Nightmare Napisano Maj 22, 2013 Autor Share Napisano Maj 22, 2013 Po chwili stałeś na rurze, jakieś sto metrów od miejsca, w którym się kończy na dziurze przestępczej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Na szczęście moje umaszczenie nie było najjaśniejsze, więc mogłem mieć nadzieję, że mnie nie zauważą. Ale i tak dla pewności spróbowałem czaru, którego kiedyś użyłem z pozytywnym skutkiem:bańki niewidzialności. Teoretycznie, jeśli zadziałałby dobrze, powinien otoczyć mnie bańką załamującą światło tak, że byłbym praktycznie niewidoczny. Ale tylko czysto teoretycznie, ponieważ dawno z niego nie korzystałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 22, 2013 Autor Share Napisano Maj 22, 2013 Dookoła ciebie utworzyła się słaba powłoka bańki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Liczyłem, że policjanci nie zauważą mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 22, 2013 Autor Share Napisano Maj 22, 2013 Za tobą wzniosło się kilku policjantów pegazich, ale nie zwrócili na ciebie uwagi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Czekałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 22, 2013 Autor Share Napisano Maj 22, 2013 Kilka razy patrzyli w twoją stronę, ale po kilku chwilach wylądowali poza twoim polem widzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Po cichu skierowałem się dalej po rurze. Starałem się iść cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 22, 2013 Autor Share Napisano Maj 22, 2013 Dotarłeś do miejsca, w którym rura wychodziła z budynku policji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Rozejrzałem się, co jest dookoła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 22, 2013 Autor Share Napisano Maj 22, 2013 Obok miałeś widok na ulicę przed budynkiem. W oddali widziałeś dom Kate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Spojrzałem się na niebo. Nie sądziłem, że zdołam jeszcze długo utrzymać czar będąc w ruchu. Wolałem sprawdzone skradanie się przez śpiące miasto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 23, 2013 Autor Share Napisano Maj 23, 2013 Policjancie nie zauważyli cię, nawet kiedy zdjąłeś zaklęcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Spojrzałem się na niebo. Mmm, jakiś czas spałem, trochę też trzymali mnie policjanci. Dzień czy noc, o to jest pytanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 23, 2013 Autor Share Napisano Maj 23, 2013 Powoli zaszły słońca i uliczki rozświetlił wielki księżyc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Zszedłem po cichu na ulicę i zrobiłem krok w stronę domu Kate. Nagle zrozumiałem, jakie głupie to może być, ale zawsze istniała nadzieja, że już wróciła do siebie i do swojego mieszkania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 24, 2013 Autor Share Napisano Maj 24, 2013 Powoli zbliżałeś się do jej mieszkania. Nad miastem latali policjanci. Nie widzieli cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Skradałem się dalej. Zacząłem się zastanawiać, gdzie później powinienem się udać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 25, 2013 Autor Share Napisano Maj 25, 2013 Kilka minut później znalazłeś się przed drzwiami mieszkania Kate. We wnętrzu paliło się światło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Ostrożnie wszedłem z chęcią posłuchania co się dzieje w jej mieszkaniu, oczywiście z ukrycia. Musiałem być pewien, że jest tam tylko ona, a nie np. policjanci szukający moich rzeczy. Choć wiele to oni nie znajdą. Uśmiechnąłem się delikatnie na tą myśl. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 25, 2013 Autor Share Napisano Maj 25, 2013 Kate nie było w salonie. Policjantów też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Po kiego draconequusa pali się tutaj światło? Zainteresowało mnie to. Nie przestałem słuchać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 25, 2013 Autor Share Napisano Maj 25, 2013 Na stole stał kubek z napojem, do połowy pełny. Dom był cichy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 O co tu chodzi? Skierowałem się na zewnątrz pilnując się, by nie dać się wykryć. Musiałem znaleźć miejsce do obserwacji. Sądziłem, że okoliczne dachy mogą być najlepsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 25, 2013 Autor Share Napisano Maj 25, 2013 Wychodząc, kątem oka zobaczyłeś Kate leżącą na łóżku w sypialni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts