Nightmare Napisano Luty 18, 2013 Autor Share Napisano Luty 18, 2013 Klacz rozłożyła skrzydła. - Pegazem, jeśli o to chodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 -Zdążyłam to zauważyć. Nie, chodziło mi o przynależność... Służysz komuś? Wojsko, czy coś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 18, 2013 Autor Share Napisano Luty 18, 2013 - Nie... Wolę się w to tak nie pisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 -Dobrze. Zresztą, to nie moja sprawa. Kiedy będzie możliwość wydostania się stąd? Wiesz może? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 18, 2013 Autor Share Napisano Luty 18, 2013 - Jeśli zdemoluję jeszcze kilka pokoi, to może wylądują na jakiejś planecie, aby mnie wysadzić... - Pokemona się zamyśliła, co w połączeniu z jej zezem wyglądało... dziwnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 -Wspieram całym sercem -"o ile je mam"- twoją działalność. Idę się rozejrzeć. - Założyłam iluzję niewidzialności i zastanawiałam się przez chwilę po wyjściu z pokoju, czy klacz zauważyła mój brak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 18, 2013 Autor Share Napisano Luty 18, 2013 Pokemona rozejrzała się, a na jej twarz wpełzł diaboliczny uśmiech. Przeleciała pod sufitem i wleciała do najbliższego pokoju. Rozległ się stamtąd straszny hałas rozbijanego szkła i łamanych mebli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Usłyszałam huk. "Ma dziewczyna potencjał". Ruszyłam w głąb korytarza nie zwracając uwagi na różne hałasy, spowodowane najprawdopodobniej przez Pokemonę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 18, 2013 Autor Share Napisano Luty 18, 2013 Po chwili klacz wyleciała z pokoju. Wyglądała, jakby się jej kręciło w głowie, co przez zeza nie było pewne. Potrząsnęła głową i wpadła z hukiem do następnego pomieszczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Mimowolnie odwróciłam się w jej kierunku. Nałogowiec? Bo jeśli nie, to ma dość oryginalne hobby. Odwróciłam się z powrotem i ruszyłam przed siebie. Rany odniesione w wyniku walki z mistrzem dawały znać o sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 Pegazica znowu wyszła z pokoju. Pomachała głową. - To powinno wyst... - wpadła na ścianę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Przewróciłam oczami i podbiegłam z powrotem do Pokemony. -Bądź ciszej! Dopóki się nie oddalę stań na ziemi i nie wywołuj hałasu. Pięć minut. Dasz radę. -Z powrotem ukryłam się i ruszyłam przed siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 Klacz zasalutowała, ale huk już powiadomił wszystkich. Kevin prawie cię potrącił w biegu, a na miejscu wykonał facehoofa. - Znajdźcie najbliższą zamieszkaną planetę. Macie tam się dostać jak najszybciej! - krzyknął do kucyków zgromadzonych dookoła. Wszystkie ruszyły jednym z korytarzy. Kevin spiorunował pegazicę wzrokiem i poszedł za nimi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Odetchnęłam z ulgą, nie zauważyli mnie. Stwierdziłam jednak, że bez sensu jest łażenie po statku skoro i tak będzie trzeba lądować. Wbiegłam z powrotem do pokoju, zanim ktokolwiek zdążył zauważyć moje zniknięcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 Pegazica weszła za tobą, nawet o tym nie wiedząc i usiadła na podłodze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Zdjęłam iluzję, odwróciłam się i spojrzałam na nią z wzrokiem mocno beznadziejnym. Chyba nie miała co z sobą zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 20, 2013 Autor Share Napisano Luty 20, 2013 - Co? Miałam zdemolować pokój, aby wylądowali. - wzruszyła ramionami. Za oknem ponownie pojawiły się białe pasy gwiazd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 -Całkiem nieźle. Tylko jeden problem: Nie wiesz na jak bardzo niegościnną planetę cię wyrzucą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 20, 2013 Autor Share Napisano Luty 20, 2013 - Etam, już nie raz robiłam takie akcje. Patrz. Sprawdź, czy masz miecz świetlny. - kiedy sprawdziłaś, nie było go na miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Przed chwilą był jeszcze na swoim miejscu - To twoja sprawka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 20, 2013 Autor Share Napisano Luty 20, 2013 Zezowata pegazica wyjęła spod skrzydła miecz. - Nie, ale zabrałam go z sejfu Kevina. - podała ci miecz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 Spojrzałam na nią zdziwiona. -Dzię...Dziękuję? Jak? Czemu mi pomagasz? -Poczułam się zmieszana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 21, 2013 Autor Share Napisano Luty 21, 2013 - A czemu mam nie pomagać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 -Bo jestem z Zakonu Sithów, bo chcę władzy, bo nie waham się zabijać przeciwników... I kilka innych powodów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 21, 2013 Autor Share Napisano Luty 21, 2013 - A tam, nie jest jeszcze AŻ tak źle. - uśmiechnęła się. Statek wciąż pędził przez kosmos. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts