Nightmare Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 Obudził cię droid ogłaszający, że wylądowaliście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Wyszłam ze statku, rozejrzałam się po lądowisku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 Musisz mi to robić??? Na lądowisku było dużo różnych statków kosmicznych i jeszcze więcej kucyków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Ale... Co ja teraz zrobiłam? ____ Ruszyłam przed siebie, ignorując całkowicie innych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 Misiałaś się rozglądać? Dotarłaś do centrum. Było tam mnóstwo straganów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Straganów? W bazie Sithów? ___________________________________ Omijałam wszystkie kucyki na swojej drodze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 To też planeta! Gdzie ty idziesz? Co chwila cię ktoś zaczepiał, oferując różne usługi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 No do siedziby. ________ Uparcie brnęłam przed siebie. Kilka razy potrąciłam kucyki idące w przeciwnym kierunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 Odwracały się do ciebie, chcąc wypowiedzieć swoje zdanie o popychadłach, ale rezygnowali, kiedy widzieli z kim mają do czynienia. Przed tobą był ogromny czarny budynek. Siedziba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Zrobisz mi jakiegoś wspólnika? _________________________________________ Drzwi otwarły się przede mną. Wkroczyłam i rozejrzałam się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 pomyślę a ty uważaj. Nie mówiłam, że ktoś ci otworzył. Ściany były czarne, ale ładne i czyste. Na końcu korytarza były spore drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Podeszłam do nich i kopnęłam je. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 Otworzyły się, a za nimi stał twój mistrz i kilku innych ważnych sithów. Mistrz był bordowym jednorożcem o pomarańczowej grzywie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 -Hej. Co tam, mistrzu? Jakieś nowości? Coś ciekawego? Bo ja ostatnio odkryłam że Zakon jest w coraz gorszej formie. -Powiedziałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 Mistrz nic nie odpowiedział, a jego róg zabłysnął. Drzwi za tobą zamknęły się z głuchym łoskotem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 -Coś nie tak? O co chodzi?- Musiałam mieć bardzo niepewną minę, ale nie cofnęłam się. Stałam wciąż w tym samym miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 - Raczej o co chodzi, to ja pytam ciebie. Jak przebiegła misja? - zapytał swoim chłodnym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 -Skoro masz do mnie o coś pretensje, to oznacza że znasz jej przebieg. W takim wypadku pytanie twoje zajeżdża głupotą i bezsensowną zaczepką. Coś jeszcze, mistrzu? -Gardziłam tym kucykiem. Moja pierwsza mistrzyni była dla mnie dobra, nie to co ten buc czepliwy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 - Tak. Czemu zdradzasz Sithów? - poczułaś, że lecisz na ścianę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 -Że niby kiedy, przepraszam? -Oprócz niemocy, poczułam też złość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 Mistrz stuknął kopytem o podłogę. Jakiś inny Sith wszedł do pomieszczenia obok i wrócił trzymając magią nieprzytomną CrystalGold. Z jej grzywy wyjął mały nadajnik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 -No i? Cokolwiek mówiłam, nie przeszłam na jasną stronę, więc do zdrady nie doszło. Wszystkie moje działania są na korzyść Zakonu. Źle pojmujecie hasło "zdrada".- Już chyba nigdy nie zadam się z alicornami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 ona nieprzytomna, więc czemu nie? - Naprawdę? - niebezpiecznie się zbliży, a spod jego płaszcza wystawały cztery miecze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Bo że niby naiwna. ____________________ -Jeśli masz zamiar mnie zabić, zrób to sam, bez wsparcia. Chyba że chcesz być wzięty za tchórza.-" ty plugawy robalu" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 Miecze wyleciały spod płaszcza i włączyły się. Zaczęły wirować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts