Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 -To też możesz zgadnąć. Czas, start. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 - O, ty... - Jego róg zabłysnął, a ty poczułaś, że jesteś otoczona światłem. Chwilę później stałaś na głównej ulicy, otoczona resztkami dymu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Zrzuciłam z siebie kajdany. Nakreśliłam znak na podeście, po czym z niego zeszłam. -Dzięki. Możesz bezpiecznie sprzedawać niewolników. -Rzuciłam do sprzedawcy. Odeszłam ulicę dalej i wysiliłam umysł. Znalazłam się z powrotem w pomieszczeniu, gdzie byłam po zniknięciu z podestu. Ukryłam się pod iluzją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 Do pomieszczenia wszedł Kevin, trzymając komunikator. - To który to podest? - zapytał urządzenie. - Nr. 203. - wyszeptał komunikator, głosem klaczy. - Się robi. - odparł Kevin i teleportował się. Po chwili wrócił z małą klaczką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Obserwowałam obojgu. Miałam w planach zabicie Kevina. Działał mi na nerwy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 Ogier poprowadził klaczkę przez drzwi i zamknął je za sobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Rozejrzyj Rozejrzałam się po pomieszczeniu. Musiałam na niego poczekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 Do pomieszczenia wszedł inny ogier-jednorożec, teleportował się i wrócił z przestraszonym źrebakiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Tym razem wyszłam za drzwi razem z nimi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 Pomieszczenie było duże, w kształcie koła. Stał tam barek, a źrebaki bawiły się na dywanie pośrodku. Kevin rozmawiał z barmanem, a ogier prowadził źrebaka do klaczy, która trzymała magią miskę z wodą i mydłem oraz ręcznik. Resztę pomieszczenia wypełniały kucyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Wyczułam moc emanującą z trzech źrebaków. Byłyby dobrymi materiałami na członków zakonu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 moc emanującą z trzech źrebaków :/ Wszyscy cieszyli się i popijali cydr, a maluchy jadły tort. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Wyszłam. Musiałam poczekać, aż nadarzy się lepszy moment. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Mam kogoś dla was! - krzyknęła klacz od strony drzwi. Trzymała magią klaczkę o czerwonej sierści i żółtej grzywie. - Znalazła się mała Dis! - krzyknął ogier-barman i podbiegł do małej. Przytulił ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Zamyśliłam się. Po chwili znalazłam się przed statkiem Separatystów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 (co zamierzasz zrobić? Takie posty, że ja nie wiem, co pisać) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 (Chyba wrócić do siedziby Zakonu i coś porozpierdzielać, zaopiekować się tytułem Lorda) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 (porozpierdzielać?) Statek stał tam, a z niego wyszedł droid dowodzący. - Jakie rozkazy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 (Żeby objąć władzę. Kilku zabić po drodze. Na pewno obecnego Lorda.) _______________________ -Do bazy. Za dziesięć minut statek ma być gotowy do odlotu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Oczywiście. - droid wszedł z powrotem do statku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Ruszyłam do swojego pokoju. Po drodze sprawdziłam, czy załoga jest kompletna. Po wejściu do pokoju, usiadłam na łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 Po kilku minutach rozległo się głośne "Startujemy". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Ułożyłam się na łóżku i włożyłam mój miecz świetlny pod poduszkę. W głowie układałam sobie plan działania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 Przez okno widać było białe pasy na czarnym tle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Zasnęłam. Nie śniłam o niczym, więc sen był spokojny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts