Kamikun Napisano Październik 26, 2018 Share Napisano Październik 26, 2018 Tak... Był to moment gdy starałem się ogarnąć do egzaminu materiał z algebry abstrakcyjnej... Coś strasznego Czy spotkałeś kiedyś kogoś kto Cię znał wtedy gdy Ty tej osoby nieznałeś? (Dzięki za powitanie ) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Październik 27, 2018 Share Napisano Październik 27, 2018 Tak, to było creepy Pamiętasz swoje sny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 27, 2018 Share Napisano Październik 27, 2018 W większości. Tak Zapisujesz sny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 27, 2018 Share Napisano Październik 27, 2018 Tak! Kiedyś zapisywałem wszystkie, teraz te wyjątkowe - myślałem tutaj nawet o tym temat założyć, bo z tego jest potem niezła beka Walczyłeś kiedyś z jakimś złym przyzwyczajeniem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 27, 2018 Share Napisano Październik 27, 2018 Tak i to nie raz... w sumie wygrałem. Masz jakiś nałóg, którego chciałbyś się pozbyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikun Napisano Październik 27, 2018 Share Napisano Październik 27, 2018 (edytowany) Tak, choć nie wiem czy można go nazwać nałogiem w czystej postaci... Czy prowadziłeś kiedyś samochód po alkoholu? (Mam nadzieję, że nie znajdzie się osoba, która mogłaby napisać tak... Edytowano Październik 27, 2018 przez Kamikun Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 4, 2018 Share Napisano Listopad 4, 2018 Nie, ale znam takich, co prowadzili, nawet z jednym kiedyś jechałem... Masz tak czasem, że usłyszysz jakąś melodię i nie możesz jej wyrzucić z głowy przez jakiś czas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Listopad 4, 2018 Share Napisano Listopad 4, 2018 Tak, jak najbardziej (jaką melodię konkretnie masz na myśli? ) Czy uważasz, że masz ładną twarz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 4, 2018 Share Napisano Listopad 4, 2018 Tak Spoiler A przynajmniej niebrzydką... Czy chciałbyś sobie zmienić nazwisko na "Kucyk"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikun Napisano Listopad 4, 2018 Share Napisano Listopad 4, 2018 Nie. Czy bardziej lubisz swoje lewe płuco? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 4, 2018 Share Napisano Listopad 4, 2018 Nie, obydwa lubię tak samo... Uprawiałeś ostatnio grobbing? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 5, 2018 Share Napisano Listopad 5, 2018 Tak. Dzień święty święcić! Robiłeś kiedyś coś po kryjomu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 5, 2018 Share Napisano Listopad 5, 2018 Tak ^^ kilka razy. Wyszedłeś kiedyś po angielsku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 6, 2018 Share Napisano Listopad 6, 2018 ... ... ... No nie... Zależy o co chodzi Lubisz czasem dogryźć innym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 6, 2018 Share Napisano Listopad 6, 2018 Nie widzę w tym sensu... nie Lubisz pająki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 7, 2018 Share Napisano Listopad 7, 2018 Tak. Lubisz się przespacerować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 7, 2018 Share Napisano Listopad 7, 2018 Tak. Lubisz szczęśliwe zakończenia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 7, 2018 Share Napisano Listopad 7, 2018 Tak. Spoiler Ale złe nie zawsze są takie złe Czy obawiasz się, że forum będą opuszczać wartościowi ludzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 7, 2018 Share Napisano Listopad 7, 2018 Raczej nie... ale temat ciekawy i można by podyskutować. Jesteś zapominalski/zapominalska? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 8, 2018 Share Napisano Listopad 8, 2018 Nie Budowałeś kiedyś domki z kart? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 8, 2018 Share Napisano Listopad 8, 2018 Bardzo często. Układałeś kiedyś domino? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 8, 2018 Share Napisano Listopad 8, 2018 Tak! Grałeś kiedyś w bierki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 8, 2018 Share Napisano Listopad 8, 2018 Żeby to tylko raz Dalej gdzieś mam schowane. Grałeś w pchełki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 8, 2018 Share Napisano Listopad 8, 2018 Ano ^^ Grałeś kiedyś w czołgi na kartce papieru? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 8, 2018 Share Napisano Listopad 8, 2018 Nie... nigdy. Jak się w to gra? Grałeś kiedyś przez całą lekcję w piłkarzyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts