Nogalik Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 W drugim rysunku kucyk po prawej stronie ma za chude nogi, reszta jest ok Ogólnie prace wyszły ładnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 14, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2013 Mi się podobają bardzo ^^ A szczególnie Pinkamena ^^ Dziękuje W drugim rysunku kucyk po prawej stronie ma za chude nogi, reszta jest ok Ogólnie prace wyszły ładnie. Wiem właśnie, i w drugim rysunku u Derpy ten nos spiczasty. Dziękuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Jak to już mówię przy każdym rysunku to z kolorkiem byłoby 20% cooler. Fajne prace tyle że czeka Cię jeszcze dużo pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 14, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2013 Jak to już mówię przy każdym rysunku to z kolorkiem byłoby 20% cooler. Fajne prace tyle że czeka Cię jeszcze dużo pracy. Wiem, nie mam dobrych kredek xD Może ktoś poleci mi jakąś dobrą firmę ? :3 Dziękuje ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Radzę popracować nad proporcjami Wiem, nie mam dobrych kredek xD Może ktoś poleci mi jakąś dobrą firmę ? :3 Dziękuje ^^ Osobiście polecam kredki akwarelowe z KOH-I-NOOR. Nie używam do nich wody. Wyglądają mniej więcej tak na kartce: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 Radzę popracować nad proporcjami Osobiście polecam kredki akwarelowe z KOH-I-NOOR. Nie używam do nich wody. Wyglądają mniej więcej tak na kartce: Pracuję, pracuję Dziękuje, zobaczę czy w naszym mało zaopatrzonym sklepie takie są Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Mi się rysunki bardzo podobają, sama nie umiem dobrze rysować Mogłabyś narysować dla mnie Silver Spoon lub Octavie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Mi się rysunki bardzo podobają' date=' sama nie umiem dobrze rysować Mogłabyś narysować dla mnie Silver Spoon lub Octavie? [/quote'] Dziękuje. Oczywiście, postaram się narysować obydwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Paczę na twe rysunki i przyznam,ze szybko się uczysz,a jeśli się zgodzisz i nie zrobię problemu to bym prosiła,żebyś mi narysowała kucyki,które ma w sygnie,czyli Derpy i Doctora Whooves'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Paczę na twe rysunki i przyznam' date='ze szybko się uczysz,a jeśli się zgodzisz i nie zrobię problemu to bym prosiła,żebyś mi narysowała kucyki,które ma w sygnie,czyli Derpy i Doctora Whooves'a [/quote'] Dziękuje Nie ma problemu , narysuję je z przyjemnością Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 MyMalinka12, mam dla Ciebie Derpy razem z Doctorem Whoovsem A dla SilverkaPong mam Silver Spoon oraz Octavie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Najlepiej wyszła Ci Silver Spoon ^^ Mam pytanie: Jakiego ołówka używasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Najlepiej wyszła Ci Silver Spoon ^^ Mam pytanie: Jakiego ołówka używasz? Używam ołówka 4B, chociaż nieraz rysuję 4H Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Derpy Ci super wyszła *.* Octavia trochę gorzej ale oczy to naprawiają ^^. U Silver, jedyne do czego mogę się przyczepić to minimalnie za krótkie kopyta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Derpy Ci super wyszła *.* Octavia trochę gorzej ale oczy to naprawiają ^^. U Silver, jedyne do czego mogę się przyczepić to minimalnie za krótkie kopyta. Dziękuje ;_; Mvahahahhaha ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Octavia ma chyba za szeroką główkę, ale pomijając to - bardzo ładnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Ładne te rysunki, ale czeka Cię jeszcze dużo pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Ładne te rysunki, ale czeka Cię jeszcze dużo pracy. Każdemu tak piszesz, zdaj się na coś bardziej kreatywnego A co do prac to moim zdaniem są bardzo fajne, narysowałabyś może Chrysalis ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Widzę,że jest coraz lepiej. Nad proporcjami musisz jeszcze popracować,ale już jest lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Octavia ma chyba za szeroką główkę' date=' ale pomijając to - bardzo ładnie.[/quote'] Tak, chyba ma Dziękuje Tak, chciałam Cię wyprzedzić bo wiedziałam że o to poprosisz no ale cóż, ty byłeś pierwszy. Już ją wstawiam, narysowałam ją wcześniej Dziękuje ^^ Tu Chrysalis dla Nogalika, przepraszam że ma twarz jak potwór z bagien Bon Bon Willczyca, kupiłam kredki które mi poleciłaś. Oto i efekt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 21, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2013 Nikt tu nie zagląda ? :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 Ja zaglądam ^^ Jest dobrze, ale popracuj trochę nad pyszczkami, to będzie jeszcze lepiej ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 21, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2013 Ja zaglądam ^^ Jest dobrze' date=' ale popracuj trochę nad pyszczkami, to będzie jeszcze lepiej ^^[/quote'] Yay! Dobrze. Popracuję :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 2 obrazek mi się najbardziej podoba. W trzecim są dziwne oczy, linia od źrenicy powinna być bardziej zaokrąglona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 Tu Chrysalis dla Nogalika, przepraszam że ma twarz jak potwór z bagien Dziękuję Ci za to, że dla mnie narysowałaś Chrysalis Wybacz, że dopiero teraz, ale coraz mniej korzystam z tego forum :< Stało się to nudne i monotonne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts