Papeć Napisano Wrzesień 20, 2018 Share Napisano Wrzesień 20, 2018 Tak, poszedłem z Rainbow Dash na kebsa Śniła ci się kiedyś krucjata? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 20, 2018 Share Napisano Wrzesień 20, 2018 Nie... Lubisz ryzyko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 20, 2018 Share Napisano Wrzesień 20, 2018 Bez ryzyka nie ma zabawy, lubię. Mówisz joł kolegą/koleżanką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 20, 2018 Share Napisano Wrzesień 20, 2018 Nie Chodzisz po domu w samych gaciach, gdy jesteś sam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 20, 2018 Share Napisano Wrzesień 20, 2018 Nie Śpisz nago? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 20, 2018 Share Napisano Wrzesień 20, 2018 Nie Kiwasz głową, gdy słyszysz dobrą nutę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 20, 2018 Share Napisano Wrzesień 20, 2018 Zawsze gdy słucham Eminema tak robię + machanie ręką. Próbuję się nawet nauczyć najszybszej części Rap God, ale ekhh... za szybkie Nucisz pod prysznicem/w wannie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Tak! Lubisz jeże? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Lubię Lubisz krety? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Nie - wiesz, dla działkowców i rolników to trochę szkodniki. Pomalowałeś sobie kiedyś twarz dla beki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Nie, ale dzięki za podsunięcie pomysłu Czy kiedykolwiek z powodu jednej, małej bzdury skończyła się dla Ciebie dobrze zapowiadająca się znajomość? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Tak Czy byłeś w Berlinie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 A tu was zaskoczę, byłem. I było nawet spoko. Byłeś kiedyś w jakimkolwiek kraju na wschód od Polski? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Nie, ale niespecjalnie bym chciał! Czy zakładałeś się kiedyś o coś głupiego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Nawet wygrałem Zakładałeś się kiedyś o pieniądze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Nie! Pieniądz rzecz święta! Miałeś ochotę strzelić kogoś w pysk, ale się powstrzymałeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Tak i to nie raz Odpocząłeś w te wakacje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 (edytowany) Aż za bardzo, przez co jestem rozleniwiony, choć w sumie to zawsze byłem leniwy. Byłeś w wakacje nad morzem? (jakimkolwiek) Edytowano Wrzesień 21, 2018 przez Papeć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 W te nie. Ja już kolego nie mam wakacji, tylko czasem urlopy xD Ale kiedyś tam byłem raz nad Bałtykiem, bardzo fajnie, jako gówniak pierwszy raz widząc morze wjebałem się tam na pałę w ubraniu i we wszystkim. Umiesz zorganizować sobie swój czas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Nie, bardzo trudno zorganizować sobie czas, przynajmniej w moim wypadku, ale staram się. Zawsze przychodzisz na czas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Tak jest! Umiesz gwizdać palcami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Nie. Ledwo umiem normalnie gwizdać xD Masz w domu kilka butelek na wymianę by nie płacić kaucji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Nie, bo rzadko kupuję piwo w butelkach i nie chcę, żeby mi się takowe plątały po mieszkaniu, wolę oddać okolicznym żulom, bo będą mieć większy pożytek - taki dobroduszny jestem Zakrywasz kamerkę w laptopie, żeby osoby niepożądane Cię nie podglądały? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 (edytowany) Mam permanentnie zaklejoną taśmą. Szkoda że nie wiem gdzie w lapku jest mikrofon, też bym zakleił. Karmiłeś kiedyś jakieś zwierzę inne niż pies/kot/kanarek z ręki? Edytowano Wrzesień 21, 2018 przez Po prostu Tomek 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.B. Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Tak, między innymi świnie, kozy, konie, ptaszniki (choć nie powinno się tego robić), karpie, jerzyki, gąsiorka, kopciuszka, myszołowa i wiele innych. Czy bałbyś się trzymać na ręce ptasznika? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts