Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - Coś się stało? - zapytała Pokemona. Popatrzyła na ciebie swoim zezem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 -Stało się dużo, ale nie to, co stać się powinno.-"Mam nadzieję, że stanie się jeszcze więcej"- pomyślała. Ruszyła i ułożyła się na kupce liści. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Ciszę przerywało już tylko chrapanie Pokemony i odgłosy przeżuwania stwora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Mroczna Jedi zasnęła lekkim snem. Kevin... To on. To jego twarz. Chwyciła miecz i zaczęła biec... Znajdował się na podwyższeniu. Biegła i biegła... Nie przybliżał się ani trochę. Stał i patrzył. Mimo iż był daleko, widziała dokładnie jego oczy i coś jeszcze w środku nich. Czyżby... strach? Patrzał wprost na nią. Bał się jej. Ta trwoga zmotywowała Nocturne. Nagle, podwyższenie przybliżyło się. Podbiegła i pchnęła jednorożca ostrzem miecza. Ten zniknął i pojawił się poniżej podwyższenia. Był martwy. -Tak - wyszeptała - To ja rządzę. To ja mam teraz władzę. - Roześmiała się, a jej śmiech brzmiał szaleńczo. Zamknęła oczy... i obudziła się na kupce liści, pod drzewem, na jakiejś polanie. Dlaczego sen nie mógł trwać dłużej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 (sny nie zależą od ciebie, więc decyduje o nich MG) Pokemona zdążyła już nakarmić potwora i podała ci lekko spalone owoce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 -Dzięki. - Powiedziała klacz. Poszła do lasu poszukać czegoś na prowizoryczne schronienie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 Było tam rzecz jasna mnóstwo gałęzi i roślin, więc materiału miałaś pod dostatkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Pozbierała większe liście i gałęzie. Wróciła na polanę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Pegazica zdążyła spalić jeszcze kilka owoców i zrobić jako-tako herbatę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts