Flutt Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Gdy tylko zobaczyłem GreenFlower podszedłem do niej, aby porozmawiać i może przy okazji kupić kilka jabłek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 - Witaj, nie wróciły Sandile? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutt Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 - Hej! Na szczęście nie. - uśmiechnąłem się. - Można kupić kilka jabłek? I tak zapytam...czy Twoja przyjaciółka zawsze jest taka hm...pełna energii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 - Jasne, teraz się znamy, więc masz zniżkę! - podała ci siatkę z jabłkami i podała kwotę o 25% mniejszą - A co do Stormy... Zwykle jest jeszcze bardziej nerwowa. Teraz jest zajęta przygotowaniami. Wszystkiego dowiesz się jutro u Fantasy. Ona też wyleciała, więc Shyness się opiekuje pokemonami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutt Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Shyness? Fajne imię . -------------------------------------------------- - Dzięki za zniżkę - powiedziałem dając pieniądze. - A jeśli mogę zapytać, kto to jest Shyness? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 odpowiednik Fluttershy - Shyness to moja przyjaciółka, jest kucykiem ziemnym (ziemniakiem ). Mieszka na skraju lasu Everfree i opiekuje się dzikimi pokemonami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutt Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Domyśliłem się ------------------------------------ - Okej. To na razie! - wziąłem siatkę z jabłkami i udałem się do biblioteki. "Kucyk, który opiekuje się dzikimi pokemonami...Myślę, że rozmowa z nią na ten temat powinna uzupełnić moją nowo nabytą wiedzę. O ile tylko będzie miała czas na rozmowę lub będzie chciała..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 Powoli zbliżyłeś się do biblioteki. Przez okna wlatywały i wylatywały różne pokemony latające. Nagle poczułeś, że coś mokrego przylgnęło ci do policzka. Obróciłeś się, a po twojej twarzy przejechał duży język. Jego właścicielem był pokemon, który wyglądał jak czarne słońce. Lewitował nad ziemią i był trochę większy od twojej głowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutt Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Wytarłem ślinę kopytkiem. Nie zwracając uwagi na Pokemona zapukałem do drzwi. ------------------------------------------------------------- Gastly? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 zgadłeś! Pokemon wleciał przez okno. Po chwili otworzyła ci pomarańczowa klacz o żółtej grzywie. Na jej boku był znaczek przedstawiający Yanmę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutt Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 "Znaczek przedstawiający pokemona...Ciekawe" - Cześć. To Ty jesteś Shyness? - zapytałem kucyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 - Umm... tak - szepnęła klacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutt Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 - Dobrze. Czy jest tutaj moja Ralts? - zapytałem klacz. - O i mogłabyś mówić troszkę głośniej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 - Umm... Ralts? Przyjaciel po ciebie przyszedł. - powiedziała i odsunęła się od drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutt Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 - Nie wstydź się. A z Ralts nie było żadnych problemów? - zapytałem klacz uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 - Umm... nie - w drzwiach pojawiła się Ralts. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutt Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Podszedłem do Ralts i uśmiechnąłem się do niej. - No Ralts, mam nadzieję, że Ci się tu podobało. Po chwili zwróciłem się do Shyness: - Z tego co wiem opiekujesz się pokemonami. Czy mogłabyś dać mi jakieś wskazówki jak się opiekować tym maluchem? - zapytałem i wskazałem kopytkiem na Ralts. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 - Umm... P-psychiczne typy... lu-lubią jeść Citrus-jagody. - szepnęła, a Ralts przytuliła cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutt Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Uśmiechnąłem się do Pokemona, chwilę potem zwróciłem się do Shyness. - Dobrze Citrus-jagody. Wiesz może gdzie je można dostać? I mogłabyś mi powiedzieć coś więcej? Jeśli możesz oczywiście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 - Umm... N-na farmie. P-psychiczne lubią długie treningi i d-dużo snu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutt Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 - Dobrze, myślę że to na początek powinno wystarczyć. Dzięki! - powiedziałem do Shyness. - I co Ratls, pewnie będziemy już iść, co? -dodałem spoglądając na Pokemona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 Ralts nagle zniknęła i pojawiła się na twoim grzbiecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutt Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 - Okej. Zatem idziemy. I dzięki za rady, przydarzą się. Do zobaczenia! - uśmiechnąłem się i wyszedłem z biblioteki. Kierowałem się w stronę domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 Ralts pomachała Raichu stojącemu w ogrodzie. Odmachał jej. W drodze powrotnej zauważyłeś jak Fantasy i Stormy układają chmury na niebie. GreenFlower pomachała ci ze swojego straganu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutt Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Spojrzałem na klacz i również jej pomachałem. Przypomniało mi się co mówiła Shyness. O tym, że psychiczne pokemony lubią Citrus jagody(a to właściwie nie są Sitrus?), więc miałem nadzieję, że GreenFlower będzie miała jakieś na sprzedanie. Podszedłem do klaczy i zapytałem: - Hej. Słuchaj, masz może jakieś jagody na sprzedaż? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts