Tarreth Napisano Sierpień 15, 2011 Share Napisano Sierpień 15, 2011 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=EK4OP5oIaJQ&feature=relatedKomentarze odnośnie odcinka można stawiać tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Sierpień 15, 2011 Share Napisano Sierpień 15, 2011 Gdyby Twilight miała wybierać i dać komuś DWA bilety komu powinna je dać według was? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 15, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2011 Nikomu, wszyscy albo nikt. 20% cooler <- Added by Grand Avatar of Celestia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olson Napisano Sierpień 15, 2011 Share Napisano Sierpień 15, 2011 Jeden zjeść, a drugi dać Spike'owi ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 15, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2011 Wiesz, on tak zarzekał się, że nie chce iść, ze mu nie proponowano Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marsun Napisano Sierpień 15, 2011 Share Napisano Sierpień 15, 2011 A potem zacieszał jak dostał swój od Celestii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 15, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2011 Wiesz, jacy są mali chłopcy. Nie przyznają się, że chcą gdzieś iść, gdzie normalnie chodzą tylko "gupi dorośli" albo "jeszcze gupsze dziewczyny" ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Sierpień 15, 2011 Share Napisano Sierpień 15, 2011 Ale tak naprawdę. Kto podał najlepsze powody żeby pójść: Rainbow Dash - kariera Applejack - pieniądze na rozbudowę farmy Rarity - małżeństwo Pinkie Pie - zabawa Fluttershy - ogrody Według mnie pierwszy bilet powinna dostać Rarity (miłość jest najważniejsza <3). Co do drugiego, powiedzmy sobie szczerze, Fluttershy i Pinkie Pie przeżyłyby bez tego (choć moja ukochana Pinkie Pie byłaby smutna :(), więc Twilight powinna wybrać między Rainbow Dash i Applejack. Niestety, lubię Pinkie Pie i dobrze by było żeby poszła (a poszła ) ale staram się być obiektywny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 15, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2011 Żartujesz? Ten książe z jabłoni łaski widział tylko siebie... nadal widzi tylko siebie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Sierpień 15, 2011 Share Napisano Sierpień 15, 2011 dlatego AJ i Rainbow Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Sierpień 15, 2011 Share Napisano Sierpień 15, 2011 Ale Twilight o tym nie wiedziała. Rarity zresztą też. Z jej punktu widzenia powinna dać bliet właśnie Rarity, gdyż ona miała najważniejszy powód. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 15, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2011 A tam gadanie! Księciem Rarity powinien być Spike, który jest o niebo bardziej szlachetny niż ten czystej krwi douchebag! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Sierpień 15, 2011 Share Napisano Sierpień 15, 2011 Tarreth, ależ ja to wiem. Ale wyobraź sobie, że jesteś Twilight. Wiesz tyle co ona (dużo dosyć ). Spike jest tylko zauroczony Rarity (to dopiero trzeci odcinek). Rarity chce spełnić swoje marzenia o małżeńśtwie. Również nie jest wszechwiedząca. Dlatego Twilight powinna ją wybrać (mówię o tym z punktu widzenia Twilight, z mojego punktu widzenia bilety powinni dostać Applejack i Pinkie Pie, bo ich lubię najbardziej, ale postanowiłem się postawić w sytuacji głównej bohaterki ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 15, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2011 Mózgowcy odkładają miłość na drugi plan... to jest ten ból... ;/ Ale masz racje, w tym świetle... Acz jako mózgowiec zdawałbym sobie sprawę, że prędzej kopne kamyk tak mocno, ze w księżyc trafi, niż to się stanie. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Sierpień 16, 2011 Share Napisano Sierpień 16, 2011 Mózgowcy odkładają miłość na drugi plan... to jest ten ból... ;/ Ale masz racje, w tym świetle... Acz jako mózgowiec zdawałbym sobie sprawę, że prędzej kopne kamyk tak mocno, ze w księżyc trafi, niż to się stanie. ^^ Ty wymyślasz takie wypowiedzi na poczekaniu? Zawsze się wzruszam xD Też uważam że powinna by dać bilet Rarity, miłość nad wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 16, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2011 Na poczekaniu ^^ Spontan rządzi Ale w końcu zdecydowałbym tak, jak Twilight. Jednak odpowiedź Celestii była najlepsza. Pozwolę sobie ją przełożyć na bardziej memowy język: Lol you f*ckin' kiddin' meh? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Sierpień 16, 2011 Share Napisano Sierpień 16, 2011 Celestia tylko trolluje. Jak nie z herbatką, to specjalnie daje 2 bilety, chociaż odcinek przedtem widziała, że jest ich 6. http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTTcAN_2djcR_91aMhdOLmYrMr7YaQq30IaoetozlGtWUZ6x2tIaw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 16, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2011 Skończ trollować Celestię! T_T Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Sierpień 16, 2011 Share Napisano Sierpień 16, 2011 Cahir mym władcą *_* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geledrin Napisano Sierpień 17, 2011 Share Napisano Sierpień 17, 2011 świetny obrazek wyszukałeś, ale fakt jest faktem że PC mogła wysłać odrazu 6 biletów, ale o czym były wtedy odcinek, jak wszystkie sięciesząz biletów? Choć Pinkie podjaraną Galą można oglądaćwiele razy MIndbreak gwarantowany, jak jeszcze oglądałem to po angielsku i starałem się zrozumieć co ona śpiewa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowGirl Napisano Wrzesień 24, 2011 Share Napisano Wrzesień 24, 2011 A ja ten odcinek oglądałam z napisami i z dubbingiem. Dubbing wyszedł średnio, ale to pewnie przez to, że się przyzwyczaiłam do głosów angielskich ;p Co do biletów, zrobiłabym to co Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati9319 Napisano Luty 29, 2012 Share Napisano Luty 29, 2012 Dobre dobre! Ja cały ten problem przeżywałem razem z Twilight xD W mordę. Jakie napięcie ^^ Samo życie, nie ma co xD A na zakończenie zacytuję moją ulubioną scenę: - Twilight! It's raining. - No. Really? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Marzec 20, 2012 Share Napisano Marzec 20, 2012 W końcu odnalazła się u mnie płytka dodana do 1szego numeru gazetki nowej generacji pony, jest na niej właśnie ten odcinek , dubbing , lekko mówiąc jest średnio na jeża , ALE 2 rzeczy się mi w nim spodobały , 1. Rarcia ma wspaniały głos , o wiele lepszy niż ten z Mini Mini , i ta gra słowna . "Poprosi mnie o kopytko" , takie niby nic , a cieszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Marzec 28, 2012 Share Napisano Marzec 28, 2012 Średni odcinek, nic specjalnego nie było w nim. Piosenki Pinkie to jedyne co jakoś mi się spodobało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Miły początek przygód i problemów mane 6. Plusy: -przedstawienie marzeń lub celów w życiu mane 6 (a tak właściwie to mane 5,bo Twilight nie powiedziała co chce robic na tej gali). -2 piosenki (nie są jakieś super fajne ale miło posłuchać) -pełno śmiesznych tekstów i momentów: *Granny Smith z nowym biodrem *łóżko na drzewie *Twilight jedząca płatki kwiatu *"zrobiła bym to dla każdego kucyka" *Rarity: "Twilight, pada deszcz" Twilight: "Nie,naprawde?" *Rarity wpychająca ręke Spika to gęby XD *"Och nie, po prostu jesteś moją najlepszą przyjaciółką.Prawda, Angel?" i ta mina Angela *"TAK! To znaczy, że bilet jest mój.Ha-ha, to ja mam bilet to ja mam bilet" Minusy -trochę za dużo gadania,za mało akcji Ocena: 8/10 Fajny, śmieszny, pełen humoru i piosenek odcinek. W dodatku zapowiada że będzie odcinek o gali. Praktycznie trudno znaleźć w nim minusa,jednak czegoś mu brakuje do ideału. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się