------------------- Jako że było już ciemno postanowiłem zjeść jabłko, wykąpać się i pójść spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 yup i skąd wiedziałeś, że jest ciemno? Byłeś taki głodny, że zjadłeś od razu kilka. Wyszorowałeś się i położyłeś spać. -------------------- (nie chce mi się powtarzać linii) Rano obudziło cię pukanie do drzwi. Otworzyłeś, a za nimi stał zielony jednorożec. GreenFlower. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutt Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 yup i skąd wiedziałeś, że jest ciemno? Czytałeś i czytałeś aż do zmroku Bo zmrok jest chyba w nocy, a wtedy jest ciemno. xD ----------------------------------------------------------- Spojrzałem na klacz i śpiącym głosem powiedziałem: - Witaj... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 zapomniałam... Ech te Silent Ponyville! upiorno-uzależniające! - Cześć, wiesz która godzina? - wskazała na zegar na wieży Ponyville. Obydwie wskazówki były na 12. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutt Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Spojrzałem na zegar. No cóż, może troszkę za dużo pospałem, ale bądź co bądź przyjechałem tu na małe wakacje. - Ta wiem...Chcesz wejść? - zapytałem - A ja idę się ogarnąć do łazienki - dodałem ciągle będąc śpiącym. -------------------------------------- Tak btw. Ten fic jest długi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 Jeśli masz słabe nerwy, to nie polecam. Grimdark! (Pokażę ci coś: o to w nim chodzi, ale jeśli jesteś z tych odważnych to ci prześlę linka do SPV1) - To idź. Fantasy pytała, kiedy przyjdziesz po Ralts, która bawi się z pokemonami, ale nie chce jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutt Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Heh, to niestety sobie daruję. Grimdark to za dużo. Dark i Violence jeszcze tak, ale nie Grimdark. ------------------------------------- - Ehe... - wymamrotałem Kiedy wchodziłem do łazienki, aby wiadomo, wykonać poranna toaletę, zdałem sobie z czegoś sprawę. GreenFlower powiedziała, że Fanatasy czeka, więc musiała ją znać. No i racja, trzeba było jak najszybciej odebrać Ralts. Więc chciałem jak najszybciej się ogarnąć i ją odebrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 Tak naprawdę, to tylko nie spałam do piątej rano, ale głównie z ciekawości. Looknij na to. To pierwszy rozdział (najsłabszy) jako audiobook: Nagle coś niebieskiego walnęło w okno. Szyby jakimś cudem wytrzymały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutt Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 No nie wiem, nie wiem, może kiedyś... ----------------------------------------- "Czyżby znowu kłopoty..." Dalej kontynuowałem toaletę, a sprawdzić to miałem zamiar dopiero jak skończę. Chyba, że coś się wydarzy...choć miałem nadzieję, ze nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 1 rozdział nie ma krwi. To "coś" zsunęło się i uderzyło ponownie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutt Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Więc może kiedyś przeczytam... -------------------------------------------- Wyszedłem z łazienki, aby sprawdzić co to jest. Miałem tylko nadzieję, że nie wynikną z tego żadne kłopoty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 po co wyjść, skoro jest a oknie? Kiedy wyszedłeś z łazienki, wielkie, niebieskie coś uderzyło w okno na korytarzu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutt Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Postanowiłem dobrze się temu przyjrzeć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 To "coś" miało po dwie długie kończyny po obu stronach i po jednej krótkiej rozczapierzonej. Głowa była owalna, a pysk wykrzywiony w grymasie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutt Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 O, nie mam pojęcia co to jest :o -------------------------------- Otworzyłem okno. Nie wiedziałem co się stanie, ale co tam. Te walenie powoli zaczynało być frustrujące. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 A ja wieem! To "coś" zsunęło się przed twoim otworzeniem i zniknęło. Spojrzałeś, a z oddali leciało coś niebieskiego z DUŻĄ prędkością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutt Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 A ja nie :c ----------------------------- Utworzyłem delikatną barierę na wypadek gdyby to coś chciało we mnie walnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 To "coś" wleciało do domu i nie wyhamowało. Niebieska błyskawica uderzyła w ścianę naprzeciwko okna. Rozczapierzone łapy to w rzeczywistości były skrzydła. "Coś" przez chwilę było przyklejone do ściany i spadło na ziemię. - Cześć! - jak gdyby nigdy nic, powiedziała z uśmiechem Stormy teraz wiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutt Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 hah, znaczy bo ja myślałem że to pokemon...punkt dla Ciebie ------------------------------------------- Patrzyłem na pegaza z miną, która mówiła: "What the fuck". - Witaj Stormy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 - Ups? - spojrzała na kawałek cegły, który oderwał się od ściany. Zrobiła i powiedziała szybko: - Sorryzato,aleniemamczasu,muszęciszybkopowiedziećcośważnego. - zrobiła przerwę na oddech - Pegazyurządzająprzedstawieniewchmurachijesteśzaproszony. - kolejny oddech - SpotkaniejutrouFantasticBookwbibliotece, o12rano,pa. - wyleciała tą samą drogą z domu, prawie strącając doniczkę z parapetu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutt Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 "To co się właściwie stało?" Potrzebowałem chwili, aby ogarnąć to co się właśnie stało. Wydawało mi się, że powiedziała, że jutro o 12.00 będzie jakieś przyjęcie u Fantasy. I dodatkowo zostałem zaproszony. Postanowiłem, że skoro i tak idę do Fantasy odebrać Ralts to przy okazji dowiem się może czegoś więcej na temat tego co ma się jutro wydarzyć. Jednak przed wyjściem zjadłem jabłko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 Ruszyłeś w drogę i chwilę później byłeś w mieście. GreenFlower pomachała ci ze swojego straganu, a Stormy zbierała chmury z nieba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts