Cheerful Sparkle Napisano Październik 15, 2018 Share Napisano Październik 15, 2018 Nie Zjadłeś kiedyś więcej niż planowałeś zjeść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 15, 2018 Share Napisano Październik 15, 2018 Tak... głównie jak mam jakieś ciasto. Miałeś kiedyś tak, że coś zrobiłem, ale za chiny ludowe Ci nie pasowało i poprawiałeś tak długo aż odpuściłeś całkowicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 15, 2018 Share Napisano Październik 15, 2018 Tak Miałeś kiedyś mroczki przed oczami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 15, 2018 Share Napisano Październik 15, 2018 Oj tak... źle się to skończyło. Straciłeś kiedyś przytomność? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 15, 2018 Share Napisano Październik 15, 2018 Z tego co pamiętam to tak... Zgubiłeś się kiedyś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 15, 2018 Share Napisano Październik 15, 2018 Nie. Zwykle orientuję się gdzie jestem i gdzie mam iść. Zgubiłeś kiedyś coś ważnego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 15, 2018 Share Napisano Październik 15, 2018 Nie przypominam sobie... Wściekłeś się kiedyś z powodu przegranej gry? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 15, 2018 Share Napisano Październik 15, 2018 Oj, żeby to raz... Jak byłeś mały to zdarzało Ci się oszukiwać w grach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 16, 2018 Share Napisano Październik 16, 2018 A pewnie, że tak! Zdarzyło Ci się, żeby pojawił się błąd po uruchomieniu opcji "wykrywania błędów"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 16, 2018 Share Napisano Październik 16, 2018 Jeśli błędem można nazwać "Program przestał odpowiadać" Zdarzyło Ci się sprawdzić godzinę na telefonie tylko po to, by za chwilę znów ją sprawdzić, bo za nic nie zapamiętałeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 16, 2018 Share Napisano Październik 16, 2018 Ciągle mi się to zdarza Mózgu! WTF? Czy spożyłeś kiedyś tyle słodyczy, że aż czułeś mrowienie po głowie i twarzy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 16, 2018 Share Napisano Październik 16, 2018 Na szczęście nie... ale to ciekawa opcja i może spróbuję. Czy probowałeś kiedyś OOBE? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 16, 2018 Share Napisano Październik 16, 2018 (edytowany) 1 godzinę temu, Starlight Sparkle napisał: Na szczęście nie... ale to ciekawa opcja i może spróbuję. Polecam! Tak. Nawet miałem wrażenie, że byłem poza ciałem, ale diabli wiedzą czy to sen, czy to omam... <> EDIT: zapomniałem zadać pytanie! Też nie mogłeś zmrużyć oka ostatniej nocy? Edytowano Październik 16, 2018 przez Grzegorz_Nikodem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 17, 2018 Share Napisano Październik 17, 2018 Nie, tej nocy spałem dobrze! Wędrowałeś kiedyś samotnie nocą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Październik 17, 2018 Share Napisano Październik 17, 2018 Nie raz chodziłem w nocy jak wracałem z imprezy ( I TO SAM ) Bo mam problem z snem i czasami chodzę w nocy na spacerki 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 17, 2018 Share Napisano Październik 17, 2018 @misterspauls Po odpowiedzi proszę zadać pytanie... takie są zasady tej zabawy. Byłeś kiedyś tak zły, że musiałeś się przejść? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Październik 17, 2018 Share Napisano Październik 17, 2018 Tak kiedyś byłem taki zły. Kiedyś byłaś pijana? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 17, 2018 Share Napisano Październik 17, 2018 Tak, byłem pijany, kilkakrotnie, na szczęście rzadko, bo niedobrze to wspominam i cenię sobie abstynencję Czy głowiłeś się kiedyś nad sprawą, która ostatecznie miała proste rozwiązanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 17, 2018 Share Napisano Październik 17, 2018 Tak... czasem mi się to zdarza i dopiero po załatwieniu tej sprawy dociera do mnie, że przecież można to było zrobić tak i tak. Czy będąc małym obejrzałeś coś, po czym całą noc nie mogłeś spać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 17, 2018 Share Napisano Październik 17, 2018 Tak :| Np. Psychozę Albo laleczkę Chucky... Czy czułeś się ostatnio kompletnie bezsilny wobec ludzkiej głupoty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 17, 2018 Share Napisano Październik 17, 2018 Częściej niż bym chciał. Niestety mając do czynienia z ludźmi, to się człowiek utwierdza w przekonaniu, że głupota zalewa świat. Czy tłumaczyłeś kiedyś coś komuś i za nic nie trafiało to do niego? Spoiler Frustrujące... bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Październik 18, 2018 Share Napisano Październik 18, 2018 Tak miałem. Miałeś tak że coś ci wyleciało z głowy i robiłeś jak szalony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 19, 2018 Share Napisano Październik 19, 2018 Tak. Czy ktoś Cię kiedyś wyszydził za Twoją pasję do kucyków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 19, 2018 Share Napisano Październik 19, 2018 Na szczęście nie... raz, że mam bardzo tolerancyjnych znajomych, a dwa, że nie mówię tego wszystkim naokoło. Czy wstydzisz się swojej pasji do kucyków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 19, 2018 Share Napisano Październik 19, 2018 Tylko nie to pytanie! Powiem tak: ukrywam to, ale gdy wychodzi na jaw, to nie mam problemu z tym, żeby opowiedzieć o tym jak wielu dorosłych ludzi lubi kreskówki i nie ma w tym nic złego Lubisz kromki z grubą warstwą masła czekoladowego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts